Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• το περιεργο ειναι οτι το προβλημα το εχει οταν τον παιρνουν τηλ. οταν κανει αυτος κληση δεν εχει προβλημα. σιγουρα μιλαμε για software θεμα.. αν ειναι της εφαρμογης του dialer θα φανει μετα το περασμα fastboot και αμεσως να δοκιμασει κληση, με τον google dialer που εχει η Official. edit: αρα κι εγω εχω ακομα το perist που ειχε εξαρχης το τηλ. θα περασω τωρα αυτο που εδωσα παραπανω και δοκιμαζω με κλησεις.

• ειχα αυτη την εντυπωση. thnks για την διευκρινηση..

• το persist ειναι απο την global εκδοση. αυτη που εχω κι εγω.. απο οτι θυμαμαι μετα ξαναπερασε fastboot. αρα ξαναπεραστηκε και το Persist. πριν μπορει να μην ειχες το προβλημα στην ιδια συχνοτητα γιατι υποθετω οτι ακομα ειχες το persist απο την 11. δεν εχεις βαλει καποια fastboot μεχρι τωρα αν θυμαμαι καλα.. το persist αλλαζει ειτε χειροκινητα αν το περασεις ειτε με fastboot. και δε πιστευω οτι ειναι εκει το προβλημα. αν ηταν εκει θα ειχες προβλημα και με αλλους αισθητηρες, δε θα σου επαιζε ουτε …

• ετσι ακριβως ειναι @gkalen αν εχεις το παλιοτερο, το βαζει και παιζει κανονικα και στο joyeuse.

• ετσι ακριβως ειναι @gkalen αν εχεις το παλιοτερο, το βαζει και παιζει κανονικα και στο joyeuse.

• Παράθεση από Feygatos...: “Αμα μετά από φορμάτ μπω σε twrp συνδέσω στο pc δεν με αφήνει τίποτα να περάσω στο κινητό. Επίσης το κινητό είναι ολοκαίνουργιο δεν έχω κλείδωμα, το χω κάνει 10 φορές φορμάτ είτε από twrp είτε wipe data από στοκ recovery. Επίσης στο official site με τις fastboot rom δεν κατεβαίνει η δικιά μου δυστυχώς. ” αυτο ειχε συμβει και στο τελευταιο twrp για το joyeuse Γιωργο. και το παλικαρι μπορεσε τελικα με sd να την περασει. ο υπολογιστης δεν εβλεπε την internal, ενα κενο πραμ…

• Παράθεση από Feygatos...: “Αμα μετά από φορμάτ μπω σε twrp συνδέσω στο pc δεν με αφήνει τίποτα να περάσω στο κινητό. Επίσης το κινητό είναι ολοκαίνουργιο δεν έχω κλείδωμα, το χω κάνει 10 φορές φορμάτ είτε από twrp είτε wipe data από στοκ recovery. Επίσης στο official site με τις fastboot rom δεν κατεβαίνει η δικιά μου δυστυχώς. ” αυτο ειχε συμβει και στο τελευταιο twrp για το joyeuse Γιωργο. και το παλικαρι μπορεσε τελικα με sd να την περασει. ο υπολογιστης δεν εβλεπε την internal, ενα κενο πραμ…

• τι να πω αγορινα.. περιεργα πραματα.χαχα.. συνεχιζω να μην εχω αυτο το προβλημα παντως. ουτε σε εισερχομενες ουτε σε εξερχομενες κλησεις.. αν βαλεις ενα φακο θα τον δεις. αλλα στο cit σε λειτουργει. δεν ειναι hardware το θεμα.

• android com.google.android.packageinstaller εγκατεστησε πρωτα το παραπανω αρχειο. και μετα δοκιμασε παλι, αν σε ρωτησει με ποιο προγραμμα να το κανει install, επελεγε το παραπανω. αν οχι, θα στο κανει αυτοματα..

• Boot animations (magisk module)

baxalo - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

- Motorhead_AOS (Hidden Content) - Motorhead (Hidden Content) - Ozzy (Hidden Content) - POPEYE (Hidden Content) - Spiderman (Hidden Content) - StarTrek (Hidden Content) - Superman (Hidden Content) - Wolverine (Hidden Content) - World_V12 (Hidden Content) - XtremeBlackGR (Hidden Content) - ΑΕΚ (Hidden Content) - ΑΡΗΣ (Hidden Content) - ΟΣΦΠ (Hidden Content) - ΠΑΟ (Hidden Content) - ΠAOK (Hidden Content) - Volvo (Hidden Content)

• Boot animations (magisk module)

Μήνυμα

Παρακατω ειναι τα boot animations by @gkalen (για αναλυση οθονης 1080χ2400) σε μορφη module για εγκατασταση τους μεσω magisk manager. Δοκιμασμενα σε Redmi Note 9 Pro (Joyeuse). - Black-GR12 (Hidden Content) - F16_ΖΕΥΣ_GR (Hidden Content) - FerrariF1 (Hidden Content) - GOT-XTRV (Hidden Content) - GR_eddie (Hidden Content) - GR_eddie2 (Hidden Content) - HardRock (Hidden Content) - Iron_Maiden (Hidden Content) - JAWS (Hidden Content) - JOKER (Hidden Content) - JP-Hellrider (Hidden Content) - JudasP…

• @sakis*68 επιστημονα μου εχεις ορεξη για μια μικρη δοκιμουλα? χαχαχα.. εισαι root?

• Redmi note 9 proβληματα

Μήνυμα

ε μας εστειλες τωρα. το αναποδο περιμεναμε. χαχαχα

Μήνυμα

το ιδιο "θεμα" ειχα με ενα ipad. με το μανισιο καλωδιο τα παντα ολα εκανε, με ενα αλλο αγορασμενο, μονο φορτιζε.

Μήνυμα

ρε συ Αποστολε.. απλο ειναι.. καλωδιο φορτισης. τελος.. τι θες τωρα και ψαχνεις δλδ??? χαχαχαχαχα

Μήνυμα

αρα δεν εχει να κανεις με την συσκευη. δοκιμασε σε αλλη θυρα, προτιμησε usb2. επισης χρησιμοποιεις το ιδιο καλωδιο?

Μήνυμα

αν κατεβασεις την μπαρα στο notification bar και πατησεις επανω που λεει φορτιση, δε σου βγαζει και τις 3 επιλογες? ειδαλλως μεσα στο μενου επιλογες για προγραμματιστες εχει επιλογη σχετικα με την συμπεριφορα οταν το συνδεεις με τον υπολογιστη. αν δε το βρεις πες να το δω να σου πω ακριβως..

Μήνυμα

αντικατασταση δε θα στο κανουν.. υπαρχει το θεμα σε αρκετες συσκευες. αν το πας στο service το πολυ πολυ να στο ανοιξουν, να το καθαρισουν και σε λιγο καιρο παλι να πιασει σκονη αυτο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα σπρει αερα και να φυσιξεις απο την ακρη του τζαμιου να καθαρισει. και μετα να παρεις ειτε θηκη που καλυπτει περιμετρικα τους φακους ειτε προστατευικο δακτυλιδι. υπαρχουν επιλογες, κανε μια αναζητηση.

• ενημερωθηκαν στο πρωτο ποστ τα χρησιμα link (προβλημα ενεργοποιησης καρτας sim). thnks στον @pavlos mavroeidis