Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 766.

• Παράθεση από zisistil: “Μην ξεχνάς ότι τα ηλεκτρονικά είδη δίνουν μόνο φπα και όχι και δασμούς μαζί ” ειναι σιγουρο αυτο;

• Παράθεση από Zombie: “Όντως;; Τόσο λίγο παίζει να είναι το μέγιστο κουστούμι;; ” Χλωμό. Πιθανόν παραπάνω θα πάει με τέλη εκτελωνισμού + ΦΠΑ αν το πιάσει τελωνείο γιατί μάλλον θα ψάξουν τιμή αγοράς από Ελλάδα. Και απο εδώ θα έχεις γλυτώσει και την αναμονή από Κίνα. Αν το βιάζεσαι χτυπα το τώρα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• @zisistil Και αυτος ειναι ο μονος τροπος για να καταλάβουμε οτι στέλνει από eu? Ρωτάω γιατι δεν έχω πάρει κάτι από lightinthebox αλλά ψήνομαι...

• O ένας βάζει αυτό..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33841/ ... ο άλλος βάζει αυτο.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33842/ .... ε δεν κρατιέμαι.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33843/ δεν ηξερα πως αυτο το τραγουδι ειναι τοσο.... βιτσιοζικο....

• Παράθεση από kostatos: “και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop? ” Ναι ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία, φροντισε μονο να κάνεις τα σχετικά wipes (dalvik/art cache και cache). Aφού συνεχίζεις από stable se stable δε χρειάζεται ούτε factory reset. Τα δύσκολα τα έκανες όταν πέρασες από lollipop se MM. Πάντα βέβαια να παίρνεις backup για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Καλό φλασάρισμα!!!

• Παράθεση από kostatos: “το root companion πως μπορω να το βαλω ? χρειαζεται πρωτα root? δεν γνωριζω και πολλα ή να μη μπω καθολου σε αυτη τη διαδικασια και εχω αλλα προβληματα μετα ” Aν δεν έχεις κάνει ρουτ το τηλέφωνο μέχρι τώρα σημαίνει πως με τις εφαρμογές που δουλεύεις δε το χρειάζεσαι. Αν και δεν είναι δύσκολο (φλασάρεις ένα συγκεκριμένο supersu version χρησιμοποιώντας το TWRP recovery, απλά δεν πρέπει να κάνεις update την εφαρμογή supersu μετά μέσα από το Play store) δε σου προτείνω να ρου…

• Νομιζω πως έδειχνε κανονικα στο φίλο μέχρι που φλασαρε νέα ρομ. (edit:δεν ειχα προσέξει οτι το επιβεβαιωσε...) Εχω την εντύπωση πως και εγώ έβλεπα χωρίς πρόβλημα πληροφορίες στο app πριν του περάσω το root companion, αν και δεν είμαι σίγουρος, πάει αρκετός καιρός...

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής ” Του το προτεινα και εγώ χθες αλλά λογικά δεν άλλαξε κάτι για να επανέλθει με την ίδια ερώτηση

• Κοίτα αν σου δουλέψει το gsam. Δεν έχω κάτι αντίστοιχο υπόψη μου αλλά εξαρτάται κιόλας από το τι σε ενδιαφέρει σαν πληροφορία περισσότερο. Στο site AlternativeTo - Crowdsourced software recommendations βάζεις εφαρμογές που έχεις ή ξέρεις και σου βγάζει ενναλακτικές... Δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μία ματιά

• το root companion προτεινα να το βάλεις για καλύτερα αποτελέσματα αν το τηλέφωνο το έχεις κάνει root. Το οτι δεν το έχεις ρουτάρει δεν δημιουργεί αυτό το θέμα. (ασχετο αλλά αν θελήσεις να το κάνεις ρουτ μην το κάνεις από την επιλογή που αναφέρεις και ίσως σου βγάλει το TWRP θα έχεις θέμα, θέλει φλασάρισμα συγκεκριμένου supersu ) Τωρα για το πρόβλημα που έχεις, μπες στo app info και σβήσε data και cache κανε κ μία επανεκκίνηση και κοιτα αν συνήλθε.

• εχεις βάλει στα preferences το 'monitor on device startup' Aν οχι κανε το και κανε ενα reboot να δεις τι θα σου δείξει. Επισης αν το έχεις κάνει root το κινητό βάλε το root companion