Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 766.
-
Χα χα αρχίσατε τις 'κοντρες' πρωί πρωί!!! Εγω με αυτά τα SOT και χρόνους αναμονής που βλέπω αναρωτιέμαι πραγματικά αν έχω πάρει RN3 pro από το 2 ή 3ο εργοστάσιο. Και με thunder stable και με xrtv stable beta1 με - μια sim και πάντα 3g (cosmote σημα καμπάνα σχεδόν όλες τις ώρες) - καθόλου παιχνιδια, - wifi bluetooth κ data alwasy on - gps 40 λεπτά ανά 2η μέρα όταν πάω για τρέξιμο - φορτιση με 1A φορτιστή huawei στη δουλειά και το μαμισιο σπίτι - viber συχνή χρηση - whatsapp συχνή χρήση - λιγο bro…
-
@dodos7 Μήπως σου έχει 'ξεμεινει' στο supersu στα apps η επιλογή deny για το ES;
-
Ο @NasDriver στο ζήτησε αυτο για να δει αν έχει νορμαλ rom ή όχι. Από ότι βλεπω έχεις unofficial rom. Το πρώτο που προτεινουν όλοι σε αυτή την περιπτωση είναι να απαλλαγείς από την προβληματική ρομ για να μην έχεις χειρότερα προβλήματα αργότερα. Ξεκίνα κοιτώντας εδώ Πάρε όμως πρώτα υπόψη ό,τι σου πει ο @NasDriver
-
λοιπον επανέρχομαι: Ούτε σε μένα δούλεψε... Απεγκατεστησα mi band tools και εκανα 2 restart αλλά δεν... μόνο το εικονίδιο ότι με καλούν βγάζει... Δικαιώματα και λοιπά όλα ΟΝ. Η εγκατάσταση έγινε με αγγλική γλωσσα. Με κινέζικα δε δοκίμασα
-
την κατέβασα και την έβαλα. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω αν δουλεύει η αναγνώριση γιατι το mi band tools οχι μονο δεν μπλοκάρει και συνεχιζει να δουλεύει, αλλα ενεργοποιείται μονο του ακόμα και μετά από force stop και 'αναλαμβάνει' εκεινο να δειξει οτι με καλούν. Θα δοκιμάσω αργότερα να τα απενεργοποιήσω ολα απο mi band tools και να δω αν θα δουλέψει η αναγνώριση. Aν βρω χρόνο ίσως κάνω δοκιμή και μετά από απεγκατάσταση του mi band tools Σε κάθε περιπτωση θα γράψω τι έγινε...
-
@maddoctor Αυτη η έκδοση που υποστηριζει την αναγνώριση ειναι η beta? @Souits Αφού κατάφερες να τη βάλεις και σε περίπτωση που έχεις το Μi Band tools μπορείς να μου πεις αν συνεχιζει το mi band tools να δουλεύει σωστά?
-
... γιατί θες ένα τέταρτο για να κάνεις σκρολ μία εικόνα που μπορείτε άνετα να δεις χωρίς καθόλου σκρολ Και αν έχει 2-3 εικόνες τέτοιες εγώ με το αλτσχαιμερ έχω ξεχάσει τι είδα στην αρχή...
-
Δεν ξέρω τι συμβαίνει απλά πριν λίγες ώρες το έχει παρουσιάσει και σε άλλο μέρος με RN3 pro κοίτα στο γενική κουβέντα για το rn3 pro στις τελευταίες σελίδες Τo μέλος έχει κάνει διάφορες δοκιμές και πριν λίγο είδα πως μπρικαρε τη συσκευή του αλλά ίσως σου απαντήσει από ποια ρομ ξεκίνησε το θέμα μήπως και είναι software (σε εκείνον απογλεισαμε την περίπτωση να ειναι hardware)
-
Παράθεση από ikleos: “Ναι εχω ανοιξει προσφατα το sim tray και έβλα την καρτα sim μεσα...αλλα δουλευε κανονικα χωρις προβλημα....αυτο μου το εκανε ετσι ξαφνικα ” πριν δοκιμάσεις software, δες αν σου φταιει το hardware. Αν μπορεις βέβαια. Δοκιμασε τη sim σε άλλο κινητο αν δουλεύει. Δoκιμασε sim που ξέρεις οτι δουλευει στη θέση sim που έχεις τώρα θέμα. Αν και η sim και το κινητό δουλεύουν τοτε ψάξου με software...
-
Redmi pro ή redmi note 3 pro?
nickkon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο RN3 pro ειναι εγγύηση. Ισως αυτό με προκαταβάλλει υπέρ του. Από την άλλη δεν έχω δουλέψει το redmi pro απλά το έχω πιασει στα χέρια μου για μερικά λεπτά. Αν τυχει και το δει κάποιο μέλος που έχει δουλέψει και τα δυο ισως μπορέσει να σου πει περισσοτερα.