Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 766.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25911/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25912/ Αριστερά η πρώτη εικονα που θα δεις κ αφού πατήσεις unlock κ το γυρίσεις στα αγγλικά έχεις την διπλα εικόνα. =============== Δεκ 18th 2016, 1:56am =============== Δοκιμασε με άλλο browser κ αν και εκει δεν γινει κάτι, δοκίμασε και χωρίς να μπεις σε private mode. Αν δεν τα καταφέρεις με κανένα τρόπο μπες με τα στοιχεια σου στο i.mi.com να δεις αν σε αφήσει εκεί για να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι καπο…
-
σορυ δεν το είδα νωρίτερα, στο log in σου βγάζει error; Και τι error είναι αυτό;
-
ανοίγεις σε οποιο browser χρησιμοποιείς το "new private window" ή κάπως ετσι (αυτό ειναι στον firefox σορυ δεν εχω ελληνικά) Μπαίνεις στο en.miui.com/unlock και πατάς unlock θα σε βγάλει σε κινεζικα αλλά έχει english επιλογή κάτω κάτω. Συνδέσου και δες τι σου βγάζει. Αν σε πάει κατευθειαν για να κατεβάσεις το unlock tool εχεις πάρει έγκριση. Αλλιως περιμένεις. Private mode βάζω για να μη θυμάται ο browser την απάντηση που πηρα και μου σερβίρει την ίδια
-
στον @derveni περίπου 30 ωρες. Εγώ έκλεισα 2 24ωρα χωρις να επανενεργοποιηθεί. Αυριο θα ρωτήσω τι γινεται μήπως και παρέπεσε Παράθεση από derveni: “μια δοκιμή αν είσαι έτοιμος ” Συχνά πυκνά κοιτάζω και στο miflash unlock tool, τρώω πόρτα. Στο site μπαινω σε private mode για να μη μπλέξω με κ cookies
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nickkon - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Greeniaris δεν προσπάθησα να σπαμαρω διευκρίνισα απλά πώς υπάρχει αναφορά στον οδηγό. Ξέρω προσωπικα πόσο άσχημο ειναι να ξεμένεις από κινητό κ να είναι εργαλείο για σένα Αν λείπει κάτι από τον οδηγό με τον άλφα ή βήτα τρόπο γίνεται γνωστό και ο οδηγός ενημερώνεται...απλά θεωρησα κάπως ειρωνικό αυτό το thanks guys. Ναι κάποιες φορές θα την πατήσουμε κάπως αλλά το θέμα είναι να αποφύγουμε χειρότερη ζημιά. Εδώ όλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν κ να ενημερώσουν στα πλαίσια του χρόνου κ της γνώσης π…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nickkon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο πόσα κ ποια backup να πάρεις φαίνεται αναλυτικά στην περιγραφή. Είναι το πρώτο πράγμα που αναφέρει στον οδηγό πριν καλά καλά ξεκινήσει με τα βήματα
-
@r1teo Αν και τα έχετε πει ήδη πάνω διαχειριστής στο αγγλικό φορουμ ξεκινά με άλλου τύπου ερώτηση. Αν έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα στο παρελθόν έιναι το πρώτο που ρωτάει. Ισως δεν ειδε το ΜΙ account ID σου στα νούμερα που έχουν κάνει αιτηση στο παρελθόν. Επισης ζητάνε screenshot από το unlocking page status για να ειναι σίγουροι οτι είσαι κλειδωμένος Ριξε μια ματιά και φτιάξε κάτι αν λείπει. -------- Εγω πάντως ακομα τιποτα (με σφραγίδα από την Πέμπτη)
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από r1teo: “οκ σε ευχαριστώ πολύ....πάω να πιάσω τις τάπες με το βαρέλι(διαφήμιση από ουίσκι).... ” @r1teo Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά ο οδηγός βασίστηκε στην δική μου περιπέτεια για το ξεκλείδωμα σε συνεργασία με το @lallasgr τα Screenshot μπροστά είναι δικά μου και έδωσα στον @lallasgr ώστε να γίνει ο οδηγός, παιδιά υπομονή χρειάζεται, μόλις δεις την κόκκινη σφραγίδα στο θέμα σου να ξέρεις ότι εντός 24 ωρών θα έχεις πάρει την ενεργοποίηση της άδειας για να…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από Atom: “@nickkon Δηλαδή εγώ ο εξυπνάκιας που τους έγραψα χθες για reason ότι θέλω να περάσω custom rom γτ δεν πολύ νιώθω από κινεζικοαγγλική γλώσσα...μάλλον να αρχίσω το κλάμα ε??? ” Με αυτό το λόγο πέρναμε αρχικά όλοι αδεια για ξεκλείδωμα. Τωρα αυτό που γράφουν για επιτοπου reject ειναι ελαφρά διφορούμενο (localized firmware). Προτείνω αναμονή και τσεκάρισμα στο en.miui.com/unlock για να δεις τι γίνεται. Αν περάσουν μια δυο μέρες χωρίς νέα κανε complaint σύμφωνα με τον οδηγό
-
1. Ειχες κάνει στο παρελθόν αίτηση, και ειχες αδεια για unlock με το account σου που τωρα τρώει πορτα; 2. Αν ναι εκανες αυτά που λέει ο οδηγός; 2. Μπες σε private mode σε όλους του browsers που χρησιμοποιείς μπες στο en.miui.com/unllock και συνδέσου εκει και δες τι θα σου βγάλε (για να μη μπλέκεις με τα cookies που κρατουν οι browsers) 3. Aφου σου βγάζει αυτο το tool και εφοσον η απάντηση στο 1 και 2 ειναι ναι τοτε ακόμα δεν εχει ενεργοποιηθει το account σου
-
Αψογος και πάλι!!! Απο προχθες που εχω κάνει το complaint πάντως και που έχει γινει submitted δεν έχει αλλάξει κάτι στο account Aντε να δω πότε θα το ενεργοποιήσουν.Eλπίζω σύντομα ΣΚ έλεγα να περάσω την νεα stable με MM για το kenzo ...
-
nickkon - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεκανες όλα αυτά και δεν έφαγες πόρτα; Δως μου 5 νουμερα απο το 1-45 και αλλο ένα απο το 1-20!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔε σε προλαβαίνω !!!! Μεχρι να απαντήσω εδώ στο post θα εχεις βγάλει και τον επόμενο οδηγο Οσο για τους λογους που πρέπει να γράφουμε ειχα μείνει στο προηγούμενο κείμενο που διάβασα χθες εκεί στη μέση του οδηγού, σου λεω είσαι αστραπή!!!