Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-608 από 608.
-
εγω ευχαριστω το εψαχνα και λιγο απο δω λιγο απο εκει το βρηκα
-
ευχαριστώ πολυ επειδη δεν ξερω ακομη απο τα τμηματα και που να τα βαλω τα βαζω τωρα οπου βγαζω ακρη ελπιζω να βοηθησει θα ψαχτο λιγο και κω παραπανω εδω να τα βαζω σωστα
-
ΞΕΜΠΡΙΚΑΡΕ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ONE CLICK UNBRICK XI AOMI (PART 1 UBL) OR BACK TO STOCK ROM VIDEO youtube.com/watch?v=o2fVHXI0Hu…PS_TawRGR5txna4AQ&index=1
-
ΞΕΜΠΡΙΚΑΡΕ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ONE CLICK UNBRICK XI AOMI (PART 1 UBL) OR BACK TO STOCK ROM VIDEO youtube.com/watch?v=o2fVHXI0Hu…PS_TawRGR5txna4AQ&index=1
-
<p style="null;/*startDM*//*endDM*/;/*startDM*//*endDM*/;/*startDM*/background-color: rgba(0, 0, 0, 0) !important;/*endDM*/">σε περιπτωση που χρειαστει καποιος mls roms αφηνω εδω αυτα γιατι ειναι τελειος σπαστικο με την mls να ψαχνεις να βρεις την κινεζικη εκδοση η οποια αλη εκδοση εχει το εκαστοτε μοντελο της mls απο needrom εδω needrom.com/category/others/m-n-o-p/brands-m/mls/ root my device εδω rootmydevice.com/download-mls-stock-rom-firmware/ android mtk εδω androidmtk.com/download-mls-stock…
-
Μήπως μπορείς να μου στειλεις πια Ρομ εχεις περάσει επειδή εγώ δεν μπορω τόσο καιρο να βρω Κάτι που να ταιριαζει ενα λινκ παρακαλω