Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 766.

• Magic WormHole

nickkon - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Game of thrones! House of skoliks vs House of penguins vs House of birds ” Φωνάξτε και τον Francis Underwood του house of cards να κάνουμε κι αλλο σιριαλ!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι χθες ήταν λαλίστατοι σήμερα έχουν κρυφτει... να βρεχει και να μη βγήκαν απ τις σκουληκότρυπές τους;;;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θυμωσες που δε σου έφτιαξαν dj avatar και επέστρεψες ως πιγκουίνος κομμάντο;;;;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Magic WormHole

Μήνυμα

=============== Ιαν 24th 2017, 1:26pm =============== Πάλι φοβερή η δουλειά του art designer !!!!

• @Antretng Εχουν γίνει ολων των ειδών οι συζητήσεις για την 800αρα οπότε μπορεί να εχεις διαβάσει όντως πράγματα που να λενε αυτό που έγραφες αλλά δεν ισχύουν. Η ουσιά για κάθε πάροχο κινητής είναι να καλύψει όσο το δυνατον μεγαλυτερη περιοχή με αποδεκτή ποιότητα από την πλειοψηφία των χρηστών που θα εξυπηρετεί και με το μικρότερο κόστος. Σε αυτή την εξίσωση οντως η 800αρα είναι μεγάλος πειρασμός... ειναι φθηνή και καλυπτει μεγάλη περιοχή οπως είπα... αλλά όσους περισσότερους χρηστες πας να καλύψ…

• Δε νομίζω πως ο συμφορουμίτης το ρώτησε με βάση το θέμα πλειοψηφίας. Η 800αρα καλύπτει μεγαλυτερη περιοχή αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να καλυψει πολλούς χρηστες ταυτόχρονα. Επισης έχει μικρότερη ταχύτητα συγκρινόμενη με τις μπάντες υψηλότερης συχνότητας. Νομίζω πως η 800αρα δεν έχει νόημα σε μεγάλα αστικά κέντρα (εκτός αν δεν έχει καθόλου κάλυψη και θελει να εξυπηρετησει την περιοχή με 4G αλλά και μικρό κοστος) Εκεί πιστεύω πως τοποθετείται το ερώτημα...

• και με dev μπορεις να έχεις μια χαρα διαχειριση μπαταρίας. Απλά η πιο πρόσφατη dev xrtv εχει θεματάκια από οτι κατάλαβα. Μπορείς να γυρισεις σε αμέσως προηγούμενη version της dev σχετικά ευκολα (wipe dalvik, wipe cache απο TWRP και φλασάρισμα την προηγούμενη, λογικά δε θα έχεις θέμα, αν σου κάνει κολπα θα χρειαστει factory reset και φλασάρισμα πάλι ). Αν πας σε stable θελει σίγουρα factory reset και μετά φλασάρισμα τη stable. Πάντα backup πριν από τέτοιες κινήσεις (εγώ παίρνω και ένα nandroid ba…

• Αν ειναι θέμα software ισως φανει ποιο πρόγραμμα κάνει τη ζημιά με το wakelock detector. Εγκατέστησέ το φορτισε φουλ το κινητο ανοιξε την εφαρμογή μετά και άστη να τρέχει. Κάντε κανονική χρηση του κινητου μέχρι να πέσει η μπαταρία αρκετά και δες στην εφαρμογή ποιο προγραμμα τρώει περισσότερη μπαταρία Επισης αν ειναι εγκατεστημένη η πρόσφατη DEV xrtv (οχι η stable) πολλοί παραπονιούνται πως ρουφάει μπαταρία οπότε ίσως φταιει η ρομ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελεγα στο άλλο thread πριν 11 ώρες: "Σκλήκια ανοίξτε νεο thread ... νομίζω θα γίνει χαμός!!!!" 8 σελίδες γεμίσατε μέσα σε λίγες ώρες... Μετά πλάκωσαν οι υπερδυνάμεις!!! Νύχτωσε κιολας κ μπήκατε όλοι σιγά σιγά σουρνωντας στις σκουληκότρυπες!!! ...Κι αύριο μέρα είναι σκληκια !!! Θα τη βρείτε την άκρη κ θα κάνετε τη διαφορά... Κ μάλιστα με τους όρους που σας έθεσαν! Απλά θα τους μαζέψετε όλους εδώ Καληνύχτα σας!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχω προταση προς τον art designer αν αντέχει και έχει χρόνο και βεβαίως αν εγκριθει από τα υπόλοιπα επιλεκτα επιτημα σκλήκια: Να φτιαχτούν 5-6 γενικά σκουληκοαβαταρ όπως υπάρχουν για to mi και να επιλέγουν τα μέλη που θέλουν ένα για το προφίλ τους. Αν κάποιος θέλει custom made, ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν στο κακόμοιρο το άλλο thread που ξεχείλωσε... =============== Ιαν 23rd 2017, 3:03pm =============== Παράθεση από osalonikios: “Από την οποία θα δυσκολευτεις να περάσεις γιατι μόλις ανέβασες τον …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Η συνέντευξης κ η έγκρισης των αιτήσεων εξακολουθούν και διενεργούνται by my self μαζί με μία μονάδα, ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ, ΕΠΙΤΗΜΩΝ σκληκιων!! ” ...γνωστοί και ως...νταβατζηδες =============== Ιαν 23rd 2017, 2:52pm =============== ...ουπς με συγχωρείτε ... επιτροπή αξιολόγησης ήθελα να πω...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ετσι μπράβο, τακτοποιηθειτε και πείτε σε κανα mod να μεταφέρει τις οφ τοπικ συζητησεις εδω!

• οχι.. τιποτα τέτοιο Βοήθησες εμμεσα τελικά. Ηθελε να ενεργοποιήσω το google now detection απο τις επιλογές για voice typing. Μετά αφού ζήτησε ενα permission ακόμα δούλεψε. Και επειδή δες μου αρέσει το να έχω ανοικτή την επιλογή για google now detection την απενεργοποίησα κ συνέχισε να δουλευει.

• Σκλήκια ανοίξτε νεο thread ... νομίζω θα γίνει χαμός!!!!

• εχω ενα προβληματάκι με το google keyboard και την επιλογή για voice typing Δε μου δουλεύει εδώ και μερικές μερες (δε ξέρω πότε ακριβώς σταμάτησε, πριν 3 μερες το είδα) Πατάω το κουμπί για voice typing ενεργοποιειται το κουμπί του μικροφώνου που έχει η εφαρμογή για λιγότερο από 1 δευτερολεπτο και απενεργοποιείται πάλι. Δε ξέρω τι του φταίει. Εκανα wipes απεγκατέστησα τα πρόσφατα Updates πάλι το ιδιο κάνει. Δε χρησιμοποιώ συχνά την επιλογή για voice typing αλλά είναι πολύ βολικό όταν το χρειάζομα…