Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 766.
-
Διαβασε λίγο πιο πισω σε αυτό το thread και θα δεις. Ουσιαστικά ειναι τριγωνική αποστολή Το δέμα πάει Αγγλία 'εκτελωνίζεται' και απο κει ερχεται ενδοκοινοτική αποστολή σε εσένα. Γλιτώνεις τους κινδύνους του τελωνείου, τους επωμιζεται το κατάστημα και πληρώνεις ένα καπέλο για την αποστολή. Συνήθως είναι και πιο γρήγορο.
-
Αν λειπει εσχεμένα τότε καλό θα είναι να αναφερθεί στην αρχική σελίδα. Αν λείπει απο λάθος τοτε ισως χρειάζεται ενα update η rom Ειμαι ουδέτερος ως προς το θέμα αν θα πρέπει να ειναι συστήματος ή οχι Αν και λίγο αργότερα με τον aroma θα μπορούμε να 'μαγειρεύουμε' τη rom οπως θέλουμε...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Και kenzo και libra Switkey beta γιοκ! ” καλημέρα! Ούτε στο δικό μου (kenzo XTVRbeta1 Stable V8.1.1) εχει μπει swiftkey beta. Δεν το είχα τσεκάρει γιατί δεν το χρησιμοποιώ
-
η fasboot ηταν για μενα (οταν ειχα το συγκεκριμενο μοντελο) το εργαλειο για να καταληξω σε πιο προσφατη dev, καθως σεταρει partitions κ περναει twrp recovery. Δε ξερω ουτε τι version miui εχει η fastboot (νομιζω εχει μεινει στην 7)ουτε τις δυνατοτητές της. Θα προτεινα να ψευτοσεταρεις τη fastboot κ να φλασαριστει αμεσως μετα μια πιο νεα dev ή η τελευταια stable (θελει factory reset ), όποια καλυπτει καλυτερα τις αναγκες σου (μπαταρια σταθεροτητα νεες δυνατοτητες κλπ)
-
Κακώς δεν το εκλεισες επιτόπου και δοκίμασες κιόλας να το φορτίσεςι. Αν ειναι κλειστο τώρα αστο ετσι. Αφου το καθαρίσεις και το σκουπίσεις να στεγνώσει όσο καλύτερα γίνεται απέξω, βάλε το μέσα σε ρύζι ολόκληρο και αστο για κανα 2-3 μέρες... Μη προσπαθήσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι. Μετά δοκίμασε να το φορτίσεις πάλι
-
Για να μη μπλεξουμε επειδή έχεις άλλη συσκευή στο προφιλ σου: Μιλάμε για το redmi note 2 Σε περιπτωση που όντως θέλεις σε αυτό το μοντέλο και σε απείραχτο κινητό να περάσεις rom πρώτη φορά ο οδηγός γράφει ξεκάθαρα την Ελληνική Developer Fastboot rom Μετά που θα είναι καθαρό το τηλ και με twrp περασμένη φλασάρεις στο καπάκι και την τελευταια dev και εισαι έτοιμος
-
Βρες λίγο χρονο και ασχολήσου με τα βήματα του ακόλουθου οδηγού Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Υπάρχει η εφαρμογή mi band tools στο play store με πληρωμή (2€ νομίζω) που έχει τέτοια ρύθμιση για να παίρνει παλμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων που έχει σαν εφαρμογή