Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 766.
-
Λοιπόν μετά από 7 μέρες με τη σφραγίδα submitted, επανενεργοποιήθηκε ο λογαριασμος μου...λίγο τους πήρε!!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαNαι εσένα ρώταγα. ΟΚ. Κοίτα αυτό το ποστ (14763) Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Αν η εγκατάσταση που έκανες ειναι μέσα στις περιπτώσεις που περιγράφονται τότε ακολουθησε τη διαδικασία που λέει εκει
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠως έκανες restore εφαρμογές και data?
-
εισαι ΟΚ με τα δικαιώματα για ξεκλείδωμα!!!
-
Μία μέρα παραπάνω από σένα με σφραγίδα, τους έχω ρωτησει 2-3 φορές και την τελευταια δεν πήρα απάντηση. @georgem86 αν εχεις 2ο νούμερο κινητού ξεκινα με ένα νεο λογαριαμό στο en.miui.com και καντον με διάφορα ποστ να φαινεται ενεργός. Κάνε μετά και μια νέα αιτηση για ξεκλειδωμα ετσι να την έχεις backup. Εχει μια διαδικασια από οτι έχω καταλάβει να περάσεις από τον ενα λογαριασμό στον άλλο και να ξεκλειδώσεις αλλά αν το τραβήξουν πολύ το πράγμα ίσως ειναι το μονο που μπορεις να κάνεις @lallasgr ε…
-
Ξαναρώτησα τι γίνεται σήμερα το πρωι. Θα δω αν θα παρω απάντηση ή θα θεωρήσουν οτι τους σπαμάρω και θα με γειώσουν... Μαλλον θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι άνοιγμα 2ου λογαριασμού. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δευτερο νούμερο...
-
Παράθεση από georgem86: “αιδια καλησπερα, οσοι εχετε κανει αιτηση για να σας ξανα δωσουν αδεια ξεκλειδωματος ποσες μερες περιπου σας πηρε.. Εμενα μου εχουν βαλει την σφαγιδα submit αλλα εδω και 2-3 μερες τιποτα.. ” Και εσύ; Αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ δικά μου εδώ θα καταλάβεις ότι περιμένω από την Πέμπτη. Σε άλλες 2 περιπτώσεις πήρε λιγότερο από 40 ωρες. Η αιτιολόγηση για την καθυστέρηση σε μένα είναι πως μεσολαβούσε Σαβ/κο. Και σήμερα όμως τίποτα... Θα περιμένω μέχρι αύριο και θα ρωτησω πάλι…
-
Ενημερώνω για την πορεία της αίτησής μου για επανενεργοποιηση που έχει πάρει σφραγίδα submitted απο την Πέμπτη: Ο mod μου ειπε να περιμένω γιατι σαββατοκύριακο δεν δουλεύουν... Τώρα βέβαια θεωρώ πως με δουλεύουν αφού ο @pavlidisc γράφει πως την πήρε χθες... =============== Δεκ 18th 2016, 10:52pm =============== Παράθεση από pavlidisc: “Παλικάρια, εγώ που πήρα νέα έγκριση και είμαι με XTVR 8.1.1 και κλειδωμένος, απλα ξεκλειδώσω ή χρειάζεται να κάνω πρίν κάποιο πρόσθετο βήμα; ” Δε ξέρω τι θα σου π…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nickkon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
-
Εντάξει αφού μπαίνεις ετσι τότε για να έχεις το πιο προσφατο αποτέλεσμα και όχι αυτό που θυμάται o browser, καθάρισε τα cookies από το ιστορικό και συνδέσου πάλι για να δεις τι βγάζει.