Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 766.
-
Ειμαι με kenzo THUNDER stable 8.0.1.0 Aν θελήσω να δοκιμάσω την XRTV beta για το kenzo πρέπει να λάβω 2 πράγματα υποψιν 1. οτι πάω από stable σε dev 2. οτι περνάω απο lollipop σε ΜΜ Και να ακολουθήσω τις αντιστοιχες οδηγίες σωστά; Δε χάνω κάτι; Με ένα nandroid backup σε περιπτωση που κάτι δεν μου πάει καλά ή δε μου κάνει για αρχή η XRTV (για αρχη είπα ε ...μη φωνάζετε !! ) επιστρέφω χωρίς προβλήματα πίσω ή θα εχω θέμα με imei mac address κλπ;
-
Παράθεση από gab: “Ναι αλλά δεν γράφεις στίς πόσες ώρες λειτουργίας βλέπεις τις 6 ώρες Αν είναι στο 24ωρο ειναι λίγο Αν ειναι στις 2μερες είσαι καλά ” Γύρω στις 38-42 ώρες. Απλά ο φίλος πιο πάνω μιλάει για όλα ανοικτά με 8 ωρες sot και 35 ωρες αναμονη!!! Και εγώ καποια ενεργοβόρα πράγματα τα έχω ή κλειστά ή σε πιο battery friendly επιλογή (πχ 3G όχι 4G) Το οποιο με οδηγει να σκεφτώ ότι ή γράφτηκε κάτι υπερβολικό (δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω κάτι τέτοιο ) ή ότι κάτι ρουφάει από την μπαταρία σε…
-
Παράθεση από derveni: “@kostas10 Καλημέρα με stable lollipop 5.1.1 του @gkalen συνέχεια 4G,gps, WiFi, data και μόνιμα το συγχρονισμό έχω φτάσει και 8,5 ώρες sot. Πάνω κάτω σχεδόν 35 ώρες από την τελευταία φόρτιση. ” Wow!!! Με stable lollipop @gkalen αντιστοιχα και 3G ανοιχτο οχι 4G, οχι gps, wifi και data ναι, χωρις συγχρονισμο δεν εχω δει πάνω από 6ωρο. Τι έχω κάνει λάθος; Το κινητο ειναι 6μηνου και εχω περάσει τη stable του @gkalen πανω από dev GTV lolipop με factory reset.
-
Αυτό έβλεπα και εγώ, o προεδρος της εταιρείας αναφέρει πως έχουν θέμα με το κεραμικό σώμα και δε βλεπει να αυξάνεται η παραγωγή σύντομα. Μπορει όμως να ειναι και κολπο για να αυξήσει ακόμα παραπάνω τη ζήτηση. Αν και δε μπορώ να πιστέψω πως αυτό το κινητό χρειάζεται τέτοια κόλπα για να πουλήσει σα τρελλο...
-
Εγώ έχω μιά απορία: Πόσο εύκολο θα είναι να πάρουμε ένα τέτοιο κινητό άμεσα για το οποίο ηδη η εταιρεια λέει πως δεν μπορεί να βγάζει πάνω από 10000 κομμάτια το μήνα; Εδώ για προηγουμενες ναυαρχίδες που δεν ανέφερε κάτι αντίστοιχο είχε σοβαρά προβλήματα διαθεσιμότητας, γι αυτό, δε θα γινει χαμός; Εκτος απο τον recep που αναφέρει συνεργάτη και αγορά απο xiaomi store οι υπόλοιποι πόσο θα περιμένουμε εκτιμάτε;
-
Nα πω τη χαζομάρα μου: Eκτος του απλού sms υπάρχει και το service SMS Μήπως τυχαίνει και υπάρχει κάποιο bug στη Wind και μπορούν και στέλνουν σε συνδρομητές απλά SMS αλλά και service SMS μαζι και ενεργοποιούν αυτοματα την όποια "υπηρεσια" που χρεώνει (σα να αποδέχεται ο χρήστης απευθείας τη υπηρεσια υψηλής χρέωσης;
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά γιατί μου βγάζει αυτό όταν πάω να επαναφερω backup?? ” Έχεις το backup σου στη μνήμη του κινητού; Αν ναι μήπως ειναι αρκετά μεγάλο ώστε να μη φτάνει ο χώρος για extract και restore;
-
Έχει δοκιμάσει κανένας τον οδηγο με root? Toυ δούλεψε; Ειμαι με stable Gkalen 8.0.1 και root αλλά ενώ παίρνει δικαιώματα από supersu δεν κάνει ούτε backup το υπάρχον font ούτε εγκαθιστά άλλο. Παρεπιπτόντως στην εφαρμογή (fonster) βρηκα τα roboto light και υποστηριζουν ελληνικα (το είδα στη δοκιμή του κειμένου που σου δίνει τη δυνατοτητα να κάνεις)
-
Kenzo & Mi Account
ΜήνυμαΝαι το δικο μου εννοούσα μου ξέφυγε το 'σου'
-
Kenzo & Mi Account
ΜήνυμαΕντάξει με τη συνδρομή του προηγούμενου ιδιοκτήτη (εδωσε password προσωρινο) και τις οδηγίες από εδώ, έσβησα το account του και πέρασα το δικό μου. Ολα ΟΚ και μένει να κανω αίτηση με το δικό μου MiAccount για ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ και πάλι
-
Kenzo & Mi Account
ΜήνυμαΚατατοπιστικός. Μια ερώτηση ακομα για το 2. Αυτή τη στιγμή για το mi account του προηγουμενου μου βγάζει signin error και μου ζητά password (δεν το έχω). Δε μου δινει δυνατοτητα να σβήσω account Θα δω κάτι διαφορετικο μόλις διαγράψει τη συσκευη ο προηγούμενος ή θα μείνει έτσι; Eυχαριστώ πολυ!
-
Kenzo & Mi Account
ΜήνυμαΚαλημέρα Ισως δεν ειναι το καλύτερο σημείο που ποστάρω τις ερωτήσεις, πειτε μου αν πρέπει να ανοίξω ξεχωριστό θέμα Πήρα προσφατα το Redmi Note 3 Pro. O προηγούμενος ιδιοκτήτης εχει ξεκλειδώσει bootloader κανονικά και έχει περάσει την τελευταία GTV stable Παιρνω το κινητό κάνω factory reset περνάω όλα τα δικά μου σεταρισματα και apps από το redmi note 2 που ειχα πριν, ΑΛΛΑ κρατάω το mi account το δικό του, θεωρώντας (λανθασμένα οπως αποδειχθηκε) πως δε θέλει να τον ξαναχρησιμοποιήσει και έχοντας …
-
Παράθεση από osalonikios: “Δεν ξέρω αν βγήκε official stable με MM ακόμα . Έχει βγει; ” Εεεε...μάλλον είμαι βιαστικός με το που πήρα το note 3 pro νόμιζα πως ήταν έτοιμη ήδη ... όχι δε βλέπω να έχει βγει κάτι ακομα
-
Μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά το search δε βοήθησε να βρω κάτι αντίστοιχο: Stable by gkalen με ΜΜ για το redmi note 3 pro θα έχουμε ή θα δούμε απευθείας XTRV;