Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 766.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Καλα το mi5s στο πηγάδι κατούρησε; Έλεος ρε γαμωτο... ” θα πάρει global stable ξεκινώντας απο 20 φλεβάρη MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Ειδα και το δικό μου μοντέλο μέσα ... οποτε καταλαβαίνω οτι πάμε για το επομενο ΠΣΚ για xrtv stable
-
Θα έχουμε 8.2 stable αυτο το ΠΣΚ?
-
Τη δεύτερη φορά που τη φλασαρα ναι... Για σιγουριά... Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το μόνο που δεν έχω κάνει ειναι να το πιάσω πάλι από την αρχή με fastboot rom (καλά εδώ σκέφτηκα το RN2 που ειχα πριν ...συνήθειες ειναι αυτές.... wipe τα πάντα και εγκατάσταση official αρχικά ηθελα να πω) κ μετά εγκατάσταση όλα τα apps ένα ενα Αλλά ο χρόνος να φέρω στα ίσια του κ το γεγονός ότι είναι το μόνο κινητό που έχω με αποτρέπει...
-
στην παλια συζήτηση για το θέμα με πιο παλια stable ειχα μονιμα 3G σεταρισμένο και φουλ σήμα σπιτι και δουλειά (cosmote) Mετά στη γειτονιά μου άρχισε η cosmote να κάνει κόλπα με το 3g και το άφησα στανταρ 4G που πάλι πιάνει φουλ. Βεβαια το 4G τρώει παραπάνω και μου έριχνε τοτε κιάλλο τη μπαταρία. Για αυτο όταν ειδα στανταρ 4 ωρες SOT με την 8.1.1 οταντ την έβαλα επαψα να ασχολούμαι... Αλλά μιλάμε για mia sim και χρηση viber whatsapp, καθολου fb καθόλου παιχνίδια , 5 με 10 λεπτά ομιλία τη μερα, κ…
-
@'pavlidisc: θυμάσαι τις κακές συνήθειές μου ε; Ναι το έκανα αυτο και ειχα και το gravity screen.... Exω απεξαρτηθει από το gravity και περιόρισα τα ...λουκέτα-ναρκωτικά , στα 6-8 αλλά η βελτιώση ήταν από 4 ωρες SOT με το ζορι στις 4 ωρες γεμάτες συν κάτι τις παραπάνω ανάλογα τη χρηση, και η αναμονή στανταρ 35ωρο @'Souits' 2 φορες την έχω φλασάρει τη ρημάδα...με FR.... αστο δεν το παλεύω πάλι, απλά το πέταξα για την προηγούμενη δήλωση
-
Παράθεση από Souits: “Κάντο και εάν δεν είναι όπως τα λέω θα ζητήσω να με διαγράψουν από το φορουμ ” μη λες πολλαααα... υπάρχουν πονεμένοι χρήστες με καθαρή εγκατάσταση την xrtv 8.1.1 και πολυ πιο ησυχη χρήση που βλέπουν μόνο 4 με 4.5h sot και 35 ωρες μαξιμουμ αναμονη....κρυβε λογια θα μπλέξεις... (Πάντως το εχω αποδεκτεί πλέον και δε σκάω... είμαι από τότε που βγήκε σε αυτά τα νούμερα...ισως δοκιμάσω την προτελευταία dev αν βρω χρόνο)
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “ελικα βεβαια προχωρησα αφου συνηθως πανω απο boot, system και data δεν χρειαζεται ” Wipe data χρειάζεται, είναι μέρος του Factory Reset (dalvic,cache,data)
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@Antretng Για ποιο ειδους backup μιλάς; γιατι εγώ κατάλαβα backup μέσω Miui και ο @pechr κατάλαβε nandroid backup. Καλο είναι να πάρεις και τα δύο backup απλά το nandroid ειναι για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά κατά το φλασάρισμα ή αν θες να γυρίσεις σβέλτα πίσω στη ρομ που ειχες. Δεν ειναι για να κάνεις restore apps & data στη νέα ρομ. Για αυτό βοηθά το local ή cloud backup από miui Aυτο που ρωτάς για TWRP δεν το ξέρω να σου το πω. Εμένα έχει τις 'πολλές' επιλογές.
-
ΜήνυμαΓια πέρασμα απο stable se dev και το αναποδο θες μονο FR. Το system γίνεται overwritten από τη νέα ρομ που φλασάρεις. Μπορεις και να μη κάνεις wipe σε αυτό O @pechr θυμάμαι το κάνει πάντα όταν φλασάρει ρομ, έτσι για πιο καλό 'καθάρισμα' Να θυμάσαι μετά τα wipes βεβαια να φλασάρεις επιτόπου apo TWRP χωρίς reboot. Eγω κρατάω το local backup στην κάρτα sd και δεν το χάνω με FR & wipe system. Νομιζω πως δε χάνεται και μέσα στη μνήμη του κινητού να το έχεις αλλά δεν είμαι σίγουρος.