Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 608.
-
νεο μι λογαρισμο με region usa δες εδω λινκ Xiaomi Pad 5 Global Downgrade σε Android 12
-
τοτε θα κανεις την πρωτη επιλογη που σου ειπε ο miui art θα κανεις νεο μι λογαρισμο με region usa και θα σου βγαλει ωρες αναμονης τα δικα μας εδω ελλαδας εχουν καποιο θεμα η μπλοκ απο σερβερς πατα εδω ειναι by default usa region επιλεγμενο για να κανεις ενα νεο μι λογαρισμο account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1loTfe9I2-DDRnaglCk8H4jozpx9l9KifHvVwe98bsr8c61wIork9oMrE
-
Παράθεση από redRoss: “Αυτό ακριβώς βγαζει! Σε fastboot μπαινει όμως. Μου έδωσες ιδέα... θα κατεβασω μια fastboot rom CN, να δω αν φλασαρεται και μιλαμε αυριο,για τα υπολοιπα!! Ευχαριστω πολυ παιδια! edit: το δοκιμασα και δεν φλασαρεται. Τζιφος... Αναμενω οδηγιες για πιο advanced βηματα αυριο λοιπον ” Καλημερα αν εχεις περασμενη global rom και κλειδωσες κατα λαθος bootloader στο φλασαρισμα και βγαζει τα κοκκινα γράμματα απο κατω οπως ειπαμε, τοτε αναμφισβητητα η συσκευη ειναι κινεζικη εκδοση και…
-
Παράθεση από redRoss: “Ωωωωω!! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Για να δουμε και την γνώμη του @jimxai ” σε πεταει σε recovery και σου λεει οτι αυτη η εκδοση miui δεν μπορει να εγκατασταθει σε αυτη τη συσκευή με κοκκινα γράμματα κατω προφανως ε??? και δεν μπορει να μπει ουτε σε fastboot, θελει φλασαρισμα την κινεζικη εκδοση για να ανοιξει σε brom edl auth access αν θες μπορουμε να δουμε τι υπαρχει και τι μπορουμε να κανουμε αυριο γτ η ωρα ειναι περασμενη σημερα
-
Παράθεση από Malachaskos: “προσπαθώ να ξεκλειδώσω το mi 10T έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα και όταν φτάνει στο 99% μου γράφει "Please add your account in MIUI settings-- Developer options-- Mi unlock status" αυτό είναι οτι πρέπει να περιμένω 170 ώρες? Δεν έγραφε κάτι για αναμονή ” οχι δεν ειναι αυτο, αυτο ειναι ενα νεο σφαλμα που γινετε εδω και λιγους μηνες με τα δικα μας mi account ελλαδα!! ο νεος τροπος ειναι φτιαχνεις εναν νεο λογαρισμο με region usa η india με ενα νεο τηλ αριθμο μπορεις να βα…
-
Redmi note 10S boot cycle
jimxai - - Recoveries
Μήνυμασωστος
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαεμ δεν γινετε αλιως..!! η το πας σε τεχνικο να το δει βλεπει πχ αν δινει ρευμα σωστα, αν δουλεψει με καποια μπαταρια που ισως αυτο να ναι το προβλημα κλπ κλπ οταν εχει να κανει με δεδομενα φιλε μου ειναι ευαίσθητο το ζητημα, και οταν εχει να κανει με φλασαρισμα παντα υπάρχει ζητημα απολεια δεδομένων γ αυτο κανουμε ενα μπακ απ πριν το φλασαρισμα γτ εχει να κανει με πολλα πράγματα παραδειγμα το αντροιντ βερσιον, συμαβατα twrp , αν εχεις στη συσκευη σου κλειδωματα οθονης φακέλων λογαρισμους κλπ κλπ…
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαμε sp flash tool δεν παιζει κατι τετοιο θα τα σβησει ολλα θα στησεις το τηλ απο την αρχη να το ξες αυτο
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμακατεβασε μια fastboot rom απο δω #download-redmi-note-10s--poco-m5s--note-11-se-stable-fastboot-rom και φορτωσε τα με την σειρα τα da files στην πρωτη επιλογη στη δευτερη το scatter file απο την fastboot rom και στη τριτη το auth_sv5.auth τρεξε το auth byppas tool και πατα download only η firmware upgrade και κουμπωσε μετα το τηλ με τα volume οπως σ λεει αν βγαλει σφαλμα ξετικαρε μονο το plreloader και ξαναδοκιμασε
-
jimxai - - Recoveries
ΜήνυμαΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ SNAP ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ , ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ MI FLASH TOOL youtube.com/watch?v=rt0apCBSGu…channel=Greekflashingtech
-
jimxai - - Recoveries
ΜήνυμαΓΤ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ REDMI NOTE 4 K 5 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙΣ ΣΕ EDL & BROM ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ AUTH ACCESS
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμααν δεν γινει με αυτο μπορουμε να δοκιμαζουμε με καποιο αλλο ειδικο εργαλειο που δεν ειναι free αλλα θα κανω οτι καλυτερο μπορω στειλε μνμ δοκιμασε μια ομως με αυτο τ βιντεο πρωτα και αν δεν τοτε ξαναμιλαμε
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαθελει auth access δεν το φλασαρει ετσι απλα εχω κανει βιντεο για mtk αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει το auth bypass tool για το 10s μπορεις να κανεις μια δοκιμη αν θες και επισης στο auth bypass tool θα σου δειξει ποια mtk υποστηριζει δες το μια αν θες λογικα για να λες δοκιμασες εχεις εγκαταστησει πρωτα mtk drivers σωστα youtube.com/watch?v=yLFmTBoV8ic&ab_channel=Greekflashingtech
-
Ε μας τα κανει τέτοια κουλα η σαομαρα την ξέρουμε πλεον, ο παλιος λογαριασμός δεν χάνεται μετα το ξεκλείδωμα μπορεις να βαλεις εκεινο κ να πάρεις το μπακ απ σου απλα να θυμασε κ αυτον γτ παράδειγμα αν κλειδώσεις γ κάποιο οτιδηποτε αλο κ χρειαστείς άμεσο ξεκλείδωμα θα το κανεις με εκεινο κ χωρις να εχεις μι λογαριασμό μεσα γτ σειριακός της συσκευής θα εχει καταχωρηθεί στο νεο μι λογαριασμό ως ξεκλειδωτο αφου ξεκλειδωσει μια φορα κ έπειτα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapata…
-
Bootloop
Μήνυμαredmi note 9 mtk??? μπορεις να το φλασαρειις με sp flash tool & auth byppas tool αν δεν μπαινει σε fastboot & recovery mode εχω κανει ενα σχετικο βιντεο για το πως γινετε youtube.com/watch?v=yLFmTBoV8i…channel=Greekflashingtech
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυματο καταλαβα
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαε τοτε μονο με mi flash pro οπως ειπαμε να περασεις την ενημερωση η αν δεν υπαρχει την ιδια εκδοση να δεις αν καταφερει μετα να μπουταρει αλη διαδικασια δεν ξερω χωρις απωλεια δεδομενων
-
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαβλεπει κ διαβαζει την εκδοση το mi flash pro εχω κανει οδηγο βιντεο στο καναλι μου εδω youtube.com/watch?v=F-z6delgub…nnel=Greekflashandupdates