Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 766.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@lallasgr Πληροφοριακά για τον όποιο οδηγό ετοιμάζεις/ανανεώνεις: Έκανα στο αγγλικο forum στα complaints νεο thread οπου βαζω ID, miui version και αντι για τις μερες που εχουν περάσει από το application που έκανα τους εξηγω πως ειχα αδεια για unlock και τώρα έχει αλλάηξει σε rejected Στο thread που ανοιξα έχει μπει το tag submitted και μονο λιγα απο τα υπολοιπα παρόμοια threads το έχουν. Αν ξεκλειδώσει ο λογαριασμος τις επόμενες ώρες θα ενημερώσω να ξέρετε οτι το submitted σημαίνει πως έχει προχ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚατσε για να μη μπλέξουμε τσαμπα. Αν πατήσω το λινκ που έδωσες μπορώ να κατεβάσω το tool ειτε είμαι συνδεδεμένος είτε οχι. Αν πατήσω το λινκ που εγραψα εγώ μου ζητάει να συνδεθώ. Μόλις το κάνω μου γράφει το γνωστο΄ μήνυμα για rejected. Πριν που σε ρώτησα πιστευα πως εννοεις οτι στην περιπτωση που ενεργοποιηθει ο λογαριασμος ξανά τότε με το που συνδέομαι αντι να βγάλει rejected σε πετάει στο download του tool Τότε ξέρεις οτι εισαι έτοιμος για ξεκλείδωμα. Κατεβάζεις και το νεο version ή απλά δουλε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “να τσεκάρω την διεύθυνση που έβαλα πιο πάνω ” το link που έβαλες σε βγάζει κατευθειαν στο download του tool Νομιζω πως το σωστό είναι το en.miui.com/unlock (χωρίς το download_en.html)
-
ΜήνυμαΚατάλαβες οτι ενεργοποιήθηκε επειδη σε πήγαινε για download απευθείας, σωστά;
-
ΜήνυμαΕκανα το complain με νέο thread και περιμένω... Στο μεταξύ ειδα και τη σελίδα του αγγλικού forum που έβαλες στο thread του οδηγού για τη ρομ. Χτυπάμε παντού και όπου τους βρούμε ή να το αφήσουμε σε μία μεριά μόνο; Εννοώ αν με τα διπλά ποσταρίσματα ενα με νέο thread και δεύτερο με reply σε άλλο thread παραπλήσιο κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα αντί εύκολα...
-
Μήνυμα@lallasgr: Επειδή έχει περάσει αρκετό διαστημα από το τελευταιο unlock που έκανα στο check για να δώ αν ειναι ενεργοποιημένος ο λογαριασμος μου για unlock παιρνω το Sorry your application has been rejected Δε θυμάμαι τι κάνω για να ενεργοποιήσω πάλι το Unlock στον λογαριασμό που έχω. Το έχεις πρόχειρο;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nickkon - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤέλεια!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Αρχιζω ερωτήσεις και ίσως κάποια σχόλια πιο μετά όταν το διαβάσω με την ησυχια μου και αν δε με έχουν προλάβει άλλοι 1. Μιλάς για GTV stable και XRTV developer Υπάρχουν και οι XRTV stable. Iσχύουν τα ίδια με GTV stable υποθέτω; 2. Στο link για τη rom υπάρχει η developer (για να φλασαριστεί αυτή και να αποφευχθουν κάποια προβληματα που μάλλον έχουν δημιουργηθεί αν πας κατευθείαν από τη μία stable στην άλλη). Το link για την τελευταια stable δε βλέπω και στο βήμα 7 τ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Εμ, maddoctor με λένε... ” oνομα και πράγμα!!!!! hail.gif hail.gif
-
θα με τρελλάνει η τελευταία version του @maddoctor Διαβάζω το προηγούμενο ποστ λεω ας ξαναδοκιμάσω. Την εγκαθιστώ απευθείας απο πανω ουτε sign out ουτε τίποτα. Μπαινει κανονικα την ξεκινάω συνδεεται !!! κ Κανει firmware update Κανει sync Αποσυνδέεται!!!!!!!!! Δεν ξανακάνει sign in .... Restart να δω αν θα συνέλθει αλλά χλωμό το κόβω.. =============== Δεκ 7th 2016, 1:05pm =============== Μετά απο restart τιποτα πάλι. Ριχνω ένα clear data ....συνδέθηκε αλλά είχα χάσει όλα τα δεδομένα. Restore την …
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα! thumbsup.png thumbsup.png Ευχαριστούμε!!!!
-
Βάλε την 2.2.1 απο την πρώτη σελίδα ή την κινέζικη beta που δινει ο 'γιατρος' στο ποστ 512.