Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 608.
-
XTRV και bootloader
Μήνυμαακριβως ετσι δυστηχως..!! οταν ειναι για πολλα γκιγκα μονο pc η καποιο otg
-
XTRV και bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από yannos: “Έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων". Σε ό,τι συσκευή είχα μέχρι τώρα, αυτή η κίνηση από μόνη της ΔΕΝ διαγράφει τα δεδομένα του αποθηκευτικού χώρου... ” σε μαμα ρομ με stock recovery?? διαγραφει δυστηχως και αποθηκευτικο εσωτερικο... και πριν πατησεις επεναφορα σε στοκ ρομ σε ρωταει θελεις να σβηστουν και απο την καρτα sd???? καπου εκει μπερδευτηκες και εσβησες κ απο τη sd ολλα τα αρχεια σου
-
XTRV και bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από yannos: “Ξανακλείδωσα τον BL με την τελευταία Fastboot Rom και φυσικά ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα για το οποίο τον ξεκλείδωσα και ψαχνόμουνα με custom recovery κλπ. Έχοντας μια σχετική εμπειρία από Xperia, Samsung Huawei κλπ, ΔΕΝ περίμενα ότι η «επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» διαγράφει ΚΑΙ τα περιεχόμενα της (ενσωματωμένης) καρτας SD και το έμαθα με …άσχημο τρόπο! Επίσης σχεδόν όλα τα stock recovery προσφέρουν επιλογή για διαγραφή ΜΟΝΟ των user data…! ...Πως γίνεται να μην υπάρχει …
-
καλημερα κατεβασε και δοκιμασε με αυτη την εκδοση batch_unlock και μην κανεις ενημερωση που θα σου προτεινει σιγουρέψου οτι εχεις καταχωρηση το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και δεδομενα ανοιχτα μονο και επισης οτι με τον ιδιο μι λογαριασμο δεν εχεις ξεκλειδωσει αλη συσκευη μεσα στο μηνα δεν βλεπω να σου λεει για 168 ωρες στις φοτος που ανεβασες αλλα σου λεει καταχωρησε το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και μονο δεδομενα ανοιχτα miflash_…
-
redmi note 11 nfc
Μήνυμακαλημερα @MIUI_ART ναι το ξερω αυτο για αυτο και ρωτησα προσεξα οτι εχουν διαφορα RGCMIXM και RGKMIXM τεσπα εχω κατεβασει την προσφατη και θα την περασω
-
redmi note 11 nfc
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot.zip 2022-03-25 15:22 3.3G στις 2022-03-25 και xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11_V13.0.8.0.RGKMIXM_v13-11-fastboot.zip 2022-05-25 19:18 3.2G στις 2022-05-25 τι ακριβως δεν εχω καταλαβει σωστα ρε παιδια δεν παρακολουθω την συσκευη γτ δεν ειναι δικη της νυφης μου ειναι!! ειχα περασει την 13.0.9 α11 τι ειταν δοκιμαστικη και την πηρε πισω?? εδω η ρομς MIUIv13
-
Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro
jimxai - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από farmer: “Φίλε jimxai, σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μόνο ένα imei δεν μου κάνει πρέπει οπωσδήποτε να έχω και τις δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο μου. Θα επικοινωνήσω τελευταία φορά με xiaomi στα κεντρικά και μάλλον θα πετάξω το τηλέφωνο. Ξανά με xiaomi δεν μπερδεύομαι. Η τεχνολογία τους είναι μάπα. ” αυτο εσυ το ξερεις φιλε μου δες μια οπως λες με την χιαομι αν μπορεις και βγαλεις ακρη και τι θα σου πουν!! αθηνα εισαι ??
-
Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro
jimxai - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από farmer: “Μετά από κάποιο Update το κινητό μου (Redmi Note 8 Pro) κώλυσε στην οθόνη εκκίνησης και έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις. Το έδωσα σε κάποιον τεχνικό στην περιοχή μου και αφού μου ξαναπέρασε την ρομ το τηλέφωνο άνοιξε. Όλα λειτουργούν καλά, εκτός του ότι δεν βλέπει καθόλου τις 2sim κάρτες. Ο συνδυασμός *#06# μου δείχνει unknown.Πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στο “όλα τα χαρακτηριστικά” , μου δείχνει unknownκαι στα δυο πεδία imei. Το ξαναπήγα στον τεχνικό και μου είπε ότι αυτό το…
-
Παράθεση από mples: “Παράθεση από amavroudis: “Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” δεν με θελει με τιποτα φλασαρα την ρομ και μολις ξεκινησε κλειδωσε στον λογαριασμο mi οπως εγραψα ποιο πανω το εχω παρει μεταχειρισμένο και αυτος ουτε που ξερω που ειναι τωρα τι γινετε ?? ” πρωφανος αυτος που στο εδωσε ειχε κανει mi account byppas και ειχε απενεργοποίηση το find device app , μπορουσες δλδ να κανεις εργοστασιακες στη ρομ που φορουσες, αλλα οχι να ξαναφλασαρες…
-
θα κανεις ανακτηση κοδικου η με email η με την σιμ που δημιουργήθηκε ο μι λογαρισμος θα βαλεις δλδ τη σιμ σε αλλη συσκευη θα πας στο επαναφοτα κωδισκου μι απο browser του υπολογιστη θα βαλεις ειτε μαιλ ειτε τηλ και θα πατησεις ξεχασα το κωδικο ειτε απο αλο τηλ αλλα παλι απο browser θα στειλει ενα κωδικο στο τηλ η στο email να κανεις ανακτηση και να βαλεις ενα νεο κωδικο!! συνδεεσε στο wifi πρωτα εκει στο κλειδωμα πατας ενεργοποιηση συσκευης βαζεις το νεο κωδικο και στηνεις τη συσκευη σου
-
Παράθεση από armadoran: “Επίσης όταν είμαι σε TWRP και το κινητό συνδεμένο στο PC το βλέπει σαν Portable device - Redmi 3s. (εχω κάνει το MTP-USB DEVICE) Στον explorer των Windows το βλέπει όπως στην φωτο ” εδω στις φοτο εχεις αποσυμπιεση την ρομ σου σε φακελο βλεπω και εχεις κατεβασει και την fastboot rom δεν μπορεις να την περασεις απο twrp μονο recovery rom με twrp αν θες να περασεις φαστβοοτ ρομ ακολουθα αυτο το βιντεο youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnUU