Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-132 από 132.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Τελικά την ξανά κατέβασα και όλα οκ.
-
Γειά σας, με το Mi note έχω πρόβλημα. Δεν δουλεύει καθόλου το κινητό. Έχει μαύρη οθόνη και κάνει reboot. Την πέρασα και δεύτερη φορά αλλά πάλι τα ίδια. Έτσι, γύρισα στην παλιά. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας το αναφέρει... Καλό βράδυ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Modechristos Chris δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, και το Mi4c θα πάρει κανονικά 8άρα MIUI. Λίγη υπομονή θέλει.. @verfot33 το σημειωματάριο το βλέπεις? Απλά δεν βλέπεις τα κρυφά στοιχεία μέσα στο σημειωματαριο? Αν κατάλαβα καλα?” Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από verfot33: “Θα ενοχλησω για τελευταια φορα.Πριν μερες εκανα hide τα στοιχεια /κωδικους στο σημειωματαριο μου χρησιμοποιωντας εναν κωδικο Τωρα ειναι αδυνατον νο βρω κατι στο σημειωματαριο ουτε εχει επιλογη για επαναφορα καποια βοηθεια ευχαριστω” Τώρα το βρήκα, πας εκεί που σου δείχνει όλες τοις σημειώσεις σου και το κρατάς προς τα κάτω. Τα κατάφερες? Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gallos: “Ξέρει μήπως κανείς πως να μην εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποιησεων η καινούρια λειτουργία second space. Ευχαριστώ Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk” Άκυρο τελικά, το βρήκα. Πρέπει να μπεις στο second space και μετά εκεί έχει όλες τις επιλογές. Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk Edit: sorry για το διπλό post, ξέχασα να κάνω edit.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΞέρει μήπως κανείς πως να μην εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποιησεων η καινούρια λειτουργία second space. Ευχαριστώ Envoyé de mon MI NOTE LTE en utilisant Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “2 πραγματα δεν μπορεσα να κανω μεχρι τωρα και το 1 ειναι πολυ σημαντικο για εμενα. ως e-mail χρησιμοποιω την εφαρμογη του zoho mail @zoho.com με την Miui7 ειχα βαλει απο τις default εφαρμογες για e-mail Να εχει την zoho εφαρμογη , παω να κανω το ιδιο τωρα αλλα μου δινει ως επιλογες μονο την default και του gmail ... Πως μπορω να βαλω αυτη που θελω οταν δεν μου την εμφανιζει να την επιλεξω ; το αλλο θεμα που εχω ειναι οτι πηγα να βαλω ενα θεμα απο 3ους και μου εμφανιζει οτι…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την δουλειά, είναι τέλεια η καινούρια rom. Ένα πρόβλημα έχω μόνο αρκετό καιρό ακόμα και τώρα. Δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες προεπιλεγμένες εφαρμογές. Πχ μπορώ να βάλω το Chrome για browser το quickpic για video αλλά όχι για συλλογή, το επιλέγω αλλά δεν το κρατάει, επίσης δεν μου εμφανίζει στα mail την εφαρμογή inbox ενώ μου εμφανίζει το mail της Xiaomi αλλά και το Gmail. Κανείς καμιά ιδέα? Thanks
-
Γειά σας, έχω 2 προβλήματα με το Mi note μου. Το πρώτο είναι ότι δεν ανάβει το Led (εκτός όταν το βάζω για να φορτίσει) και το δεύτερο είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω ποία πρόγραμμα να έχω σαν προεπιλογή. Το μόνο που μπορώ να επιλέξω χωρίς πρόβλημα είναι το Chrome, αν επιλέξω το quickpic δεν κρατάει την επιλογή και στα mail δεν μου βγάζει καν το inbox. Ευχαριστώ
-
γεια σας, απλά να ξέρετε ότι το link για το Mi Note είναι το παλιό.
-
+1 και απο μένα. username: gallos