Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 766.
-
Θα χρειαστει να δώσεις πιο πολλά στοιχεία απο ένα σκέτο SOT Ποια ρομ έχεις, αν την έβαλες πρόσφατα ή την ειχες από τοτε που ειχες 'ικανοποιητικό' SOT αν έχεις έβαλες κάποια νέα εφαρμογή πρόσφατα αν τσέκαρες περίεργες χρήσεις με πχ wakelock detector αν αλλαξες τρόπο φορτισης κλπ Το factory reset θα 'φρεσκάρει' το κινητο σε services μνήμη κλπ οποτε αν ειναι το πρόβλημα κάποιο software σκαλωμα ισως όντως συνέλθει Από την άλλη αν η μπαταρία σου φταιει το factory reset δε θα κάνει τιποτα. Εχεις τη δυ…
-
Παράθεση από caeser: “Οκαυ... δεν γνωρίζω εάν είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης ρομ στη συσκευή σου (που ίσως να είναι πιθανόν!), αλλά γενικά ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργεί έτσι απο την πρώτη μέρα που γνώρισα τη Miui... σχεδόν 4 χρόνια πριν και μέχρι σήμερα... ” Ναι εγώ νόμιζα πως εφταιγε οτι έχω το nova launcher pro, αλλά τον απενεργοποίησα και δοκιμασα πάλι αλλά τίποτα. Τέλος πάντων με βολεύει το swipe και ο αλλος συνδυασμός οπότε μικρο το κακό. Δε βγάζω screenshots καθε τρεις και λίγο άλλ…
-
Παράθεση από cacau: “Για τα δεδομένα του screen shot που ανέβασα τι λες? Κάνε μια μετάφραση για εμάς τους αδαείς... ” Ενδιαφέρον, πραγματικά άσχετα νούμερα. Εμένα δεν είχε χάσει δευτερολεπτο (σχεδόν...) οταν τη χρησιμοποιούσα μαζι με το root companion που έχει σαν συνοδευτική εφαρμογή (ποτέ δεν το δοκιμασα μονο του). Κάντε ένα clear cache και data στην εφαρμογή και ξαναδοκιμάστε.
-
Παράθεση από cacau: “Το GSam μου βγάζει κι εμένα ότι να ναι παρότι το έχω στο "since last "unplugged". Μου δίνει 2 μέρες και 11 ώρες υπόλοιπο ενώ είμαι στο 75% ” Που το βγάζει αυτό; Στο σημειο που λέει average: ή στο last ...m: Αν είναι στο average πρέπει να περιμένεις για 2 - 3 φορτισεις για να βγάλει στατιστικό μέσο όρο. Αν ειναι στο last ...m τότε υπολογιζει το υπόλοιπo με βάση τα προηγούμενα χ λεπτά χρήσης (τρεχουσα χρήση) Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει το κινητο καθολου για λιγα λεπτά η εκτιμη…
-
Παράθεση από LeonTsi: “κάνε αναζήτηση bm45 Nohon. Θα δεις φωτό και χαρακτηριστικά, οφείλω να πω ότι στο κουτί επάνω είχε εγκρίσεις iso κλπ. αν googlaris θα δεις ότι δεν είναι τυχαία εταιρία ” Ειδα και εγώ τη συζήτηση με την μπαταρία και μπήκα στον πειρασμο αν και έχω powerbank για φόρτιση εκτός αν ξεμείνω. Το ψάξιμο στο google όντως έδειξε ότι η nohon ειναι καλή εταιρεια και μάλιστα κάποιοι χρηστες στο xda προτείνουν τη συγκεκριμένη μπαταρία ως ενναλλακτική σε άλλους που προσπάθησαν να πάρουν τη…
-
Παράθεση από NasDriver: “Πράγματι και στην 6.8.25 έρχονται αλλά κάποιες φορές αργούν να έρθουν ειδοποιήσεις...το είδα σήμερα στο viber. ” Viber μια χαρά, κανένα πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Pushbullet στελνω link στο κινητο χθες το βράδυ. Η εφαρμογή ανοιχτη στις πρόσφατες και 'κλειδωμένη'. Το link μου ήρθε μονο όταν πατησα πάνω στο εικονίδιο των πρόσφατων και ηρθε η εφαρμογή στο προσκήνιο. Ο,τι να 'ναι... Θεωρώ ότι συνεχίζει η miui να κλείνει τα services των εφαρμογών από κάποια στιμγή και μετ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Επίσης μου κάνει "νερά" και ο proximity sensor με το gravity screen. Δεν δουλεύει συνέχεια το gravity screen, κολλάει αν και έχω κάνει όλους τους πιθανούς καθαρισμούς...μόνο factory reset δεν έκανα ” Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο και δουλεύω το gravity screen με τον proximity για να ξυπνάω την οθόνη. Απλά από κάποια στιγμή και μετά - που μάλλον έχει να κάνει με update της εφαρμογης- πρέπει να αφήνω το δάκτυλο πάνω από τον proximity sensor παραπάνω ώρα. Αυτό έχει …
-
Παράθεση από NasDriver: “Μην βάλεις την 6.9.2, έχει μεγάλο battery drain...γύρισα πίσω στην 6.8.25 ξανά. ” Ευχαριστώ για την προειδοποίηση και το χρόνο σου. Η 6.8.25 όντως δείχνει πολύ καλή στην διαχειριση της ενέργειας. Έχω ένα 15% παραπάνω sot από την προηγούμενη που είχα με αντιστοιχη χρήση Αλλά αυτό με τις ειδοποιήσεις παραμένει και ειναι πολύ ενοχλητικό.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν έχεις ρυθμίσει και τις εφαρμογές να εμφανίζουν ειδοποιήσεις και αναδυόμενα παράθυρα από τις εσωτερικές τους ρυθμίσεις, ίσως να είναι και πρόβλημα της ρομ ” Ναι το έχω κάνει. Θα την κρατησω λίγο και αν δεν διορθωθεί το θέμα ή δε βρω τι φταιει ισως περάσω την τελευταια εκδοση...
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάποια ρύθμιση θα είναι εκεί που έχει ξεφύγει, δεν μπορώ να σου πω πια όμως γιατί δεν τις χρησιμοποιώ σαν εφαρμογές Ίσως αντίστοιχες ρυθμίσεις της εφαρμογής, πχ να δείχνει αναδυόμενα παράθυρα Κλείδωσε την μαμά εφαρμογή του καιρού να μην κλείνει και να ξεκινάει αυτόματα και πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα με την ώρα. ” ευχαριστω για τις υποδειξεις αλλά αυτά υπάρχουν ήδη στον οδηγό και τα έχω κάνει όλα! Μόνο αυτο με τη μαμά εφαρμογή του καιρού δεν έχω βάλει στην αυτοματη έναρ…
-
Καλημέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας Την Παρασκευη πέρασα από dev GTV-6.4.28 σε dev GTV-6.8.25 (MIUI 8.1) με φλασάρισμα μεσω TWRP μετά από factory reset Ολα καλά δεν ειχα κανένα θέμα με τη διαδικασια του φλασαρίσματος Μετά ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό αυτο (Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8) για τις ειδοποιήσεις Tο βημα 1.β (β) Χρήση Δεδομένων ---> Ρυθμίσεις ---> Διαχείριση SIM ---> Set data plan ---> Επιτρέψτε τα δεδομένα παρασκηνίου ---> Σέρνουμε το κουμπί δ…
-
Εξαιρετικό!!! Μπράβο στις προσπάθειές σας και στην προσφορά σας Συγχαρητήρια!!!
-
Xiaomi Mi IV Hybrid Earphone
-
Παράθεση από elpa02: “εμενα μου κανει το εξης τωρα τελευταια. Ενω δουλευει ωορμαλ το τηλεφωνο απο καποια στιγμη και μετα που δεν εχω καταφερει να την συνδεσω με συγκεκριμενη ενεργεια το τηλεφωνο σα να κανει mute το μικροφωνο. Στις κλησεις τουλαχιστον. Δε με ακουνε. Στρωνει μονο με επανεκκινηση. Φοραω την 7.2.1.0 stable. Να δοκιμασω να φλασαρω καποια αλλη? ” Δε φοράω stable σοτ δικό μου αλλά σκέφτομαι δύο πράγματα πριν αρχίσεις το φλασάρισμα: Αν έχεις atmos απενεργοποίησέ το και δοκίμασε αν σου τ…