Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 766.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕχεις κάνει τη δοκιμή να το ανοίξεις χωρις σιμ? Αν ανοίξει γρήγορα κάτι γίνεται με τον αναγνωστη της σιμ κάρτας. Το έχω πετύχει σε κινητό αλλης μάρκας γι αυτο το αναφέρω.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από alpha21: “To κινητο δουλευει, και συγγνωμη που δεν εστειλα πιο πριν αλλα επρεπε να βγω απο το σπιτι. παρολα αυτα το προβλημα δηλαδη το πολυ αργο(4 5 λεπτα) power on και restart παραμενει.δεν ξερω τι αλλο να κανω το μονο που μπορω να κανω ειναι να ριχνω καντηλια καθε φορα που μου κλεινει και πρεπεινα το ανοιξω. ευχαριστω πολυ απαντες! ” οταν λες σου κλεινει τι εννοεις; Μονο του; Αν έχεις αναφέρει τέτοιο θέμα δεν το πρόσεξα. Αν κλεινει οποτε θέλει και το ξαναέκανε τώρα με νεο flash τη…
-
Μήνυμα@alpha21: δουλευει ή μπρικάρισε; Μη μας κρατάς σε αγωνία...
-
Μήνυμα@demakhs Ευτυχώς που άρχισες τα σχόλια τα δικά σου τώρα στο τελείωμα... αλλιώς ο ήδη μπλεγμένος θα πέταγε το κινητό απο το παράθυρο και θα έπαιρνε αδεια διαρκειας για ψυχολογικούς λογους
-
ΜήνυμαYποψιάζομαι οτι πάει να φλασάρει official fastboot μεσω twrp δεν βλεπω να τη βγάζει τη μέρα το κινητο... καλά αργει το ρημάδι το Pc στη δουλειά και χανω επεισοδια.... @alpha21 οτι σου λένε τα παιδια ειναι γκουρου θα το σώσεις αν τους ακουσεις...
-
ΜήνυμαΜάλλον δεν ασχολήθηκες με το ξεκλειδωμα πρώτα... δεν αρκει η εγκριση που πήρες. Κοιτα στα βήματα του οδηγου που σου εδωσα για το λινκ του οδηγού με τις ενέργειες ξεκλειδώματος τωρα ειδα πως απάντησες οτι έκανες τις ενέργειες.. οκ μαλλον χρειάζεται να τις ξανακάνεις και να ελεγξεις οτι οντως ξεκλειδωσε πριν προχωρησεις
-
Μήνυμα@takisfrag : αν κάνει wipe system δεν πρέπει να ξαναπεράσει ρομ;
-
ΜήνυμαΩραία! Εχεις ξεκλειδώσει bootloader? Αν ναι ακοολούθησε τα βήματα που αφορούν την εγκατάσταση του TWRP (και μόνο αυτά αν θες να μεινεις με global stable) από αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Iσως υπάρχει και άλλος οδηγός μόνο για φλασαρισμα recovery αλλά δεν το ξέρω να σου πω. Δες τον τυπο του αρχειου recovery του οδηγού και αυτό που έχει κατεβάσει εσύ να είναι τα ίδια (
-
Παράθεση από BanditGR: “To viber θέλει re-activation σε κάθε νέα συσκευή σίγουρα και νομίζω γενικά σε κάθε νέα εγκατάσταση. ” Σωστο αν και την τελευταία φορα που το επανέφερα με titanium και μάλιστα μετά από αλλαγή απο lollipop σε ΜΜ δεν το ζήτησε. Αλλά αυτό που λέω ειναι οτι το τοπικό αντίγραφο δεν κρατάει καν την εφαρμογή για να την επαναφέρει (σκέτη εστω χωρις data). Αυτο είναι που μου φαίνεται περίεργο. Ξέρουν τις απαιτήσεις τις εφαρμογής και την εξαιρούν από το backup δηλαδή;
-
Μήνυμα@lallasgr μήπως ο @alpha21 εχει official global και δεν έχει περάσει TWRP? Νομιζω πως παλεύει τσάμπα να κανει wipes απο recovery γιατί μάλλον ειναι με mi recovery
-
ΜήνυμαΓια επανενεργοποιηση λογαριασμού μου (ήδη ειχε πάρει έγκριση στο παρελθόν δηλαδή) τους πηρε 7 μέρες. Σε αλλους γινόταν σχεδόν επιτόπου. Η αρχική αίτηση που είχα κάνει εγκριθηκε σε ώρες. Ειναι λιγο όπως τύχει. Υπομονή