Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 608.
-
και NO_AUTH_LOADER whyred JIM-Redmi Note 5 NO AUTH LOADER prog_emmc_firehose
-
καλησπερα αν εχει περασει την full reecovery rom και συνεχισει δοκιμασε και μια wipe data αν ειναι το whyred δεν θες απαραίτητα ειδικο λογαρισμο edl αυτο με τους drivers σωστα το κανεις χειροκινητα μια χαρα εισαι, αν παλι δεν.. περνα την fastboot rom σε edl δοκιμασε με mi flash του 2017 -18 η το beta αν σ βγαζει σφάλμα οτι δεν μπορει να φορτωσει και να ξεκινήσει το mi flash και αν εχεις βαλει και Redmi Note 5 NO AUTH LOADER prog emmc firehose και τα εχεις αντικαταστησει και ειτε οχι αποσνυδεσε κ…
-
καλημερα να μας γραφετε παιδια και τα μοντελα ποιες συσκευες εχετε οσον αφορα το bootloop αφου η συσκευη ειναι soft brick και μπαινει σε recovery mode το βαζουμε απο recovery σε mi assistant , κατεβαζουμε το xiaomitoolv2 και επιλεγουμε fastboot unbrick και ας ειναι το τηλ μας σε mi assistant στη συνεχεια αναγνωριζει την συσκευη η με την κωδικη ονομασια του ειτε σαν μια συσκευη unknow παταμε select αν δεν αναγνωριζει τη συσκευη με κωδικη ονομασια θα μας παει να βρουμε και αν επιλεξουμε συσκευη κα…
-
Παράθεση από antonisch: “Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μπρικαρισμενο κινεζικο tablet αυτοκινητου android με επεξεργαστη MTK. Απο λαθος μου εκανα φορματ με το spft και απο τοτε δεν κανει κιχ,ο υπολογιστης παντως βλεπει την συσκευη. Πριν το μπρικαρο ειχα παρει αντιγραφο ασφαλειας οπου με αυτο το αντιγραφο το ειχα φλασαρει 2-3 φορες χωρις κανενα προβλημα. Εχω δοκιμασει εκατονταδες λυσης που εχω βρει στο ιντερνετ αλλα εχει μουλαρωσει και οτι και να του εχω κανει,παντα δινει σφαλμα 4032. Οποιος γνωριζει…
-
καλημερα ναι μπορουμε να το φλασαρουμε σε edl με auth access αφου ομως μπαινει σε recovery μπορεις να δοκιμασεις να το κανεις μια wipe data να δεις και αν δεν να φλασαρεις μεσω mi assistant την full recovery rom πρωτος τροπος ειναι με mi flash pro tool θα διαβασει την συσκευη σου να δει ποια ειναι η τελευταία που φορας και θα κατεβασεις αναλογα ειτε την ενημερωση ειτε ακριβως την ιδια εκδοση εεα η γκλομπαλ οποια φορας εδω ενα βιντεο πως γινετε youtube.com/watch?v=F-z6delgub…nnel=Greekflashandupd…
-
mi9 προβλημα με recovery
jimxai - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμααναλογα το android version που περνας αν ειναι παραδειγμα android 11 & 12 μπορεις να δοκιμασεις magisk παλιοτερη εκδοση
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμαεπισημο twrp twrp-3.5.2_9-0-cepheus.img.html
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμααλαξε εκδοση recovery περνα twrp αν δε παλι ξαναδοκιμασε περνα μια μαμα fastboot rom και δοκιμασε ξανα μετα , και xda mi 9 xiaomi-mi-9-roms-kernels-recoveries-other-dev.8592
-
mi9 προβλημα με recovery
Μήνυμακανε ενα format data k rebootr system μετα
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Πηρα ενα ΜΙ 9 LITE. κανω τα απαραίτητα βηματα και το mi unlock tool αν και βλεπει τον λογαριασμο μου μου βγαζει το μήνυμα να παω miui settings- developer options - mi unlock status. ολα τα παραπανω τα εχω κανει , αλλα δεν μου βγαζει ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για ξεκλειδωμα.μπορει καποιος να βοηθησει? ” δες εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
-
Unbrick Redmi Note 8/8T (Ginkgo-Willow) σε edl mode χωρίς edl authorized account
jimxai - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntel0s: “Όταν το συνδέω στον υπολογιστή το εμφανίζει ως QUSB_BULK_CID. ” Απλά βλέπει την USB θύρα και τίποτα παραπάνω.Είναι Brick που συνήθως επανέρχεται μετά από βαθιά αποφόρτιση της μπαταρίας (θα πάρει μέρες να ξεφορτίσει πλήρως η μπαταρία) ή με άνοιγμα της συσκευής και αφαίρεση της μπαταρίας για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ξυπνήσει και πάλι η συσκευή. ” Η αλήθεια είναι ότι το πήγα σε κατάστημα επισκευής (λόγο έλλειψης χρονου) και δεν μπ…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Καλησπέρα, ένας φίλος μου έδωσε ένα xiaomi redmi note 6 pro που το είχε κλειστό για 3 μήνες για να το κάνω επαναφορά αλλά δεν ανοίγει καν. το είχα ήδη κανά δίωρο στη φόρτιση. το σύνδεσα με miflash για να περάσω τη ρομ κάνοντας όλα όσα αναφέρεις στο βίντεο και φτάνει μέχρι το edl authentication. Mετά όμως μου ζητάει κωδικούς τους οποίους δεν έχω. Πως μπορώ να προχωρήσω παραπέρα για να συνεχίσει? ” καλησπέρα φιλε μου για redmi note 6 pro δοκιμασε κάποια αρχεια firehose loader…
-
Παράθεση από sonyram: “τελικα με τα πολλα τα κατάφερα.Ολα μια χαρά με ελληνική rom ευχαριστώ. το android ειναι 5.1 ti μπορω να κάνω για να το αναβαθμίσω. ” Ωραίος..!!! η κατεβασε aida64 απο play store και δες κωδικη ονομασια στο product η σε fastboot mode με εντολες cmd , fastboot getvar product να δουμε ποια συσκευη ακριβως ειναι , για να δουμε αν υπαρχει και τι υπαρχει σε xda, & telegram