Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 766.
-
Στην xrtv stable 8.0.4.0 beta1 που έβαλα πριν λίγο πάνω από τη thunder παλι δουλεύει η κάμερα με το fingerprint scanner. Tωρα για μετάβαση απο GTV σε xrtv ή thunder δεν ξέρω αν θέλει FR.
-
Περασμένη εδώ και κανά μισαωρο Πάνω από thunder stable 8.0.1.0 Μέχρι στιγμής δείχνει οκ
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Μιά ερώτηση. Έχω το Redmi Note 3 Pro και το ίδιο και ο γιός μου. Εγώ είμαι σε developer και στου μικρού έχω βάλει την Stable. Είναι εφικτό όταν είσαι σε Stable να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία με το fingerprint όπως σε developer? Σας ευχαριστώ. ” Η kenzo thunder stable 8.0.1.0 που έχω το υποστηριζει αυτό στην κάμερα. Νομιζω πως όλες οι πρόσφατες stable το έχουν αυτο΄
-
xiaomi redmi 3 pro δεν με αφηνει να κανω save το game λεγοντας οτι δεν εχω αλλο χωρο ενω εχω! ???
nickkon - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΓια official unofficial κοιτα εδώ Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
-
Παράθεση από koko: “Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από daras: “ρε παιδια ποιος αισθητητρας εχει να κανει με την περιστροφη της οθονης γιατι γυρναει οπως να ναι. Μπορω να το καλιμπραρω ” οπως ειπε ο φίλος πάνω... ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23171/ ” ...ζητώ ταπεινά συγνώμη Εγραφα βιαστικά το μόνο που είδα είναι η απάντηση που είχες γράψει! Χαίρομαι που δε θύμωσες με την αβλεψία μου Την επόμενη φορά πριν γράψω θα κοιτάζω καλά καλά 100.gif
-
Παράθεση από daras: “ρε παιδια ποιος αισθητητρας εχει να κανει με την περιστροφη της οθονης γιατι γυρναει οπως να ναι. Μπορω να το καλιμπραρω ” οπως ειπε ο φίλος πάνω θέλει καλιμπραρισμα το γυροσκόπιο. Πας στο about phone πατα 4 φορές πάνω στο kernel version να σε βαλει στο QC test και πήγαινε στο γυροσκόπιο οπου σου δινει την επιλογή για καλιμπραρισμα
-
Αντιλαμβάνομαι οτι ειναι όπως το image σε pc Aπλά ψάχνω μήπωςν θα έχω θεμα με imei, mac address loss κλπ. Δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοι απλα για σιγουριά το ψάχνω. (Αν και πιστεύω πως δεν θα επιστρέψω σε lollipop παρά μόνο αν έχω κάποιο σοβαρό θέμα με τη νέα ρομ)
-
Παράθεση από kon.geo: “πιστρεφεις κανονικα με το backup απο το twrp... αλλα αμα κανεις wipe system+data θα χασεις εφαρμογες κλπ.. ” δε σε πιάνω, αν επαναφέρω από nandroid backup κανονικά δε χάνω καμία εφαρμογή. Το θέμα ειναι ότι έχει πάρει το μάτι μου για προβλήματα imei και mac loss σε downgrade από ΜΜ σε lollipop απλά νομιζω ότι αυτό αφορά περιπτώσεις που έχεις MM και φλασάρεις εκ νέου lollipop. Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν τέτοια θέματα και με nandroid restore ρώτησα εδώ για να …
-
Καλησπέρα. Ειχα ρωτήσει και Παρασκευή αργά τα παρακάτω αλλά δεν πηρα απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει; Ειμαι με kenzo THUNDER stable 8.0.1.0 Aν θελήσω να δοκιμάσω την XRTV beta για το kenzo πρέπει να λάβω 2 πράγματα υποψιν 1. οτι πάω από stable σε dev 2. οτι περνάω απο lollipop σε ΜΜ και να ακολουθήσω τις αντιστοιχες οδηγίες σωστά (κυριως τον οδηγό του @lallasgr για αναβάθμιση από lollipop σε ΜΜ); Δε χάνω κάτι; Με ένα nandroid backup σε περιπτωση που κάτι δεν μου πάει καλά ή δε μου κ…