Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 608.
-
Βοήθεια με το Mi λογαριασμό
Μήνυμαaccount.xiaomi.com πας εδω στο λινκ βαζεις το τηλ σου η το email σου αναλογα με τι εχεις συνδεθει η δημιουργήσει το λογαριασμο μι και πατας κατω ξεχασα τον κωδικο και ακολουθείς την διαδικασια να κανεις για να αλαξεις κωδικο θα σου ερθει μνμ η στο τηλ που ειχες βαλει στον αριθμο η στο email σου
-
Xiaomi Mi11i
jimxai - - Ο καφενές μας
Μήνυμααν δεν περασε σωστα η ρομ και κλειδωσε και bootloader εχεις θεμα με brick κοιτας να ξεκλειδωσεις παλι τον bootloader με τον ιδιο μι λογαρισμο π ειχες ξεκλειδωσει κ ξεκλειδωνει αμεσως ξαναπερνας την fastboot rom και αφου σιγουρευτεις οτι περασε σωστα μετα κλειδωνεις με cmd , fastboot oem lock,η μπορεις περασεις σε mi assistant mode απο recovery με xiaomitoolv2 την full recovery rom
-
Παράθεση από TziMcN: “Εγώ κουράστηκα να περιμένω και να ψάχνω. Θα πληρώσω. Jimxai μπορείς να αναλάβεις? Εχω το f6 pro. Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί κάποιος να περάσει την ταιβανέζικη μέσω κάποιου tool? Αυτό που είχα λινκάρει δε δουλεύει. ” καλημερα bootloader οχι να περασουμε την ταιβαν σε edl ναι και fastboot to edl μεσω σερβερ φτανει μονο η συσκευη να ειναι global γτ σε κινεζικες μονο κινεζικη δεχετε με κλειδωμενο bootloader
-
Παράθεση από TziMcN: “Εγώ κουράστηκα να περιμένω και να ψάχνω. Θα πληρώσω. Jimxai μπορείς να αναλάβεις? Εχω το f6 pro. Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί κάποιος να περάσει την ταιβανέζικη μέσω κάποιου tool? Αυτό που είχα λινκάρει δε δουλεύει. ” καλημερα bootloader οχι να περασουμε την ταιβαν σε edl ναι και fastboot to edl μεσω σερβερ φτανει μονο η συσκευη να ειναι global γτ σε κινεζικες μονο κινεζικη δεχετε με κλειδωμενο bootloader
-
Παράθεση από Oneironaut84: “Τζιμ ναι φιλε,.Κανεις οτι μπορεις.Δεν ειπα κατι.το ειχα δοκιμασει αλλα δεν κανει εγκατασταση το apk αυτο..λεει οτι μονο σε συσκευες που ειχαν miui και οχι hyperos..τι να πω ” δοκιμασε με καποιο installer manager no root δες γ κανεναν οδηγο ισως στο κανει εγκατασταση με αυτο τον τροπο
-
mi11pro
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=3GTVi7pVnUU&t=212s
-
mi11pro
ΜήνυμαMi 11 Pro/Ultra/Mi 11 Ultra (star) HyperOS Downloads | XM Firmware Updater
-
παιδια εγω δεν το κανω σε κανεναν ακομη οσο ειναι τοσο το κοστος 60 και 80 γ μενα ειναι μαμακια της σαομι τωρα που μας παιδευει απο τζαμπα ηπηρεσια να πληρωνουμε ενα καρο λεφτα!!! και οπως ειπα ειναι μεσω σερβερ κ οχι με το δικο μας μι λογαριασμό αν θελει καποιος τοσο πολυ ας το κανει με οποιον θελει, αν βρω εγω κατι σε κανα xda η github θα ενημερωσω μπας και το παρακαμψουμε να κανουμε καμια δοκιμη σε οτι βγει νεο
-
σε αλλα τουλακια που ειχαν την υπηρεσια μεσα οπως πχ xiaomikey και αλλα ο προγραμματιστής τους λεει να μην κανουν παραγγελιες για bootloader γτ δεν υποστηριζει πλεον και σε αλλα τουλ ειναι μονιμα off-line η επιλογη για bootloader μεγαλη προσοσχη λοιπον εμενα η γνωμη μου ειναι υπομονη δεν αξιζει γ μενα τουλαχιστον κ για αυτο δεν ασχολήθηκα με αυτο μονο edl auth flash κλπ κατι θα βγει πιστευω ακομη τωρα ειναι φρεσκο που εγινε ντορος με τον bootloader ολο και κατι θα βγει γ παράκαμψη free
-
αυτη την στιγμη ναι μονο αυτα δουλευουν Xiaomi Unlock Bootloader V1 (By Fastboot) All Models Supported [NEED Micloud OFF] $ 79.99 Xiaomi Unlock Bootloader V2 (By Fastboot) Not All Model [NEED Micloud OFF] Remotly $ 57.99 SUPPORTED MODEL: BABYLON CANNON CEZANNE CETUS CRUX DAUMIER DAGU ENUMA GARNET GOLD LIUQIN LILAC LIGHTCM MATISSE MAYFLY MANET MONA ODIN PEARL PICASSO PICASSO_48M RAPHAELS REMBRANDT RUBENS SELENES SOCRATES THYME VANGOGH VELA VIDA VERMEER YUDI UNSUPPORTED MODEL ❌ shennong ❌ houji ❌ …