Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 608.
-
μετα η τελευταία σου επιλογη να ανοιξεις καπακι απο πισω και να το βαλεις σε test point αν μπορεις να εμπιστευτείς τον εαυτο σου qdloader Qualcomm drivers fastboot rom και να το φλασαρεις η με mi flash του 2017 η με mi flash beta , που δεν πετανε auth acc connect αν δεις να βγαζει σφαλμα, και να σου λεει mismatching κλπ αποσυνδεεις το καλωδιο και ξαναβαζεις σε edl , μπορει να χρειαστει να το κανεις 3-4 φορες αυτο αλλα σιγουρα θα ξεκινησει η διαδικασια και θα φλασαρει
-
Η με xiaomitoolv2 θα επιλεξεις fastboot mode unbrick θα σε πεταξει μετα σε recovery και απο εκει θα επιλεξεις mi assistant για να ντη περασει επιλεγεις συσκευη, με κωδικη ονομασια κατεβαζει αυτοματα την τελευταια recovery rom και την περναει μεσω mi assistant και κανει και ενα wipe στο τελος αν ειναι ξεκλειδωτο κατεβαζει και περναει fastboot rom οπως εδω στον οδηγο youtube.com/watch?v=o2fVHXI0Hu8
-
αν δεν λειτουργησουν αυτα που σου ειπε πολυ σωστα ο @MIUI_ART αν εχεις κλειδωμενο bootloader με mi flash pro περνας την τελευταια recovery rom μεσω mi assistant και κανει απλα ενημερωση οπως εδω ο εντοπισμος σφλαματων δεν ειναι απαραιτητο σε fastboot mode αν απορησεις για αυτο youtube.com/watch?v=F-z6delgubE
-
M9 από Dev σε Stable
jimxai - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από lazkal: “Καλημέρα , Εντάξει με την αλλαγή σε stable . Η διαδικασία έγινε μέσα απο το recovery . Είχα περάσει προηγουμένως τη νέα rom σε USB - OTG . Οπότε : Format Data - Back (όχι reboot ) - install - USB . Και μετά έκανε μόνο του reboot σε system και μετα απο 10 λεπτά περίπου ξεκίνησε με την stable . Μια χαρά και η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας είναι ΟΚΤ 2021 . Στην προηγούμενη dev ήταν MAI 2021 . Ευχαριστώ ” Καλημερα ωραιος
-
Παράθεση από theopan: “Όλες τις εφαρμογές πληρωμών χρησιμοποιώ συμπεριλαμβανομένων των mobile banking όλων των Ελληνικών τραπεζών χωρίς κανένα πρόβλημα. Συν Paypal, Ν26. Revolut, Curve (που είναι και παρόμοιας φιλοσοφίας με το google pay άλλωστε). Μόνο με το Gpay συνάντησα πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω λέτε ή να προχωρήσω σε εγκατάσταση Magisk; Θα δουλεύει το magisk σε android 12 αν κάνω το update που μου ήρθε με τη miui 13; ” Δεν ξερω αν θα δουλεψει στη συσκευη σου αλλα υπαρχουν καποια βι…
-
(ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ) FIND DEVICE OFF ΜΕΣΩ ΤΟΥ MI CLOUD & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ HARD BRICK ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ SOFTWARE, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ FREE, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΝΜ, Η ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ FASTBOOT TO EDL ΜΕΣΩ ΣΕΡΒΕΡ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER ΜΝΝ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ WHATSAPP 3qR5 Facebook messenger Greekflashandupdates youtube.com/watch?v=qmcEzpK_47A
-
M9 από Dev σε Stable
ΜήνυμαΠαράθεση από lazkal: “Για τον Bootloader έχεις δίκιο ... Τώρα για την διαδικασία , μετα το φορματ data , θα βλέπει ο Η/Υ το κινητό για να του περάσω την νέα ρομ ούτως ώστε μετά να κάνω install ;; Ή έστω θα βλέπει OTG ;;; ” αυτο εξαρτατε απο το twrp σου αν θυμαμε καλα στο μι9 ειχαν λυθει τα θεματακια αυτα δες και δοκιμασε μετα αν δεν το βλεπει καποια αλλη εκδοση recovery, η αν μπορεις μπορεις να τη περασεις και με adb sideload απο τον υ/η σου. παιξε και λιγο με το mount disable enable mtp η απο δ…
-
M9 από Dev σε Stable
ΜήνυμαΠαράθεση από lazkal: “Καλημέρα , έχουν σταματήσει οι ενημερώσεις και : το mi 9 τρέχει τώρα την 12.6 dev 21.11.24 (XTRV) σε android 11 (τελευταία ενημέρωση ασφάλειας 2021-05-01) . Θέλω να πάω στην : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_V12.5.6.0.RFACNXM_v12-11 (stable) ,γιατί νομίζω είναι η πιό προσφατη που υπάρχει . Ποιά είναι η σειρά των κινήσεων που πρέπει να κάνω ; Δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τίποτα απο τα δεδομένα του τηλεφώνου ( εννοώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω clear all data) . Και μια τελευταία ερώ…
-
Παράθεση από Mbria: “Πήρα και στο κατάστημα στην Ομόνοια και μου είπαν ότι ο τεχνικός θα λείπει για 2 μήνες. Τύχη βουνό. Πάντως αν κάποιος ξέρει κάποιον Ινδό, Ρώσο κτλ που το κάνει μέσω TeamViewer ας μου το στείλει σε pm θα το εκτιμήσω πολύ. Είμαι 1 μήνα χωρίς το κινητό μου. ” καλημερα ναι μπορουμε να ξεκλειδωσουμε και bootloader και να φλασαρουμε χωρις να ξεκλειδωσουμε θα προτεινα την πρωτη επιλογη φυσικα που σε περιπτωση ξανα εχεις καποιο θεμα να ειναι πιο ευκολο να μπορεις να περασεις μια fas…
-
Το μπρίκαρα
Μήνυμαοτι σου λεει και ο @NasDriver εγκατεστησε οδηγους Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Drivers και κανε μια επαννεκινηση τον υ/η σου για να μπορεσεις να κανεις τις δοκιμες σου να μπορεις να το φλασαρεις δλδ... σε edl mode δοκιμασε με καποιο vpn και QPST Qualcomm tools και αν βρεις καποιο custom firehose αρχειο να αντικαταστησεις μεσα στο φακελο image, που να δουλευει αλλα θελει προσπαθειες και υπομονη..!! αν δεν τα καταφερεις μετα χρειάζεται authorized account η καποιο αλο τουλακι που ειναι επι πληρωμη…
-
Το μπρίκαρα
Μήνυμααν δεν μπαινει ουτε σε recovery ουτε fastboot ουτε δειχνει να φορτιζει τιποτα... οπως λες και το αναγνωριζει ως QUSB_BULK ουτε android bootloader interface δλδ να το βελεπει fastboot απο το pc και ξερεις οτι περασες καποιο λαθος αρχειο, το τηλ σου ειναι hard brick..!!! μονο με καποιο αρχειο custom loader αρχειο prog emmc firehose για να μπορεσεις να το φλασαρεις σε edl οπως ειναι κολημενο,,,, και με αρκετες προσπαθειες και υπομονη..!! σχεδον ολοι μας το εχουμε περασει αυτο καποια στιγμη απροσεξι…
-
καποια ενημερωση εφαρμογης το προκαλει στις συγκεκριμενη συσκευη μετα το wipe απο recovery, μην κανετε επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλεις και κλειστε αυτοματες ενημερωσεις απο play store τουλαχιστον για μερικες μερες καμια βδομαδα, μπας και βγαλουν καποια ενημερωση καποιας εφαρμογης και στρωσει..!! σε 2 συσκευες nikel mtk τα ιδια με ενα φιλο εχει το ιδιο προβλημα