Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 608.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Rom miA1

jimxai - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από SirGeorge72: “Έχω το miA1 και πολλές φορές η συνδεση μου κόβεται και γενικώς εχει διάφορα θέματα συνδεσιμοτητας. Είπα να βάλω μια ROM μς android 12 μπας και δουλέψει καλύτερα. Οπότε 2 τα ερωτήματα :α) να το προσπαθήσω, θα έχει νόημα; β) υπάρχει stable ROM για το miA1? ” φυσικα αξιζει γτ εχει πολυ πραγμα εχεις παρα πολες επιλογες xda εδω Xiaomi Mi A1 ROMs, Kernels, Recoveries, & Other De | XDA Forums τελεγκραμ γκρουπ τις συσκευης σου εδω Telegram: Contact @MIA1_UpdatesID και εδω Tele…

• Παράθεση από Kmarkou: “μόνο αυτό RU ” οχι με κλειδωμενο δεν δοκιμαζεις αλη εκτος απο αυτη που φορας..!! αν σ ειχε επιλογη με σκετο κωδικο ονομα ετσι μετα διαβαζει αν φορας ευ η global stable και κατεβαζει αναλογα να περασει..!!

• Παράθεση από Kmarkou: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από Kmarkou: “ ” ” με έχει μπερδέψει λίγο με τις επιλογέςάντε κάτι india τα καταλαβαίνω, τα υπόλοιπα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c8c1efc5c8b26a8237ed028e2 ” απλη επιλογη δεν εχει σκετο davinci

• 100.gif

• Παράθεση από Kmarkou: “έχει πλάκα γιατί θέλει να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό κινητού και δεν έχω κινητό. και λείπω για δουλειά εκτός σπιτιού, έχω laptop ταβλετ και δεν μπορώ να το προχωρήσω χωρίς κινητό. ++++ όλα τα άλλα που πλέων γίνονται από το κινητό ” xiaomitoolv2 δεν χρειαζετε να συνδεθεις σε λογαρισμο δοκιμασε με εκεινο το βαζεις σε fastboot και επιλεγεις fastboot unbrick, θα διαβασει τη συσκευη σου σε fastboot mode θα σ βγαλει να το επιλεξεις, βρισκεις το μοντελο σου με την απλη κοδικη ο…

• δοκιμασε πρωτα οπως σου λεει ο @NasDriver miflash pro , η με xiaomitoolv2 και στις 2 περιπτωσεις περνας την full rom recovery μεσω mi assistant χωρις να χρειάζεσαι Authorized account και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα Authorized account με διαφορα τουλακια εχουμε, απλα ειναι επι πληρωμη αυτα..!! και απο fastboot to edl χωρις να χρειαστει να βγαλεις πισω πλατη με κλειδωμενο bootloader..!! γιατι ομως να πας σε εκεινη τη λυση αφου υπαρχουν τροποι να δοκιμασεις πρωτα χωρις να χρειαστείς κατι τετοιο..…

• Παράθεση από rallye: “Παράθεση από jimxai: “ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό ” Να είσαι καλά φίλε μου.Μόλις το περάσεις το magisk, αυτό που ανέβασα γράψε εδω ένα μήνυμα ότι δούλεψε κανονικά . ” εγω πολυ δυσκολα να βαλω miui αδερφε μου στις συσκευες που εχω τωρα εχουν σταματησει ενημερωσεις, οποτε ολα ειναι πορτ και με λαγκακια να μην πω λαγκαρες οποτε ειμαι σε aosp και γενικα και εγω σε νεα εκδοση αντροιντ παντα magisk canary δουλευω

• 100.gif χρόνια πολλά

• ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό

• TWRP BOOTLOOP

jimxai - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

δοκιμασε και αλη εκδοση twrp

• Παράθεση από Lekkas1982: “Οταν λες gps εννοείς την τοποθεσία η απλα τα δεδομενα? ” τοποθεσια για χαρτες κλπ

• χρονια πολλα και καλα με υγεια 100.gif

• unlock

jimxai - - RedMi 8A (olivelite)

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “εισαι λεβεντια...ευχαριστω (χωρις αναμονη υπαρχει κατι?) ” οχι οπως ειπε και ο @amavroudis για μτκ μονο και ακομη ομως δεν ειπες συσκευη ρε παλαυε χαχαχα

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “κατι για tokken coockies λεει ” αν σ λεει 125 ωρες δεν πειραζεις τιποτα απο ρυθμισεις ως εχει το τηλ και προπάντων δεν κανεις αποσυνδεση απο μι λογαρισμο για κανενα απολυτως λογο γτ θα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη και ξανα ωρες αναμονης απο την αρχη..!! μετα απο 125 ωρες π εβγαλε βαζεις ξανα το τηλ σε fastboot και ξαναπατας unlock απο το τουλ, και θα ξεκλειδωσει..!! βασικα βγαζει 168 ωρες για ολους κ μαλον το ειχες καταφερει και πιο μπροστα απλα δεν καταλαβες οτι χρει…

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “Τζιμαρα θα το ξαναπροσπαθησω το βραδυ και θα σε ενημερωσω ” οκ αγορινα

• Παράθεση από Lekkas1982: “Μένει εκεί ” δυσκολα αν δεν τις εχεις σε καποιο συνεφο μπακ απ ..!! μονο αν ανοιξει μετα απο τις λουπες εστω κια γ 5 δευτερα κλεισε αμεσως το gps γτ σε ολλα απο εκει ξεκιναει τα bootloop

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “Παράθεση από saha: “καλημερα πως μπορω να ξεκλειδωσω το τηλ εχω δει πολλους τροπους αλλα τπτ ” sorrυbootloader εννοω ” συσκευη ?? γτ λες οτι εχεις δει πολους οδηγους αλλα τιποτα που κολας θες να μας πεις??? αν εχεις ακολοθησει ηδη τα βηματα αυτα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) δημιουργεις ενα μι λογαρισμο , κανεις ενα μπακ απ αν θες πρωτα στο mi cloud ,ενεργοποιεις ευρεση συσκευης για αποφυγη σφαλματων να μην βρισκει τις παραχωρησης για ξεκλειδω…

• 100.gif

• χρονια πολλα 100.gif

• 100.gif χρόνια πολλά