Οχι η dev που εχες στο screenshot που ανεβασες είναι Lollipop. Απο lollipop θα πας σε ΜΜ Δεν έχει βγειν nougat ακόμα για το δικό μας μοντέλο (kenzo). Απο lollipop se MM λοιπον ακολουθεις τον οδηγό που εβαλα στο προηγούμενο ποστ που σου απάντησα Επισης το ξαναλέω τσέκαρε αν μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader πριν ξεκινήσεις το Update γιατί αλλιώς θα μπλέξεις
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Το link που έχει το mail σου σε βγάζει απευθειας να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση (πληροφοριακά ειναι η XTRV_7.2.16) Αλλά προσοχή θα έχεις δουλειά να κάνεις γιατί έχεις παλιά dev και περνάς από Lollipop σε ΜΜ Κοιτα και αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και προσοχή να δεις αν έχεις ακόμα δικαίωμα για ξεκλέιδωμα του bootloader Κανε το τσεκ πριν αρχίσεις οτιδηποτε (και βέβαια παίρνεις backup πρωτα)
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
@nakomi Έχω φλασάρει την 8.2 πλέον και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν παρουσιάζει το πρόβλημα που λες, αλλά προτείνω να δοκιμάσεις να σβήσεις τη συντομευση να καθαρισεις cache tou dialer και να ξαναπεράσεις νέα συντόμευση. Αφού βλέπεις περιεργη συμπεριφορά του quick ball απενεργοποίησέ το πριν κάνεις τη δοκιμη
Αν έχεις το kenzo βάλε αυτό στο προφίλ σου γιατι τώρα έχεις το απλο RN3 Επίσης πάνω πάνω στη σελίδα αυτή θα δεις μία ανακοίνοωση με link για την πιο προσφατη version της dev rom. Πάτα και κατέβασε την ρομ για κενζο. Προσοχή αν η παλιά που εχεις βασιζεται σε lollipop θέλει δουλίτσα για να πας στην νέα που εχει ΜΜ
Πηγαινε στις ρυθμίσεις στον launcher και καθάρισε τα data settings>installed apps>system launcher>clear data δωσε και όλα τα permissions Εχω το κινητό στα αγγλικά οπότε δε ξέρω στα ελληνικά πως τα δειχνει
για launcher μιλάω οχι για θέμα. Εχεις για παράδειγμα nova launcher εχει solo launcher, google launcher? Τοτε πρέπει να τον απενεργοποιήσεις και να αφήσεις τον μαμά launcher για να κάνεις την αλλαγή στην ταπετσαρια
Παράθεση από geoanto555: “Έκανες πρώτα ρεσετ? ” Όχι δεν ειχα κάνει Εκανα τώρα, δε δουλεψε, περασα και το APN και επανήλθε... Thanks @geoanto555 και @Bodai
Μολις φλασαρα την τελευταια stable xrtv για το kenzo και έφαγα τη φόλα με τα apn gia ta data Προσθεσα το apn όπως αναφέρει εδώ Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium) για cosmote αλλά δεν εγινε κάτι (Παρεπιπτοντως dns δε βλέπω στις ρυθμίσεις του apn) Καμιά ιδέα;