Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 766.
-
Πολύ ωραία. Αντε να έρθει η ώρα να ασχοληθούμε και με αυτά live!!!
-
απεγκατέστησε αυτή του playstore και βάλε την τελευταία (ή την προτελευταία αν υπάρχει) εκδοση που θα βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Ακολούθησε επίσης τις οδηγίες που θα βρεις εκεί
-
ωραιότατο!!! Καλή τύχη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “ ” Παράθεση από spideman3: ““Ποια είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας;” Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες! “Το Ελσίνκι”. ” Αυτό με το νέο τρόπο αδυνατίσματος ... ανάμεσα στο ανέκδοτο όλα τα λεφτά λέμε!!!
-
Tο ανέφερα σαν ενημέρωση για τις επιπλέον δυνατοτητες που δίνει το mi band tools
-
Σωστά αλλά εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα, δεν παρουσιάζει περιεχόμενο μηνύματος ουτε έχει τη δυνατότητα παραμετροποιησης της ειδοποίησης για την ίδια εφαρμογη αν θέλεις πχ διαφορετικό κτυπο για viber ανά αποστολέα.
-
Παράθεση από flowin_through: “mi band tools απο το playstore ” το οποίο το πληρώνεις αλλά αξίζει τα χρηματά του... (το έχω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος)
-
@daras o @Krasdimi σου κάνει πλάκα. Πάντως αν η αντεστραμένη φωτο είναι για τις σελφιε υπάρχει ρύθμιση Ανοιξε την εφαρμογή της κάμερας πήγαινε στις ρυθμισεις (πάτα παρατεταμένα το κουμπί Ξ οταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή) και εκεί υπάρχει επιλογή 'mirror front camera' (εχω το κινητό στα αγγλικά δε ξερω πως το λέει με τους ελληνικούς όρους) Eκει μπορείς να το απενεργοποιήσεις.
-
Από όσα έχω δει και έχω διαβάσει μέχρι τώρα B20 δεν έχει Εδώ στην παρουσίαση πρέπει να υπάρχει καποιο λάθος δες εδώ Xiaomi Mi 6 Full Specifications: Supported 4G LTE Bands? - Gizchina.com