Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ε γι αυτο το ανεβασα. να σας προλαβω!!! χαχαχαχ
-
Screenshot-1.jpg
-
για ενα bug σιγουρα δε γινεται αν τα ισοπεδωνουμε ολα. (και να ξανα αναφερω οτι προσωπικα δεν εχω το προβλημα, ουτε καποιο αλλο με τη συσκευη μου) υπομονη να δουμε με την επομενη αναβαθμιση τι θα γινει.. απλα εσυ εισαι με "δεμενα" χερια λογο κλειδωμενου bootloader. υπομονη να ανοιξει και αν θες την συμβουλη μου μη κανεις αλλα πειραματα εως τοτε.
-
Σύνδεση WIFI
baxalo - - Mi 10 (Umi)
Μήνυματην αυτοματη αλλαγη σε βελτιστο που λεει το εχεις ενεργο?
-
Σύνδεση WIFI
baxalo - - Mi 10 (Umi)
Μήνυματο κανει και σε μενα αυτο. και στα 3 τηλεφωνα. εχω 2 router. οταν συνδεθει στο ενα ακομα κι φτασω σε σημειο που εχει αυτο χαμηλο σημα και το αλλο καλυτερο, δε γινεται αλλαγη αυτοματα. δε ξερω ποσο χαμηλα πρεπει να φτασει για να γυρισει. απλα καποια στιγμη καταλαβαινω οτι σερνεται και παω και αλλαζω την συνδεση χαχαχα edit: Κι εκει που γραφω αυτο το μυνημα μου ερχεται φλασια. χαχαχ ρυθμισεις wifi-βοηθος wifi- αυτοματη επιλογη βελτιστων δικτυων. παντα το βγαζω αυτο. αλλα απο οτι καταλαβαινω αυτο ε…
-
στο κανει λες οταν παιρνεις εσυ τηλεφωνο. το βγαζεις απο το αυτι σου δλδ για να κλησεις πχ την συνομιλια και δεν ανοιγει η οθονη αυτοματα. σωστα καταλαβα? δε μου το κανει αυτο ρε γαμωτο.. για να μπορεσω να δω μηπως βρω ακρη.. και τωρα που στο γραφω εχω κανει 2 τηλεφωνηματα επιτηδες και οσες φορες το σηκωνω απο το αυτι μου ανοιγει η οθονη και κλεινει μολις ακουμπησω παλι... edit: @stauros2653 δε βαζεις την τελευταια εφαρμογη τηλεφωνου και επαφων? contacts_and_dialer_12.2.0.8 μολις την περασεις κα…
-
το προβλημα φιλος δεν ειναι οτι παρουσιαστηκε αυτο το bug σε μερικους. το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε 2 μηνες μεχρι να βγει νεα εκδοση που να λυνει αυτο το θεμα. η ελλειψη εβδομαδιαιων ειναι "πληγμα" για τις συσκευες. εστω και beta-dev εκδοσεις, ξερεις οτι την επομενη βδομαδα τετοιες χοντραδες θα εχουν διορθωθει.