Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
χεεχε.. στην τσιτα παλι ο Σακης. χαχα.. τι να σε πω φιλος.. πειραιως-εθνικη που εχω λειτουργει το δακτυλικο. και κρυφθηκε κανονικα το magisk (με αλλο ονομα δλδ). μηπως σε μπερδευει που πλεον δεν ειναι εκεινο το ασπρο εικονιδιο και εχει κανονικα το δικο του? αν πας στις ρυθμισεις που το κανεις κρυφο, λεει για επαναφορα του apk ή να το κανει αποκρυψη?
-
@mol τι εγινε τελικα? εστρωσε?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαμε τα dynamic αυτη ειναι η "ιδιαιτεροτητα".. μπορει να πειραξει κατι και μπουυυμμ.. χαχαχ.. αρκετοι λενε οτι απο file manager μεσα απο τη rom αρκει να ξανακανεις ro το system πχ μετα την αλλαγη κτλ. θελει να το ψαξεις λιγο και για την συσκευη σου στο νετ κτλ. αυτο μονο αν απο εκει που πηρες το αρχειο που θες να αλλαξεις στο δινουν και σαν magisk module. γι αυτο στο ζητησα πριν να μου το στειλεις για να δω αν μπορω να στο φτιαξω. υ.γ ειμαστε λιγο εκτος θεματος εδω ομως.. αν θες για σχετικο θεμα α…
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαποιος ο λογος να τα κανεις μεσα απο το twrp αυτα? μεσα απο τη ρομ δουλεψε το. με root explorer.. magisk δεν εχεις περασει?
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμααυτα τα partitions που θες να "πειραξεις", πλεον ειναι αρκετα επιφοβα. ακομα και μεσα απο τη rom με καποιον root manager να τα περασεις δεν ειναι 100% οτι θα παιξουν ή ακομα κι αν δε πεσει σε bootloop. edit: @Stathis R μπορεις να ανεβασεις το αρχειο που θες να περασεις?
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμα@Stathis R εκανες mount το product? edit: ουτε σε μενα αφηνει να γραψω μεσα στο product, read only..
-
@xnikos ολα αυτα πριν βαλω magisk. στο τελος το περασα και το παρατησα να πω την αληθεια. της κυρας ειναι και της το εδωσα να το δουλεψει.. θα το πιασω αυριο στα χερια μου καποια στιγμη και να δω αν ακομα ειναι ετσι ή εστρωσε. αλλιως παει για ξαναστησιμο μιας και εσυ παρατηρησες εντελως αλλη συμπεριφορα.
-
hardware προβλημα μυριζει το πραμα τοτε.. παρε ενα backup, κανε ενα factory reset και αν δε στρωσει παλι στειλτο για service..
-
εκανες τεστ απο το cit για το ακουστικο?
-
σε rn7 το περασε κανεις? ερχομενος απο format data, αρκετο lag συνάντησα. το νεο control center, γυρναω στο παλιο στυλ παντα, κανα 2-3 φορες που κατεβασα την κουρτινα μεχρι να το απενεργοποιησω, παρα πολυ lag. περιηγηση στο μενου ρυθμισεων παλι σπασιματα, το scroll δε γινεται ομαλα. κι εδω ισχυει η ημερ/νια στο lock screen, που λυνεται με αλλαγη format. magisk μπηκε εξ αρχης η νεα εκδοση (22.) απο twrp χωρις καποιο προβλημα..
-
ramdisk magisk
Μήνυματα custom kernel απο οσο ξερω κι εχω πετυχει, ειναι σε zip μορφη και γινοντε απλα εγκατασταση απο το twrp @vanni τι εκανες τελικα?
-
το επομενο που παει το μυαλο ειναι οτι ισως κατι που "ξηλωσες" προκαλει αυτο το προβλημα. αν μπορεις ξαναβαλε με dirty flash την rom απο twrp.
-
ramdisk magisk
Μήνυμαχαχαχ.. και τι κανουμε στο νημα του rn7 xaxax.. δε το ξηλωνεις και να το περασεις απο twrp? τι σκατα κανανε σε αυτη την εκδοση και αρχισαν τα κολπα.. πφφφ
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@vanni πως το βαζεις το magisk? απο recovery ή μεσα απο τον manager? ερχομενος απο format data (3@R$%^@$#!$%), περασα το magisk 22.0 απο recovery και δεν εχω προβλημα fastboot που αντιμετωπιζεις εσυ σε επανεκκινησεις του συστηματος.
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμασωστα. και τσεκαρε να μη σε ξαναρωτησει.
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμασε μενα μονο με την εγκατασταση του magisk μεσα απο το twrp (μολις το ειχα εγκαταστησει και bootαρει σε αυτο) ειμαι κομπλε.
-
ramdisk magisk
Μήνυμαwait. δοκιμαζω και με το recovery. αν κι εχει λεει κατι κουλα μετα ο οδηγος χαχαχαχ.. θα δειξει.. edit: δεν αλλαζει. παλι no. και περα απο αυτο σταματαει να δουλευει και το wifi, προβλημα με το decrypt στο twrp, κατι κωδικους για να ξεκινησει η συσκευη, χ*** ψηλα και αγναντευε ενα πραμα δλδ χαχαχαχα αρα μενουμε στο προηγουμενο ποστ πιστευω, που εχει να κανει καθαρα με την εγκατασταση και μονο του magisk. edit2: και στην επομενη επανεκκινηση δε μπαινει rom, ζηταει ενα κωδικο που ουτε ξερω ποιον ε…
-
ramdisk magisk
Μήνυμαλοιπον, αυτο που καταλαβα και απο τον οδηγο και απο τις απευθειας δοκιμες πανω στον κινητο (στο 7αρι). το "θεμα" με το ramdisk εχει να κανει καθαρα με την εγκατασταση και μονο της εκδοσης 22.0 δλδ.. 1. αν το κινητο υποστηριζει ramdisk (οπως πχ το 9αρι που εχω) δεν υπαρχει καποιο "θεμα" στην εγκατασταση του Magisk. Και αναφερομαι σε εγκατασταση για πρωτη φορα. 2. αν το κινητο δεν υποστηριζει ramdisk (οπως το 7αρι πχ) δεν υπαρχει θεμα αν γινει αναβαθμιση πανω απο την προηγουμενη εκδοση (πχ 21.4). …
-
ramdisk magisk
Μήνυμαπαντως παντα στο NO ειναι εμενα και δεν ειχα μεχρι τωρα ποτε προβλημα. τωρα βεβαια μιλαμε για αλλη εκδοση magisk και για να το βαζει ο δημιουργος σαν "απαραιτητη" προυποθεση το yes, τι να πω.. ειδομεν.
-
ramdisk magisk
Μήνυματο εστειλε ο φιλος παραπανω. να το δω και στο 7 και το 9 και αν εχω καποια επιτυχια ενημερωνω