Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 766.
-
εβαλες αυτο το supersu που προτεινε το twrp ή πηγες απο twrp και φλασαρες το supersu που βρηκες στο storage του κινητου;
-
Συγχαρητήρια! Ευχαριστουμε πολύ!!!
-
Παράθεση από derveni: “@Kostis92 Σε ανέλαβε ο @takisfrag υπομονή θα σε κάνει μάγκα μην φοβάσαι. ” Παράθεση από demakhs: “μέχρι και το laptop του θα σου δανείσει, για να ολοκληρωθεί το νταραβέρι...... ” ...μεχρι και μουστακι θα σε βαλλει να ξυρισεις....εεεε ουπς θα σου δανεισει για να δειχνεις μαγκας ηθελα να πω
-
@Gorgolemis θα πω κατι χωρις να ξερω αν ισχυει για την περιπτωση με το κινητο του γιου σου: το fingerprint scanner σεταρεται μονο αν εχει μπει κωδικος ή pattern. Αν στο κινητο δεν εχει μπει κατι απο τα 2 προτεινω να κάνεις μια δοκιμη κ να βαλλεις κωδικο κ μετα ξαναδοκιμαζεις με την καμερα κ το fingerprint. Aν παλι δε δουλεψει προσθεσε κ ενα δακτυλικο αποτυπωμα Κ δοκιμασε παλι
-
Στο post που έκανα πριν ανέφερα οτι δε βλέπω διαφορά στην απόκριση των εφαρμογών που χρησιμοποιω Δεν έψαχνα για διαφορές σε χαρακτηριστικά και UI (αλλά ναι αυτά που γράφεις τα ειδα)
-
Απο thunder stable σε xrtv stable οχι δε χρειάστηκε. Μονο τα κλασσικά wipes
-
Χθες βράδυ την πέρασα (kenzo stable xrtv beta1). Στις βασικές μου δουλειές και εφαρμογές δεν έχω δει τίποτα περίεργο. Wifi ok data ok (3g kai 4g) gps ok (μονο τσεκάρισμα να δω οτι πιάνει δορυφόρους) SMS και τηλεφωνα οκ Απόκριση στις διάφορες εφαρμογές τα ιδια Μπαταρία ειναι νωρις ακομα αλλα δεν έχω δει κάποια ιδιαιτερη αλλαγη σε σχέση με την προηγούμενη εκδοση
-
Αν κοιτάξεις στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος θα δεις στο link για kenzo ότι η xrtv stable 8.0.4.0 beta1 εχει αντικαταστησει την GTV stable