Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 608.
-
Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global
jimxai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμααν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμασε σε καποιο αλο υπολογιστη καποιου συγγενη η φιλου με intel οπως λεει και ο ανεστακος καποιο θεμα οδηγων ειναι σιγουρα αφου εχεις; αλαξει και πλακετα φορτισης και καλωδιο
-
jimxai - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από akantzis: “@jimxai...Δημητρη καλησπερα αλλα και ολους επισης καλησπερα..ενημερωνω για το θεμα..οπως ειχα και προηγουμενα ενω εχω αλλαξει πλακετα φορτισης και εχει επανελθει το fast charging εχει επανελθει και μερικως η συνδεση με η/υ και λεω μερικως διοτι το κινητο αναγνωριζεται ως unknown device και μεχρι εκει ..οτι και drivers να εχω βαλει δεν γινεται τιποτα...δοκιμασα και το test point του mi6 αλλα και παλι τπτ...δοκιμασ και το amdf fix.bat σε η/υ με amd & windows 7 και παλι τπτ …
-
οπως και ενα χρησιμο πολυεργαλειο για τα σαομακια μας εδω που σου δινει πληροφορίες τις συσκευης φλασαρει, απεγκατασταση εφαρμογων, ειτε σ δινει τα λινκ για fastboot rom τα κανεις αντιγραφη και τα ψαχνεις μεσω καποιου περιηγητή ειτε την κατεβαζει απευθειας στον υπολογιστη σου, κλπ ενα πολυ χρησιμο εργαλειο γ μενα που καμια φορα βαριεμε να γραφω εντολες να φλασαρω twrp , ειτε να μπω απο fastboot σε edl με ξεκλειδωτο bootloader ενοειται τα κανεις αυτοματα youtube.com/watch?v=TK5QWKpGDUE&t=0s
-
συμφωνω με οσα σου ειπα και τα παιδια παραπανω καταρχην , για bypass antirollback μπορεις να κανεις επεξργασια το αρχειο bat που θελεις να φλασαρεις συνηθως για ολους μας καθαρη εγκατασταση χωρις κλειδωμα το αρχειο flash all bat αυτο ομως διαφερει ανα συσκευη και ανα εκδοση τις ρομ οπως παραδειγμα εδω σε αυτον τον οδηγο που ειναι απο προπερσι, youtube.com/watch?v=uigvSEhAHwE ειχαμε περασει παραδειγμα και σε ενα poco f2 pro με τον ιδιο τροπο που δεν αφηνε νωριτερα μετα την επεξεργασια περασε....!…
-
Παράθεση από akantzis: “Καλήσπερα και πάλι σε όλους...@jimxai..μετά από 1 εβδομαδα δοκιμής της νέας pott rom στο mido -pixelplus ui- εχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες τις ρομ προς την συσκευή πραγματικά της δίνει άλλη χάρη που λέμε αλλά για κάποιο λόγο τουλάχιστον στο δικό μου έχω πολλά lags και "σκασιματα" εφαρμογών πχ..η κάμερα ή κ.α...λεω να βάλω την oneOs ή ίσως κάτι άλλο δοκιμασμένο...εάν έχει κάποιος να προτείνει δοκιμασμένο που να παίζει οκ θα βοηθούσε.. ευχαριστώ.. ” αν σε…
-
Παράθεση από akantzis: “jimxai και λοιποι ευχαριστω για την βοηθεια ..περασε κανονικα η ρομ..απο λιγο που την δοκιμασα φαινεται να ειναιοκ και γρηγορο το κινητο απο τι φαινεται..με χαλαει λιγο που ειναι λιτη και πολλα πραγματα θα πρεπει να τα ψαξω να βαλω κλπ κλπ..ουτως ή αλλως χαρη στον jimxai εχω και αλλες επιλογες..ευχαριστω και παλι!!! ” να εισαι καλα φιλε μου απλα να παρακολουθεις και το καναλι μου στο youtube γτ ανεβαζω διαρκως ως και νεες os ui βγαινουν για το αθανατο mido μεχρι σημερα τρ…
-
jimxai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμααν εχεις amd pc η λαπτοπ κατεβασε το αρχειο bat και τρεξτο ως διαχειριστης αφου εχεις εγκαταστησει πρωτα τους οδηγους adb and fastboot τρεχεις αυτο το αρχειο bat ως διαχειριστής και το αφηνεις καλυτερα ανοιχτο οπως ειναι αν παραδειγμα θελεις να φλασαρεις κατι με cmd ανοιγεις αλο παραθυρο και αυτο να τρεχει απο πισω amd fix
-
Παράθεση από akantzis: “καλησπερα ...jimxai καποια στιγμη χρειαζομαι την βοηθεια σου ή και καποιος αλλος...ειδα τα βιντεακια σου και ειναι παρα πολυ καλα..εκανα οτι περιεγραψες για την εγκατασταση της custom recovery (k twrp & orangefox)..τωρα 2 πραγματα θα ηθελα να ρωτησω..αρχικα οποτε κανω reboot για recovery με βαζει σε orangefox , οποτε πως θα κανω format data οπως αναφερεις στο 2ο βιντεακι σου??εκτος και εαν καταλαβα κατι λαθος...και 2ον..συμφωνω για την εγκατασταση μιας aosp και οτι περιγρ…
-
Παράθεση από akantzis: “Καλημέρα συμφωνώ και εγώ ...περιμένω οδηγίες για aosp..δεν ξέρω καν τι είναι αυτή η aosp!! ” καλημερα και απο μενα παιδιά καταρχην πρεπει να περασεις custom recovery εδω στο βιντεο δειχνω πως... youtube.com/watch?v=Sc2RB2AmGNY&t=0s περνα orangefox για να μπορει να αναγνωρισει τον εσωτερικο αποθηκευτικο σου χωρο αλλα και σε twrp αν δεν τον αναγνωριζει μπορεις απλουστατα να κανεις ενα format data k reboot to recovery,κατι το οποιο προτεινω να κανεις σιγουρα αφου πας απο μαμ…
-
Παράθεση από akantzis: “Δυστυχώς πέρασαν λάθη κατά την πληκτρολόγηση...είναι οκ η μπαταρία με την ρομ που έχω τώρα..και έλεγα ότι έχω πολλά lags και θα προτιμούσα μια χωρίς απλά με καλή διαχείριση μπαταρίας...σόρυ για πριν[procontra][/procontra] ” εχεις δει δλδ καποιες και εχεις καταληξει?? miui θες να περασεις aosp τι σε ενδιαφερει? και αν εχεις σκοπο να περασεις καποια με adnroid 11 προτιμότερο ειναι να περασεις καποια με android 10 πρωτα να στησεις το τηλ κρατα την ετσι εστω μια ωριτσα και με…
-
Παράθεση από akantzis: “δεν εχω υποψιν μου τι θα ηταν καλυτερο...θα ελεγα καποια custom rom ...εχει καποιος να προτεινει καποια που να ξερει οτι παιζει καλα - αξιοπιστα?custom ή fastboot official? ευχαριστω... ” καλημερα σε fastboot επισημη δεν εχεις πολες επιλογες σε custom rom παρα πολες... custom miui port roms με android 8-9-10 και 11 και σε aosp stock android δλδ μεχρ και επισημες που το υποστηριζουν ως και σημερα με ενημερωσεις και android 12 που ακομη ειναι σε ανάπτυξη καλυτερα ειναι πρωτ…
-
λες 2 διαφοτερικα πραγματα ομως, 1 για να μπουταρει στο συστημα παλι και οχι σε twrp, τωρα που κανει επανεκκίνηση, χρειάζεται να κανεις format data, απο twrp και reboot system να μπουταρει στην xtrv που φορας τωρα..!! για να γυρισεις σε εργoστασιακα ομως, οπως το ειχες αγοραζει πρεπει να περασεις fastboot rom δλδ τη μαμα επισημη ρομ του!!
-
Παράθεση από nikolaos evangelou: “Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο Mi Note 10 που εχω. Κανω ολα τα βηματα που λεει το τηλεφωνο, και μετα το τελευταιο οκ που του δινω κανει restart και με πεταει στο menu του TWRP. Και μενει εκει. Τι πρεπει να πατησω απο εκει και περα ωστε να σβηστουν ολα και να ειναι το κινητο μονο με το λειτουργικο του οπως το αγορασα δηλαδη??? ” Wipe και μετα swipe to factory reset και reboot system θα σβησει μονο τις ρυθμισεις, αν κανεις format data θα σβησει…
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από nnbignick: “@jimxai οκ έγινε όλα good....thanks Και οι άλλες Rom έτσι εγκαθίστανται ? ” ναι ολες ετσι απο δω και περα διοτι εχει σταματησει τις ενημερωσεις και ολες ειναι πορτ ρομς σε miui, καθαρη εγκατασταση παντα, και αν κολας σε καποιο bootloop , format data..!! ” - [polaroid][/polaroid - Την ρουταρισα κιόλας λειτουργεί πολύ καλά.. ρολαρι και στο ίντερνετ πολύ στρωτά και με την μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα διαχείρισης... ” σωστος χα…