Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ε γι αυτο το ανεβασα. να σας προλαβω!!! χαχαχαχ

• ξεκινησε πρωτα με την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader φιλε μου.. αυτη ειναι που αργει.. ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER Στην πορεία θα σε δωσουν link για twrp και xtrv τα παιδια που το εχουν ψαξει παραπανω με το δικο σου μοντελο..

• γι αυτο επιμενω. αυτη που ανεβασα να περασεις για να δοκιμασεις αν σου λυσει το προβλημα, ειναι πιο νεα εκδοση @stauros2653 ΔΕΣ ΕΔΩ περασε την. κανε εκκαθαριση δεδομενων και απο τις 2 εφαρμογες (τηλ και επαφες), ενεργοποιησε παλι τον proximity και δοκιμασε μπας..

• για την εφαρμογη τηλεφωνου και επαφων λεω.. κρατησε παρατεταμενα πανω στην εφαρμογη επαφων ή τηλεφωνου, πληροφοριες κι εκει λεει την εκδοση της εφαρμογης. δυστυχως λιγα πραματα μπορουν να αλλαξουν.και ειδικα αν ειναι προβληματα μεσα στον κωδικα, χλωμο.

• τι εκδοση σε γραφει στην εφαρμογη τηλεφωνου? δε ξερω τι να πω... υπομονη με το επομενο update.

• @stauros2653 το contacts.apk που σε ειχα ανεβασει το περασες? ειναι η μονη μετατροπη που εκανα στην xtrv και δεν εχω το προβλημα της μαυρης οθονης. δε λεω οτι φταιει αυτο, αλλα ειναι το μονο που εχω αλλαξει στη rom. κι εχω ενεργο τον proximity.

• τον ενεργοποιησες μαλλον.. αλλιως δε θα λειτουργει το κλεισιμο της οθονης οταν το βαζεις στο αυτι σου. αυτη η ρυθμιση ειναι εκει στον Mi dialer. αυτον εχουν οι xtrv εκδοσεις. οι official rom εχουν τον google dialer που μαλλον απο οτι λες δεν υπαρχει στις επιλογες του η ρυθμιση αυτη. αι να δουμε.

• για ενα bug σιγουρα δε γινεται αν τα ισοπεδωνουμε ολα. (και να ξανα αναφερω οτι προσωπικα δεν εχω το προβλημα, ουτε καποιο αλλο με τη συσκευη μου) υπομονη να δουμε με την επομενη αναβαθμιση τι θα γινει.. απλα εσυ εισαι με "δεμενα" χερια λογο κλειδωμενου bootloader. υπομονη να ανοιξει και αν θες την συμβουλη μου μη κανεις αλλα πειραματα εως τοτε.

• Σύνδεση WIFI

baxalo - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

την αυτοματη αλλαγη σε βελτιστο που λεει το εχεις ενεργο?

• παντα σκοτεινη εχω.. δε ξερω.. αυτο που σε εστειλα ειναι πιο νεα εκδοση απο αυτη που εχει μεσα η xtrv για το κινητο μας.. βαλτο μια και δες και πες.

• περιστασιακα το ειχες γιατι ακομα ησουν με της 11 τα αρχεια, perist Κτλ.. καλο μεσα στα σκ*** δλδ. .χαχαχ.. τωρα που περασες fastboot 12αρα τα παντα ολα ειναι της 12. ολα τα κουσουρια χαχαχα θα το φτιαξουμε βρε.. μην σκας.. δοκιμασε το αρχειο που σε ειπα..

• Σύνδεση WIFI

baxalo - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

το κανει και σε μενα αυτο. και στα 3 τηλεφωνα. εχω 2 router. οταν συνδεθει στο ενα ακομα κι φτασω σε σημειο που εχει αυτο χαμηλο σημα και το αλλο καλυτερο, δε γινεται αλλαγη αυτοματα. δε ξερω ποσο χαμηλα πρεπει να φτασει για να γυρισει. απλα καποια στιγμη καταλαβαινω οτι σερνεται και παω και αλλαζω την συνδεση χαχαχα edit: Κι εκει που γραφω αυτο το μυνημα μου ερχεται φλασια. χαχαχ ρυθμισεις wifi-βοηθος wifi- αυτοματη επιλογη βελτιστων δικτυων. παντα το βγαζω αυτο. αλλα απο οτι καταλαβαινω αυτο ε…

• στο κανει λες οταν παιρνεις εσυ τηλεφωνο. το βγαζεις απο το αυτι σου δλδ για να κλησεις πχ την συνομιλια και δεν ανοιγει η οθονη αυτοματα. σωστα καταλαβα? δε μου το κανει αυτο ρε γαμωτο.. για να μπορεσω να δω μηπως βρω ακρη.. και τωρα που στο γραφω εχω κανει 2 τηλεφωνηματα επιτηδες και οσες φορες το σηκωνω απο το αυτι μου ανοιγει η οθονη και κλεινει μολις ακουμπησω παλι... edit: @stauros2653 δε βαζεις την τελευταια εφαρμογη τηλεφωνου και επαφων? contacts_and_dialer_12.2.0.8 μολις την περασεις κα…

• το προβλημα φιλος δεν ειναι οτι παρουσιαστηκε αυτο το bug σε μερικους. το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε 2 μηνες μεχρι να βγει νεα εκδοση που να λυνει αυτο το θεμα. η ελλειψη εβδομαδιαιων ειναι "πληγμα" για τις συσκευες. εστω και beta-dev εκδοσεις, ξερεις οτι την επομενη βδομαδα τετοιες χοντραδες θα εχουν διορθωθει.

• δε το θυμαμαι. δε χανεις κατι να βαλεις. επελεγε την ΕΕΑ εκδοση, παραπανω πιθανοτητες να ειναι οκ με ελληνικα και ημερομηνια. να πας σε official λες για να δεις αν ειναι οκ?

• δεν την ειχα εγκατεστημενη την εφαρμογη. μολις την περασα, προσθεσα κανονικα την tv και λειτουργει σε μενα. (rn9pro) μηπως να "παιξεις" με αλλο συνδυασμο tv? δλδ εκει που την προσθετεις μην επιλεξεις το πρωτο που θα δεις οτι παιζει. επελεξε οχι και πανε παρακατω στο επομενο που θα βρεις.

• τωρα ποια εχεις? στο apkmirror εχει την 6.0.2G (LINK)

• ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ θεουλης ο σκυλος. ΧΑΧΑΧΑΧ Ποια εκδοση Mi remote εχεις?

• ξεκλειδωσε πρωτα και μετα βλεπουμε ενα ενα.. μεχρι τοτε βεβαια μπορει να βγει και καμια αναβαθμιση και να λυνει το προβλημα.