Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 766.
-
mi5s plus boot problem
ΜήνυμαΠαράθεση από gpapaioa: “To τηλεφωνο παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. όντως το κόστος είναι 9.20€ για συστημένη επιστολή. ” Δεν είδα να στο αναφέρουν τα παιδια πριν, δεν ξέρω αν το γνωριζεις αλλα το paypal σου επιστρέφει τα χρήματα της αποστολής του προιόντος αρκεί να έχεις πληρώσει με Paypal για το συγκεκριμένο προιον που επιστρέφεις
-
τυχερός ησουν ως τώρα. Εγω με dev και stable σε RN2 πριν και RN3 Pro που έχω τώρα, πάντα με nova, ταπετσαρία απευθείας δεν μπορούσα να αλλάξω ποτέ. Μόνο με το κόλπο του jgougos το έκανα πάντα.
-
Redmi pro ή redmi note 3 pro?
nickkon - - Ο καφενές μας
Μήνυμαυποθέτω τοτε οτι οταν μιλάς για redmi pro στα 250€ ειναι το πιο μικρο με χ20 και 32gb σωστά; Για μένα τη διαφορά την κάνει ο SD σε σχέση με τον MTK υπέρ του SD αν και ο x20 ειναι κοντά σε επιδόσεις Αν έχεις συνηθισει oled τότε θα ζοριστεις αν γυρισεις σε ips και θα σου έλεγα να πας στο redmi pro Εξαρτάται λίγο και με τη χρηση που θες να κάνεις
-
Redmi pro ή redmi note 3 pro?
nickkon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν εχεις βρει το redmi note 3 pro 210€ τοτε το έχεις βρει ακριβά. Στα 150-160€ παίζει από κινεζομάγαζα
-
Ημερολόγιο και καιρός
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@NasDriver ενημέρωσε να κατεβάσουν αυτό drive.google.com/file/d/0Bx5Fv74n-TBpckJDa1dsTjY1THM/view το έβαλα και λειτουργεί από το ευρωπαϊκό forum, το κατεβάσεις και κάνει αμέσως ενημέρωση, κατεβάστε το παιδιά. ” δουλεψε και σε μένα μιά χαρά. Thanks!!!
-
Νομίζω πως αν παρεις ενα nandroid backup πριν αρχισεις τα πειραματα θα εισαι οκ για την περιπτωση που θεςψνα επιστρεψεις. Τουλαχιστον οταν ψαχνομουν εγω για κατι τετοιο και ρωτησα αυτη την απαντηση πηρα. Τελικα δεν πειραματιστικα απλα και μονο λογω ελλειψης χρονου
-
το έχω συζητήσει πριν αρκετές μέρες με @Gorgolemis και τότε είχα την πιο πρόσφατη stable thunder, η κάμερα δούλευε με fingerprint και δουλεύει και τώρα που έχω xrtv stable 8.0.4.0 Ίσως μία dev όπως προτείνεις να λύσει το πρόβλημα