Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 766.
-
Παράθεση από GeorgeGK: “Και εγώ απο τα χαρακτηριστικά νομιζω οτι ειναι το προ απλα δεν αναφερεται γι αυτο παραξενευομαι και ειπα να ρωτησω πρώτα μην κανω καμια βλακεια και το αγοράσω και μετα εχω θεμα. Τι εννοείς με την 800αρα μπάντα? ” Δεν το αναφέρουν τα μαγαζιά που συνεργάζονται με infoquest. Φέρνουν μόνο το redmi note 3 pro SE όμως μη σε ανησυχει. Τα υπολοιπα καταστήματα στην ελλάδα που κάνουν παραεισαγωγη φέρνουν όλες τις εκδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου και το περιγράφουν έτσι ώστε να τ…
-
δουλεύει και απο το app του κινητού. Τσεκαρισμένο πολλές φορές στον προηγούμενο διαγωνισμό...
-
Καλημέρα. Μια χαρά παραμένουμε στα παιδικά μας χρόνια κ με αυτο το θέμα
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια!!!! thumbsup.png
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο αντίγραφο ασφαλείας να το πάρεις έτσι κι αλλιώς. Τα κρυπτογραφημένα αρχεία θα τα έχεις αν έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις encryption στο κινητό σου Αν δε ξέρεις τι είναι μάλλον δεν το έχεις κάνει... μιλάω για settings/additional settings/privacy/encrypt phone (δεν έχω το κινητό στα ελληνικά γυρισμένο και δεν ξέρω πως το γράφει στα ελληνικά)
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “δεν ξέρω αν αυτό ήθελε ξεκλείδωμα ” δεν ήθελε/δε χρειάζεται/δεν εμποδιζει να φλασάρεις ρομ σε αυτά τα κινητά. Αυτό λέει εν μέρει και ο Γιώργος πιο πάνω
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαKαλημέρα. Έχει γίνει η κλήρωση; Δε βλέπω μηδενισμένη τη βαθμολογία.
-
Τι γλώσσα είχες βάλει; Ελληνικά; Το δοκιμάζεις και με αγγλικά στην εφαρμογή αφού πρώτα την ξαναεγκαταστήσεις;
-
Μήνυμα3. πρεπει να κάνεις νέα αιτηση Ισως σε αυτή τη νέα αίτηση να πάρεις έγκριση σε 1-2 μέρες οχι ακαριαία Τότε θα δοκιμάσεις με το νέο λογαριασμό για ξεκλειδωμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από manoskark: “νέο λογαριασμό με το miflashunlock μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μνμ..your device isn't supported by mi unlock. Στην συσκευή συνδέθηκα με τον νέο λογαριασμό αλλά πάλι τπτ.. ” στο έγραψα πάντως και πιο πριν: 1. θες αλλο νούμερο κινητού και να το βάλεις στο νέο λογαριασμο οχι μονο το mail 2. πρέπει να φτάσεις το security check στο νέο λογαριασμό στο 100% 3. πρεπει να κάνεις νέα αιτηση Ισως σε αυτή τη νέα αίτηση να πάρεις έγκριση σε 1-2 μέρες οχι ακαριαία Τότε θα δοκιμάσεις με…
-
ΜήνυμαΕπ[ειδή redmi 4 εχει πολλά διαφορετικα μοντέλα και από ενα γρήγορο check που έκανα παιζουν διάφορα μέ τις ρομ του μπες σε αυτό το thread Redmi 4 Prime Global Version: V8.1.2.0 ή Redmi 4 Prime China Version: V8.1.3.0. ? [SOLVED] και ρώτα λεπτομέρειες αφού πρώτα ξεκαθαρισεις ακριβώς ποιο μοντέλο έχεις Υπάρχει κόσμος που ξέρει πολυ περισσοτερα για αυτά από μένα και θα μπορέσεις να έχεις καλύτερη καθοδήγηση
-
ΜήνυμαOfficial εχεις. Το θέμα ειναι οτι έχεις άλλη συσκευή στο προφίλ σου εδώ στο φορουμ. Βάλε τη σωστη να μη μπερδεύεται ο κόσμος
-
ΜήνυμαΝαι θέλεις αλλο νούμερο κινητού γιατι αν βάλεις το ίδιο θα σου πει οτι ειναι συνδεδεμένο με άλλο λογαριασμό. Αν ειναι όντως official stable (ανέβασε εδώ ενα screenshot απο το about phone να δουμε) νομίζω έχει και αγγλικά σα γλώσσα Εξαρτάται λοιπόν από την άνεσή σου με τα αγγλικά στα διάφορα μενου. Πιστευω πως google apps μπαινουν και στην china αλλά δεν είμαι σίγουρος... Για ελληνικά στο πληκτρογιο και για τα μυνήματα βάζεις εφαρμογή πληκτρολογίου που έχει ελληνικά σα γλώσσα και εισαι ετοιμος. Β…
-
Μήνυμα@HliasAvg και για να ξεκαθαρισει κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μπλεξίματα στο μέλλον official rom -> Υπάρχει και develeoper και stable custom rom -> Πάλι υπάρχει και developer και stable (πχ oi xrtv οι δικές μας) Ο οδηγός μιλάει για offical rom (oποιαδήποτε δηλαδή dev ή stable official apo miui)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από HliasAvg: “Ο οδηγός λέει για OFFICIAL ROM. Για developer rom θέλει ξεκλείδωμα bootloader. @manoskark απο που εισαι? ” Nαι απλά ο ανθρωπος λέει οτι έχει 2 μήνες που περίμενε κινήτο και αναρωτιοταν γιατι δεν το πήρε με global να ξεμπερδεύει. Θεώρησα πως αν δε βγάλει άκρη με αυτά που έχει ξεκινήσει να φλασάρει τη stable και να δουλεύει μέχρι να δει για τα άλλα. Δεν το ξεκαθάρισα βέβαια οπότε σε αυτό ναι είμαι φαουλ...