Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαextended menu το λεει.
-
Παράθεση από stauros2653: “δεν βρησκω την stable xtrv rom for joyeuse...κατεβηκε? ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip
-
Παράθεση από stauros2653: “δεν βρησκω την stable xtrv rom for joyeuse...κατεβηκε? ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10.zip
-
google package installer
-
αν σε χρεωνει ειναι απο το server της xiaomi. δοκιμασε πιο αργα, που ειναι ωρες μη αιχμης στην κινα.
-
ναι σε τι? το μηνυμα φευγει? σε χρεωνει δλδ και δε γινεται η ενεργοποιηση? αν δε σε χρεωνει κατι στην καρτα σημαινει οτι δε φευγει καν το μηνυμα απο σενα (κοιτας αν εχεις μοναδες, μιλας με παροχο για διεθνη μυνηματα κτλ) αν σε χρεωνει και δε γινεται η ενεργοποιηση εχει να κανει με τον server της xiaomi. δες επισης κι ΕΔΩ
-
Xtrv dev or stable
Μήνυμακαλο του ταξιδι τοτε
-
σε χρεωνει στην καρτα διεθνη sms?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
ΜήνυμαΟταν τελειωσει η εγκατασταση του twrp, θα πρεπει να γραψεις fastboot reboot και πριν πατησεις το enter να πατησεις και να κρατας πατημενο το vol+. μετα πατας το enter στην εντολη. δεν αφηνεις το vol+ μεχρι να μπει στο twrp.
-
Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε τον Default app installer με τον google installer?
-
δες το κι ενημερωσε. δεν ακουστηκε κατι παντως για παρομοιο προβλημα. δε το ξαναπετυχα ουτε εδω μεσα απο καποιο παιδι ουτε σε ξενο φορουμ. αν δε σου παιξει με τον Launcher που δοκιμαζεις, κανε καμια επαναφορα εργοστασιακων και δοκιμασε πριν στησεις το κινητο με εφαρμογες σου και ρυθμισεις. μηπως κατι απο αυτα το επηρεαζει. (παιρνεις backup φυσικα πριν).
-
ουτε επιλεγμενη η διαχειριση εξοικονομισης μπαταριας στις ρυθμισεις? ειμαι με την xtrv και με το δακτυλικο δεν εχω προβλημα. ανοιγει μπαμ. double tap ενεργοποιησα τωρα για δοκιμη σε αυτο που λες. ανοιγει μπαμ κι αυτο. αλλα παρατηρησα οτι μερικες φορες δε πιανει με τη μια και ξανακανω double tap. μια στις 10 δοκιμες. αλλα δε το δουλευω γενικα για να γνωριζω αν το κανει μετα απο παραπανω αναμονη κτλ. με δακτυλικο παντως δεν εχω κανενα προβλημα.
-
ποια εκδοση rom εχεις? εχεις περασει καμια εφαρμογη διαχειρησης μπαταριας? γιατι απο οτι φαινεται στο wake up εχεις "προβλημα".
-
Παντως παιδες με την κανονικη φορτιση, οχι με τον δικο του φορτιστη ταχειας, εχει αρκετη διαφορα στην καταναλωση. οσοι δε το εχετε δοκιμασει, καντε το..
-
βαλε την 11.0.7.0 xtrv αν θες. και μεινει εκει μεχρι να βγει νεα 12αρα χωρις το προβλημα που σε δημιουργει.
-
αν εννοεις σε official να περασεις τον Mi dialer, οχι, δε γινεται. αν εισαι σε παλιοτερη εκδοση xtrv (πχ 11.0.7.0) μπορεις να περασεις την τελευταια εκδοση mi dialer, με το ελληνικο index (στο εχω ανεβασει σε παλιοτερο ποστ)..
-
Xtrv dev or stable
Μήνυμαδοκιμασε να βαλεις πρωτα απο το twrp το magisk. οταν μπει κανονικα θα πρεπει να σου εχει περασει και τον manager. τελευταιο magisk Magisk-v21.2 επισης ενεργοποιησε απο προγραμματιστες το εγκατασταση απο usb.
-
Παράθεση από Syphonen: “Δουλεύει και το magisk αλλά δεν μπορώ να του αλλάξω όνομα ώστε να το κρύψω. Υπάρχει καμία λύση; Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απο μενου επιλογες προγραμματιστων ενεργοποιουμε το εγκατασταση μεσω usb
-
μπουταρε μια φορα κανονικα στην rom και μετα ξαναμπες twpr και βαλε το magisk. τελευταια εκδοση Magisk-v21.2
-
adb.exe
baxalo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTWRP κι εδω οτι υπαρχει απο @geoanto555 σε recovery