Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αν εισαι ηδη με την προηγουμενη xtrv (12.0.1.0) τοτε απλα βαζεις την νεα (12.0.2.0) και στο τελος κανεις μονο wipe dalvik/cache. δε χανεις τιποτα, μονο update γινεται..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαοπως σου ειπα και παραπανω.. πρεπει να κατεβασεις το FULL ROM που λεει. και οχι το Incremental.
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαrecovery, ναι.. αλλα αλλο ονομα απο αυτο που εδειξες οτι πας να βαλεις prntscr.com/xi2s91 ενω εσυ πας να βαλεις prntscr.com/xi2sxz edit: οχι. ολοκληρο πρεπει να κατεβασεις.
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαξανακατεβασε τη ρομ. μιλαμε φυσικα για recovery rom και οχι για fastboot, σωστα?
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυματι σφαλμα σε βγαζει? και το ονομα της ρομ που λες δε μου φαινεται και πολυ σοι.. δωσε το λινκ που το κατεβαζεις. τι περιγραφη λεει..
-
baxalo - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από x3000x: “Γειά σας, έχω το redmi note 9 pro, έχω βάλει το TWRP 3.4.0-14 by mauronofrio, η ρομ είναι η κανονική του. Ήρθε η αναβάθμιση η τελευταία χτες. Πάω να του την φορτώσω και δε ξέρω τι κόλλημα έχει και βλέπει το κινητό μου σαν cantana ενώ έχω το redmi note 9 pro. Σκέφτομαι να του βάλω το twrp που υπάρχει εδώ. Θα την φορτώσω μέσα απ το twrp; και μετά στην επανεκκίνηση επιλέγω αν θυμάμαι καλά Recovery; η θα χρειαστεί να το φορτώσω απ το λαπτοπ; θα μπορέσω μετά να βάλω την τελευταί…
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυματο twrp απο εδω ειναι σε img. το βαζεις οπως ειπε ο Γιωργος κανονικα μεσα απο το παλιο σου twrp.
-
να δουμε τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον αισθητηρα εγγυτητας αν φτιαχτηκε τελικα!
-
οταν μπεις για πρωτη φορα στο twrp θα πρεπει να κανεις format data και μετα κατευθειαν επανεκκινηση στο recovery. κατοπιν θα πρεπει να περασεις custom rom. αν μεινεις με την Official θα στο γυρισει παλι σε στοκ recovery.
-
καλα τα λες.. αλλα τι ειχαμε κανει? χαχα.. κατσε γιατι ουτε τωρα εχει import και σε μενα στο 9αρι.. edit: ακυρο. υπαρχει.. απο ρυθμισεις-θεματα-τα θεματα μου.. @GUZGUN δες ΕΔΩ τελικα ειχα περασει νεα εκδοση του thememanager και μετα dirty flash την rom. ποια εκδοση εχεις τωρα επανω? παρατεταμενα πατησε πανω στην εφαρμογη θεματα και πληροφοριες.. κανε και μια εκκαθαριση ολων των δεδομενων της εφαρμογης..
-
Παράθεση από lourtheo: “ Δυστυχώς μου πετάει το μήνυμα can 't system applications from unofficial channels και δεν την τρέχει καθόλου. ” για να το κανεις εγκατασταση χρειαζεται πρωτα να περασεις τον google package installer. ΕΔΩ θα τον βρεις. μετα κανεις εγκατασταση το apk που σε εστειλα κι επιλεγεις για installer τον google.
-
Παράθεση από lourtheo: “ Δυστυχώς μου πετάει το μήνυμα can 't system applications from unofficial channels και δεν την τρέχει καθόλου. ” για να το κανεις εγκατασταση χρειαζεται πρωτα να περασεις τον google package installer. ΕΔΩ θα τον βρεις. μετα κανεις εγκατασταση το apk που σε εστειλα κι επιλεγεις για installer τον google.
-
ενημερωθηκε το πρωτο ποστ για την νεα εκδοση stable xtrv V12.0.2.0.QJZMIXM_v12-10 εγκατασταθηκε πανω απο την προηγουμενη xtrv απο twrp και στο τελος wipe dalvik/cache. magisk κανονικα. safetynet κανονικα (ακομα εχω pass με το magiskhideprops), ελληνικο ευρετηριο, τραπεζες κτλ ολα δειχνουν ομορφα και ωραια. changelog: Updated Android Security Patch to January 2021. Increased system security. Bug fixes and system optimizations
-
απο τη στιγμη που προχωρησες κανονικα το unlock δεν εχεις προβλημα. αρα υπαρχει σωστη επικοινωνια με το pc. στο adb στο εβγαλε αυτο γιατι δεν ειδες μαλλον την παροτρυνση στο κινητο σου για να δωσεις εγκριση.
-
Όταν το έκανες θα πρέπει να σε ρώτησε στο κινητό να δώσεις έγκριση. Το παρατήρησες? Επίσης από μενού προγραμματιστές έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging? Σε κάνα μισα ωρο θα είμαι σε υπολογιστή. Αν δε βγάλεις άκρη με κάποιο άλλο παιδί εδώ μιλάμε τότε.
-
Δεν είμαι μπροστά σε υπολογιστή να δω πως το βγάζει τώρα. Άνοιξε cmd και μπες στο φάκελο που έχεις το adb και γράψε adb devices. Θα αναγνωρίσει την συσκευή σου?
-
@lourtheo Το έχω αναφέρει το πρόβλημα αυτό. Θέλει νέα έκδοση εφαρμογής επαφών και τηλεφωνου. Κατέβασε ΑΥΤΗ και βάλε.
-
@lourtheo Το έχω αναφέρει το πρόβλημα αυτό. Θέλει νέα έκδοση εφαρμογής επαφών και τηλεφωνου. Κατέβασε ΑΥΤΗ και βάλε.
-
@sardelisp Μετά από εγκατάσταση ρομ ποτέ δε μένει το magisk. Πρέπει να μπούμε twrp και να το ξανα εγκαταστήσουμε.
-
@sardelisp Μετά από εγκατάσταση ρομ ποτέ δε μένει το magisk. Πρέπει να μπούμε twrp και να το ξανα εγκαταστήσουμε.