Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από BanditGR: “Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη. ” γιωργο.... αυτο το αρχειο πως το flashαρεις? με sptools? η μεσω twrp? για δωσε οδηγιες ” δεν το flasharis, απλα το κανεις delete απο το zip της rom και βαζεις στη θεση του το md1rom.img (baseband version) που θες να…
-
Καλορίζικο !
-
Kαλή τυχη σε όλους !!!
-
ξερει κανεις γιατι οταν βαζω τη συσκευη στο pc μου βγαζει θαυμαστικο στους drivers του MTP με το παρακατω σφαλμα Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) πρωτη φορα το κανει... windows 10 χ64 το adb δουλευει κανονικα
-
παντως σε εμενα με XTRV 7.3.2 (την XTRV 7.3.9 δεν την εβαλα γιατι απο οτι ειδα στο change log δεν ειχε και τιποτα το σημαντικο για μενα) η μπαταρια με 1,5 - 2 ωρες τηλεφωνο τη μερα και μετρια χρηση (λιγο internet να διαβασω καμαια ειδηση , κανα update απο playstore , λιγο youtube 2-3 βιντεακια...) το βραδυ ειμαι με 60-65% μπαταρια απο full το πρωι μια χαρα μου φαινεται....
-
Παράθεση από billyrek: “Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και χθες που μπηκα ειδα πολλες διαφοροποιησεις στις κατηγοριες (nikel gucci κτλ). Ποια πρεπει να βαλω στο δικο μου;; Σημειωτεον οτι οταν αλλαζω ρομ δεν λειτουργει η recovery και πρεπει να μπω με cmd να την αλλαξω. ” ειχαμε την ιδια rom και το ιδιο προβλημα λογικα αυτο το topic θα σε βοηθησει... προβλημα με sim και activation σε redmi note 4 64 GB Helio x25 [SOLVED]