Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 766.

• Χαίρομαι που υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός για υποστήριξη, αλλά μη μαλώσετε κιόλας Ευχαριστώ πολύ. Εχει την GTV stable 8.0.1.0 Πιστεύω πω έχει καποιο supersu.zip μεσα το κινητο (Μόλις το άνοιξα) Αν ναι το αγνοώ και περνάω αυτό σωστά

• @takisfrag Αν είναι ευκολο και γνωστό μια βοήθεια γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με κινητό που έχει stable Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα Redmi not 3 pro που ήδη φοράει την τελευταια stable 8.0.1.0 και θέλω να το rootαρω κατεβάζω κάποιο συγκεκριμένο supersu ;

• Παράθεση από Sakoumidis: “Καλησπέρα στη παρέα!!!! Σε Redmi Note 2 στη τελευταία rom (6.9.29), παρατήρησα ότι όταν πάω να στείλω ένα αρχείο με Bluetooth μου βγάζει την παρακάτω αναφορά σφάλματος. ” Παράθεση από omek07: “Παιδιά τελικά καμία λύση για το πρόβλημα που έχει στα επισυναπτόμενα αρχεία? Όταν πας να διαλέξεις ένα αρχείο για να στείλεις px με το viber ή το messenger βγάζει αναφορά λάθους. ” Το ιδιο προβλημα είναι και οπως αναφέρθηκε από shinig Παράθεση από shinig: “Καλημερα!!Αυτο το εχει η…

• @eti666 Το έχω και εγώ από 6.9.22 και τώρα στην 6.9.29. Δεν ξέρω από που προέρχεται

• Παράθεση από NikoSoti: “Εκτός όσων περιγράφει ο nickkon για τη δυσλειτουργία των widgets ακόμα και με διαγραφή και ξανατοποθέτησή τους δεν δουλέυουν. Ακόμη και με είσοδο στην αντίστοιχη εφαρμογή, μπορεί να δείξουν ένδειξη αλλά μετά από αυτό δεν ανανενώνονται. ” Εκανα χθες αυτο που πρότεινε ο maikmaik. Απο χθες μέχρι σήμερα δεν έχω δει πρόβλημα στα widgets που έχω εγω. Το widget του weather underground ανανεώνεται κάθε μια ώρα όπως το έχω ρυθμισει. Θα περιμένω να περάσει άλλη μια μέρα για να είμα…

• Παράθεση από gkalen: “Όσο για αλλαγή launcher σε Miui ούτε καν μπορώ να το σκεφτώ .. ” ...καλά γούστα είναι αυτά. Το nova τον χρησιμοποιώ από παλιά και τον έχω συνηθισει Ισως παιξω με mi launcher αν συνεχιστει το θέμα

• Nαι αλλά τωρα έχω την gkalen-ΜiUi8-6.9.22 και με αυτή έχω το θέμα που περιγράφω Δε θέλω να γυρισω στην παλιά, με τη gkalen δειχνει πιο σβέλτο το κινητό και μάλλον θα έχω καλύτερη διαχειρηση μπαταρίας. Απλά θα ήθελα να μην έχω το θέμα με τα widgets αν είναι πρόβλημα στις ρυθμίσεις. Αυτό ψάχνω. Εχω κάνει ήδη αυτά που πρότεινε ο maikmaik λογικά αύριο το πρωι θα δω αν έχει αποτέλεσμα

• @caeser : Δεν είχα θέμα ποτέ με nova και την dev 6.8.25 @maikmaik Αν και έχω κάνει τα βήματα που λες για μπαταρία εναρξη και κλείδωμα, δεν ειχα σβήσει και ξαναπεράσει τα widgets. θα το δοκιμάσω ευχαριστώ

• Εβαλα προχθές την τελευταια DeveloperROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.22 στο RN2 (προηγουμενως έιχα GTV 6.8.25) με factory reset και τα σχετικα wipes Σε όλα δειχνει οκ και η μπαταρία λογικά θα κρατάει παραπάνω αν το αφήσω λιγο ησυχο (εχω ήδη παραπάνω sot) Δουλεύω με nova launcher pro To μονο που δεν εχω καταφέρει να λύσω, ειναι οτι τα widget μου δεν δουλεύουν όπως πρέπει Εξηγώ: Εχω τα widget του weather underground του system monitor, του peel smart remote και του google calendar Αφηνω το κινητο το βράδυ (…

• Παράθεση από LeonTsi: “Εσύ τι λες......???? ” χαχα .... Με τη φούρια της δουλειας και μισο μάτι στο φορουμ έλεγα πως το εννοείς ... Λεω πως θα πέσουμε με τα μούτρα όλοι στις nohon!!!

• τη nohon δεν εχεις; και 3 ωρες sot στο 50% ειναι άσχημα; πόσο κρατάει με τν προηγούμενη εκδοση που είχες; (εκτος αν κάνεις πλάκα...)

• Παράθεση από pechr: “δεν πρέπει να έχεις δύο εφαρμογές μαζί που δουλευουν ταυτόχρονα το GPS. Δημιουργεί κολλήματα..σε όλα τα κινητα Xiaomi και μη ” σε dev miui 7 με παλια εκδοση mi fit (<2.0) 18 φορες που τα ετρεξα μαζι ( πριν παω σε miui8) δεν ειχα θεμα

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “1ον)Απο τότε που έβαλα την 8αρα δεν μου δουλεύει καμία εφαρμογή τρεξίματος εκτος του mi fit(σαμποτάζ της xiaomi... ). Δηλαδή το βάζω να δουλεύει και κλείνω την οθόνη και αρχίζω να τρέχω. Η εφαρμογή σαν να μπαίνει σε sleep και οταν την ξανανοίξω έχει μετρήσει το χρόνο που πέρασε αλλά όχι τα χιλιόμετρα...Δοκίμασα να την τη βάλω να παίζει στο παρασκήνιο, την κλείδωσα, αυτόματη εκκίνηση αλλά τίποτα... Ενω το mi fit μια χαρά!! Οπότε χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρμογή τ…

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Όταν είδα ότι δεν άνοιγε το έβαλα στη φόρτιση και δεν άναβε λαμπάκι,αλλά χτυπούσε μια ρυθμική δόνηση. Μικρό το εγκεφαλικό Θα δείξει! ” Αυτό αν θυμάμαι καλά το έκανε καινούργιο αν το έβαζες στη φόρτιση και δεν ειχες βγάλει την προστατευτική ζελατίνα από την μπαταρία... ό,τι να ναι!

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Πατάω το κουμπί στο πλάι να ενεργοποιήσω την οθόνη,αναβει,σέρνω προς τα πάνω,καμια αντίδραση....πατάω παρατεταμένα το πλαϊνό για επανεκκίνηση,βγαζει τις επιλογές,παταω επανεκκίνηση,καμια αντίδραση...βγάζω μπαταρία,ξαναβάζω,πατάω να ανοίξει,καμία αντίδραση...κάνω 2 τσιγάρα,τρώω δυο νύχια,ξαναβγάζω μπαταρία,άνοιξε! Πρώτη φορά το κάνει αυτό μετα από 11 μήνες ” Το έκανε και σε εμένα σε ενεργοποιηση μια φορά πριν 4 μήνες!! Παλευα να το ξεκλειδώσω δε κουνιόταν. Πηγα να κατ…

• Ωραια. Αλλά κάνε δοκιμές σε ολες τις εφαρμογές που θες να παιρνεις ειδοποιήσεις

• Παράθεση από Vagos91: “Έχει κάποιος ιδέα πως το διορθώνω. ” Δεν έχω gkalen rom αλλά βασικά ειναι MIUI 8 με πολλά optimizations Οπότε κοίτα αυτό τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ Εγώ τον ακολούθησα και έλυσα σχεδόν όλα τα θέματα των ειδοποιήσεων (εκτος από το whatsapp μου κάνει νερά ακόμα)

• Δεν έπρεπε να βάλω link από e-shop που ειναι εκτός των συνεργαζόμενων με το site. Ως περιστασιακός χρήστης του site το ξέχασα

• Κοίτα εδώ αυτό Δεν ξέρω αν ειναι το σωστό, απλά σε άλλο φορουμ, μέλη που είχαν πρόβλημα με λάθος ανταλλακτικά (οθόνες) για το κινητό από άλλα site βρήκαν εδώ αυτό που ήθελαν

• Παράθεση από Moneytarey: “Αυτό το θέμα το έχω εδώ και 2-3 ρομ περίπου, που δεν αλλάζω κάθε βδομάδα σκέψου, τώρα είμαι με την 6.8.11 εδώ και 2-3 βδομάδες... Με το wakelock δεν εχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο, με το better battery stats είχα δει ένα που έλεγε battery suspended wakelocks, που το είχα βάλει και με screenshots πριν λίγες μέρες στο θέμα, τρόπο φόρτισης δεν εχω αλλάξει, ωρες φορτισης αλλαζω λογω ωραριου. Μπαταρια να τη μετρησω οταν φορτιζει εννοεις; ” Τσέκαρε αν μπορεις να βρεις πληροφοριε…