Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 608.

• TWRP & αλλαγή Rom

jimxai - - Mi 11 Lite 5G NE (Lisa)

Μήνυμα

αλαγη ρομ οταν λες?

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από Evil 13: “jimxai εισαι παικταρας μεγαλε,ευχαριστω!Το καταφερα το γ@@%$#@νο! ΥΓ.Καντε κι ενα τελευταιο καλο ρε παιδια και γραφτε σας παρακαλω αναλυτικα και βημα-βημα την διαδικασια αλλαγης ρομ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια! ” τα credit στον φιλο μας racingculturegr που εδωσε την λυση παιδια εγω απλα το δοκιμασα σε αλον φιλο και ολλα καλα και ετσι επαναλαμβάνω απλα οτι ειδα και δοκιμασα και εγω

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από Evil 13: “Παράθεση από dfoust: “Τζάμπα λεφτά για πιο πράγμα; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; ” Εχω ενα Note 7 που με βολευει αφανταστα στην δουλεια μου λογω της ηχογραφησης κλησεων αλλα δεν εχει NFC.Ειπα λοιπον να δωσω καποια χρηματα παραπανω και να παρω ενα νεο καλο για μενα και το 7 να το δωσω στην συζυγο μιας κι εχει ενα αθλιο παλιο samsung.Το πηρα λοιπον με την σκεψη να το ξεκλειδωνα και να εβαζα custom ελληνικη που να ειχε και ηχογραφηση κλησεων.Και εδω και 20 μερες εχω χασει την …

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

ναι ειναι θεμα σερβερ νεο μι λογαρισμο με region usa που ειδα απο ενα φιλο μας εδω και το δοκιμασα και γω σε αλον φιλο και ολλα καλα Unlock bootloader και εδω που το εγραψα κ εγω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Παράθεση από Konstantinoss: “Καλησπέρα σας, και εγώ το ίδιο error λαμβάνω από χθες. Βασικά ο λόγος που θέλω να κάνω unlock είναι για να κάνω downgrade από την 13.ΧΧ που έχω στην προηγούμενη 12.5.Χ για το redmi Note 9 καθώς μετά τις αναβαθμίσεις έχει πολλά προβλήματα το κινητό. Τώρα τελευταία σταμάτησε να μου δουλεύει το NFC και κάπου διάβασα ότι ίσως λύση το πρόλημα αν το γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Υπάρχει κάποια συζήτηση ανοιχτη στο forum σχετικά με αυτό ; Ευχαριστώ ” για να το ξεκλειδωσει…

• POCO F2 PRO

jimxai - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

poco f2 pro αρκετες συσκευες εχουν θεματακια με την πλακετα φορτισης και την καλωδιοταινια φορτισης και εχουν αλαχτει σε πολες συσκευές του μοντελου να το εχεις υποψην αν σταματησει να φορτιζει τελειως αν κοιταξεις και σε κανα φορουμ της συσκευης θα δεις πολλα παραδείγματα

• POCO F2 PRO

jimxai - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

αφου εχεις εγκαταστήσει οδηγούς και εκανες επανεκκινηση δοκιμασε να ενημερωσεις χειροκινητα εκει που λεει android adb interface δεξι κλικ πανω και ενημερωση απο τον υπολογιστη μου android device και επειτα usb mtp device

• το δοκιμασαμε σε φιλο οπως ειπε και ο racingculturegr δημιουργία ενα νεο λογαριασμο mi με ενα νεο email και περιοχή usa μπορείτε να βαλετε ενα free vpn στον υπολογιστή με χωρα αμερικη και μετα να ξεκινησετε την διαδικασια δημιουργιας νεου λογαριασμου οπως το itop vpn iTop | PC Software Leader: Enhance Privacy, Security and More ελληνικο νουμερο τηλεφωνου μπορείτε να προσθέσετε μετα, γτ θα ζητησει να σας στειλει εναν κωδικό επαλήθευσης στο τηλ στην συνδεση με το mi unlock tool εννοείται και στο τ…

• ειναι προβλημα με τους σερβερ της σαομι παιδια μου εχουν στειλει μνμτα αρκετα ατομα να αλαξουν και ρομς σε edl flash με auth access μπας και στρωσει το προβλημα οτι απανταω σε αυτους το λεω και εδω μην τζαμπα παιδεύεστε και δινετε αδικα και τα λεφτα σας ειναι καποιο θεμα με σερβερς καποια στιγμη θα διορθώθει η ενελακτικα δοκιμαζετε τροπους οπως εκανε ο racingculturegr στη προηγουμενη σελιδα και του εβγαλε ωρες αναμονης...!! ειναι γενικο το προβλημα δεν συμβαινει δλδ μονο σε εσας !!

• ωραιος ετσι βγαζει πλεον σε ολες τις νεες συσκευές 168 ωρες αναμονη

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimxai: “reballing θέλει κ επαναπρογραμματισμό με απλο reflow δυσκολα να επανελθει ” Θέλει τον μάστορά του, αλλά όχι ψήσιμο σε φούρνο για Πίτσες ” χαχαχα

• ολο το θεμα ειναι να γινει καταχωρηση ο μι λογαρισμος στην κατασταση μι ξεκλειδωματος αν δεν καταχωρηθει εκει τζαμπα πεδευεσε κανε μια τις δοκιμες και παλι δε.. στειλε μου μνμ η γραψε εδω να το βαλουμε απο fastboot σε edl μεσω σερβερ και να ξεκλειδωσουμε σε edl bootloader και φυσικα καπακι να φλασαρουμε μαμα fastboot rom, μπουταρει εχεις ξεκλειδωτο bootloader και μπορεις να φλασαρεις μετα οτι θες απο custom , root , custom kernels κλπ κλπ απλα δεν ειναι free η διαδικασια αλλα ειναι μια συσκευη π…

• reballing θέλει κ επαναπρογραμματισμό με απλο reflow δυσκολα να επανελθει

• να εισαι καλα φιλε μου.! να πουμε οτι το τηλ δεν βγαζει κατεστραμενο το συστημα στο μπουτ αλλα μονο οταν παει να μπει σε recovery επισης οταν μπουταρει μενει μονο στο μι λογκο, χωρις να μπαινει καθολου στο system boot δλδ εκει που βλεπουμε τι τελιτσες να αναβοσβηνουν οταν πας να φλασαρεις σε edl λεει οτι εχει θεμα εσωτερικου κατεσταμενου χωρου δλδ του δισκου, θεμα emmc το τσιπ του

• ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΑΛΕς ΣΥΣΚΕΥΕς ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΑΡΣΜΟ ΚΑΝΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕς ΠΡΩΤΑ , ΚΑΝΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΜΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΜΙ ΛΟΓ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟς

• αφου βαλεις μι λογιαρισμο στη συσκευη ενεργοποιησε και την ευρεση συσκευης στο mi cloud , usb debugging, oem, κλεισε wifi ενεργοποιησε δεδομενα, και κανε καταχωρηση το μι λογαριασμό στη κατασταση μι ξεκλειδωματος αρκετες φορες επειδη δεν εχουμε την ευρεση συσκευης ενεργη δεν μπορει να συχρονιστει με το αιτημα ξεκλειδωματος

• ευχαριστω δημητρη μιλησαμε αν καταφερουμε μεσημερι λογο χρονου το επαναφερουμε στη ζωη

• custom rom miui mi a2

jimxai - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

καλημερα και εδω τελεγκραμ γρουπ mi a2 + 6x updates Telegram: Contact @MiA2News

• μια χαρα αφου ολλα καλα!! ναι το βγαζει το σφαλμα πολες φορες στο τελος ενω κανει επανεκκινηση το τηλ και μπουταρει κανονικα δεν προλαβαινει να κανει την ενημερωση καμοια φορα οτι τελειωσε το flash δεν τερχει τιποτα!! ειναι απλα ενα bug του mi flash δυσκολα να πας πισω άμεσα γτ δεν ειναι μονο αλαγη εκδοσης miui αλλα και android οποτε εκει μπαινει και η google με τα rollback, αυτο ομως θα σου το πει και το mi flash αν εχει rollback δεν θα σε αφησει να τη περασεις την fastboot rom γτ πρωτα πριν ξε…