Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 608.
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από nnbignick: “@jimxai έκανα μια απόπειρα αλλά το κινητό κάποια στιγμή στην αναβάθμιση έκανε Crash και τώρα θέλει ξανά το twrp bootloader..... ” σε ποια αναβαθμιση ?? ολες πορτ ειναι με καθαρη εγκατασταστη μονο, και αν εισαι σε στοκ μαμα ρομ θες και ενα format data για να μην σου πεταξει μαυρη οθονη και ζηταει κωδικο, και στις miui roms ειδικα καλυτερα να τις περνας με orangefox recovery ” Την oneOS...... Κατέβασαείχα την τελευταία ρομ από…
-
Παράθεση από nnbignick: “@jimxai έκανα μια απόπειρα αλλά το κινητό κάποια στιγμή στην αναβάθμιση έκανε Crash και τώρα θέλει ξανά το twrp bootloader..... ” σε ποια αναβαθμιση ?? ολες πορτ ειναι με καθαρη εγκατασταστη μονο, και αν εισαι σε στοκ μαμα ρομ θες και ενα format data για να μην σου πεταξει μαυρη οθονη και ζηταει κωδικο, και στις miui roms ειδικα καλυτερα να τις περνας με orangefox recovery
-
Παράθεση από nnbignick: “ - @jimxai το λινγ στο mega δεν μου κατεβαίνει.... Μήπως είναι άδειο ” 1. FREEDOMOS_MIUI_STABLE_ANDROID9 .zip 2. Miui_Global_Stable_Mido_A11 .zip 3. MIUIXRV 12.5 XRV Premium Edition by Rizki 8721 .zip 4. MSI Edition v12.5.3 (HMNote4X) .zip 5. OneOS v21.9.3 (HMNote4X) .zip 6. Predator Edition v12.5.3 (HMNote4X) .zip 7. XiaomiEU v12.5.3 (HMNote4X) .zip forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70823/ τα εβαλα το καθενα ξεχωριστα για δες τωρα !
-
Παράθεση από nnbignick: “@jimxai Καλημέρα βασικά είδα το βιντεο με την 12.5 mu δεν ξέρω και εγώ το επιλογές υπάρχουν για το mido... Έχεις κάτι καλό και δομιμασμενο; ” απο miui η aosp ?? aosp μεχρι και σημερα pixel plus ui σταθερη εκδοση με αναβαθμισεις, απο miui, δες τα βιντεο στο καναλι και απο κατω ειναι τα λινκ, αν υπαρχει κατεβαζεις διοτι οι προγγραματιστες τα σβηνουν μετα απο λιγο καιρο και ανεβαζουν αλες, καποιες εχω κρατησει εγω για το mido τα εχω ανεβασει στο mega δεν ξερω αν παρει εδω τ…
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση? Wipe-Advanced Wipe-Dalvik-System-Vendor-Data-Cache Install-Select Storage-Select Rom-Swipe to confirm flash Wipe Cache/Dalvik-Reboot System ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο σε δικα μου τηλεφωνα εγκατεστημενα!!! youtube.com/watch?v=ht5R1i2uXDc ” Καλημέρα... Επειδή έχω και εγώ ένα mido από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη rom και t…
-
POCO M3 PRO 5G
jimxai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “ζαλιστηκα Η πρώτη επιλογή drone και πτώση είναι η καλύτερη ”
-
POCO M3 PRO 5G
jimxai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από drdedus: “αν θέλουμε να έχουμε root αλλα και official rom ο τρόπος ειναι 1 αίτηση unlock 2 custom recovery 3 root 4 κατεβάζουμε και περνάμε την τελευταία αναβάθμιση μόνοι μας οταν βγαίνει? Για τα βήματα 2,3,4 μπορει να δώσει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες? Ευχαριστώ. ” Με τα mediatek ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο περναει magisk zip απο twrp χωρις προβλημα και αν δουλευει σωστα καποια εκδοση twrp googlare το δες στους xda τι λενε γραψε poco m3 pro 5g xda…
-
POCO M3 PRO 5G
jimxai - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμονο redmi note 8 pro αρκετη υποστηριξη, αλλα οχι επισημη miui και ο λογος γιατι eχει κανει τρελες πωλησεις, που στην αρχη μπρικαρε και αυτο με το παραμικρο, στην συνεχεια βγηκαν custom firmware και μπουταρε στις aosp roms , και πλεον στις περισσοτερες θα δεις R.I.P C.F.W πλεον μπουταρει κανονικα με το δικο του επισημο firmware, στις aosp roms ολλα εχουν να κανουν με τις πωλησεις, και αν θα δωσουν το κοδικο του πυρηνα σε προγγραμματιστες, και για να ασχοληθουν οι προγραμματιστες χρειαζεται να εχ…
-
POCO M3 PRO 5G
jimxai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “θα την ανεβάσω με το drone στα υψη και θα καταγραψω την πτωση του. Θα το βγαλω και στο YouTube να δω ποσοι θα κανουν like ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από flytouch1111: “θα την ανεβάσω με το drone στα υψη και θα καταγραψω την πτωση του. Θα το βγαλω και στο YouTube να δω ποσοι θα κανουν like ” ”
-
προβλημα με imei!
ΜήνυμαΣωστοτατος αλλα πρεπει να χρισημοποιησες και auth byppas για να μπορεσεις να φλασαρεις για μτκ τελος καλο ολλα καλα λοιπον..!!
-
και με οτι παραπανω για διαφορες custom roms, kernel, modules, mod , pach , κλπ μπορεις να με βρεις εδω, και οχι μονο εμενα γενικα ασχολουμαστε με customs ενημερωσεις κλπ ολη μερα τρεχω με διαφορε φιλε μου και εδω μπαινω παλι οταν βρω χρονο συνηθως τα βραδια που τελειωνω απο ολλα τα αλλα Greek flash any custom & updates ️