Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
τα ιδια με εμενα , ειναι κλειδωμενη η συσκευη με το mi account για περιπτωσεις κλοπης...τωρα για να κανεις skip το activation μπορεις να μπεις σε airplane mode και θα σου βγαλει την επιλογη για skip μετα απο λιγο (σε μενα και ετσι δεν μου διαβαζε το maui meta τη συσκευη για να περασω IMEI ,τη διαβαζε μονο με την GTV 6.11.3) αλλα εσενα και που περασες παλι την παλια δεν ξανα πηρες τα IMEI οπως εγινε σε μενα....για δοκιμασε με το maui meta να βαλεις IMEI αν εχει η συσκευη imei με τη rom που ειχες …
-
ευχαριστω πολυ ! =============== Μαρ 7th 2017, 4:56am =============== να φανταστω οτι λογο του baseband P55 της παλιας GTV μπορουσε και διαβαζε κανονικα το maui meta τη συσκευη και εκανε connect ενω με ολες τις αλλες rom που δοκιμαζα αλλαζε baseband σε P50 και για αυτο το maui meta δεν εβλεπε τη συσκευη ? (και γω νομιζα οτι ηταν θεμα driver....) αν τωρα στο επομενο update βαλω κανονικα τη rom για δοκιμη και δεν βλεπει παλι τη sim λεμε τωρα ,απλα μπαινω fastboot και κανω flash το md1rom.img της G…
-
μου βγαζει στο flash error 7 (εχω το TWRP --->cofface_twrp_nikel_recovery1124 γιατι στο αλλο δεν μου δουλευει το touch)
-
Baseband Version MOLY.LR11.W1603.MD.M P.V13.18.P55 =============== Μαρ 6th 2017, 3:40am =============== παλι τα ιδια βαζω official global stable 8.1.6.2 με SP Tool και δεν βλεπει ουτε τη sim ουτε το maui meta βλεπει τη συσκευη........γιατι με τη GTV 6.11.3 το maui meta βλεπει τη συσκευη ενω με τη 8.1.6.2 οχι ????
-
λοιπον σαν κατι να καταφερα...ακολουθησα αυτον τον οδηγο IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum και καταφερα με την GTV 6.11.3 να κανει connect το Maui META φυσικα δεν εκανα τιποτα με τα imei μιας και με αυτη τη rom δεν εχω προβλημα απλα ειδα οτι δουλευει αρα τωρα αμα ξανα βαλω με το SP Tool Official Global Stable θα ξανα περασω μετα τα imei εκτος και αν μετα το Flash δεν θα μου βλεπει παλι τη συσκευη... (για official global stable η τελευταια…
-
και γιατι οταν ξανα βαζω την GTV 6.11.3 που ειχε μεσα οταν το πηρα φτιαχνει ? και λογικα μετα απο flash official global με SP Tool κανονικα δεν θα επρεπε να ξανα κλειδωσει ? σε μενα αν και εχω παρει δικαιωματα για unlock δεν μου ξανα κλειδωσε βαζω κανονικα με adb το TWRP Recovery χωρις να το κανω unlock....
-
ναι και με νεοτερη ελληνικη XTRV τα ιδια insert card sim και cant get device id....
-
Καληπσερα , λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξεις : εχω το παραπανω κινητο το οποιο απο τη μανα του ειχε μεσα την ελληνικη GTV 6.11.3 ως εδω ολα καλα οποια προσπαθεια και αν εχω κανει σε αλλη ελληνικη rom (με TWRP) ,official global stable-dev (με SP Flash tool) σε ολες μα ολες δεν μου βλεπει την sim και δεν μπορω να μπω στο mi account για να κανω activate προσπαθησα να κανω restore imei με τους τροπους που εχει το site αλλα με τιποτα δε βλεπει το προγραμμα τη συσκευη αν και στο device manager ει…
-
ναι εχω βαλει και το κανει οταν ειναι οριζοντια ,βλεπω κανονικα το βιντεο αλλα μια λεπτη γραμμη στο κεντρο δεξια και αριστερα ειναι οκ αλλα πανω και κατω πολυ μαυρο κατι με το resolution ,aspect ratio πρεπει να παιζει...το κατω ειναι απο το youtube στο pc σε 40 αρα tv ειναι ακομα πιο χαλια....το προγραμμα στο pc δεν εχει ρυθμιση το εχω ψαξει...1.png
-
καλησπερα, το προβλημα μου ειναι οτι ολα τα βιντεο με το mirrorgo pc μου τα βγαζει μακροστενα μηπως υπαρχει τροπος να τα κανω να φαινονται κανονικα σε ολη την οθονη ? οταν λεω μακροστενα εννοω οχι απλα εχει λιγο μαυρο πανω και κατω ,η εικονα ειναι μονο στο κεντρο με πολυ μαυρο πανω και κατω, δεξια και αριστερα ειναι μια χαρα