ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
οτι ο πωλητής έχει στείλει ηλεκτρονικά τα στοιχεία στον κουριερ για το το πακέτο που πρόκειται να στείλει σε εσένα. Ο κουριερ αναγνωρίζει οτι πήρε τα στοιχεία και πληροφορεί πως αυτο δε σημαίνει πως έχει πάρει το πακέτο. 1-2 μέρες (ελάχιστες φορές και παραπάνω) μετά παίρνει και το πακέτο
παρόμοια περιπτωση σε προσφορά μια θήκη από zapals: in stock την ώρα που παραγγέλνω, 8 μερες μετά καμία αντιδραση, 2 μηνυματα σε αυτούς για αποστολή με πάνω από 24ωρο αναμονή για απάντηση και απάντσαν οτι περιμένουν... τον κατασκευαστή !!! Dispute sto paypal με πληρεις εξηγήσεις. Αποστολή από αυτούς την επόμενη μέρα! ... το paypal αποφάσισε υπέρ μου και τους υποχρέωσε για refund. Η θηκη ηρθε πριν 2 μέρες κερασμένη!
Παράθεση από pavlidisc: “Δεν μου είπες: Σύστημα Android και Android σε τί ποσοστά είναι; ” Ναι το ξέχασα Σύστημα Android από 19-24% και Android απο 12% εώς 15% από οσο θυμάμαι από διάφορες φάσεις που τα τσεκάρω Gmail (google inbox βασικά) δεν κλειδώνω. Ισα ισα ανοίγω εφαρμογή τσεκάρω mail και κλεινω πάλι Η αλήθεια ειναι ομως οτι έχω σχεδον ότι άλλο δουλεύω κλειδωμένο για να παιρνω τα notifications whatsup, viber, pushbullet, miband tools, mifit, adaway (απλά για να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει) α…
Παράθεση από pavlidisc: “Δες εάν υπάρχει το Ρυθμίσεις Google - Αναζήτηση και Now - Φωνή - Ανίχνευση "Οk Google" και κλείστο ” Το είχε ανοικτό μόνο για την περίπτωση που οδηγώ, εξηγει οτι ειναι ανοικτό οταν έχω maps ανοικτά(τώρα το έκλεισα) =============== Δεκ 2nd 2016, 10:24am =============== Παράθεση από Souits: “Με καθαρή εγκατάσταση τις έχεις βάλει;;;; ” Ναι και τις 2 φορές