Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Redmi 3 wifi mac issue

mojius - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Τζιφος, μια χαρα μπηκε και η τελευταια global stable αλλα ακομα παραμενει το προβλημα Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, θα το στειλω πισω στον πωλητη

• Redmi 3 wifi mac issue

Μήνυμα

Κλειδωμενος ηταν ο bootloader. Πηρα εγκριση να κανω unlock απο την Xiaomi χθες αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να εχει πανω την Developer Rom. Δοκιμασα να κατεβασω την τελευταια για το Redmi 3 αλλα οταν παω μεσω του Updater app μου λεει Can't Verify Update Πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο εδω? Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Ευχαριστω για την βοηθεια =============== Νοε 29th 2016, 9:58pm =============== Οκ ακολουθησα τον οδηγο απο πανω και περασα τη…

• Redmi 3 wifi mac issue

Μήνυμα

Ωραια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, ακολουθησα τα βηματα και τωρα περιμενω το unlock

• Redmi 3 wifi mac issue

Μήνυμα

Καλησπερα Να και το About Phone

• Redmi 3 wifi mac issue

Μήνυμα

Καλησπερα Εχω ενα θεμα με ενα Redmi 3 με MIUI 7.2.99.99 Stable (αγορασμενο απο Κινα απο ebay) που δεν εχω πειραξει τιποτα απο ROM κλπ Για καποιο λογο χανει συνεχεια την MAC του WiFi και οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το WiFi δεν γινεται τιποτα Εχω κανει factory reset και δεν διορθωνεται Ο μονος τροπος που διορθωνεται προσωρινα ειναι αν κανω boot με Volume Up και Power και επιλεξω μια κεντρικη επιλογη απο το Κινεζικο menu που μου παρουσιαζει Μετα απο μερικες ωρες παλι χανει το WiFi Τι προτεινετε? …