Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 451.
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΠρέπει να τα πουλήσουμε τα Redmi Note 2 να πάμε σε Xiaomi mi6 xD Π.Σ Aliexpress μακριά καλύτερα στο Ebay.. δεν ξέρω αυτό το ali έχει μαζέψει όλα τα ότι ναναι μαγαζιά
-
... =============== Ιαν 15th 2017, 11:19pm =============== Sorry για το Spam αλλά αυτό νομίζω θα το αγαπήσετε .. χαααχ
-
Πάντα χιούμορ
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πα…
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα; ” Εάν δεν θέλεις να κλειδώνει το κινητό σου τότε πρέπει να πας στην οθόνη και να το βάλει…