Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
εσενα στο cit δουλευει. στον φιλο τον αλλον δε δουλευε. το τσεπης βγαλτο για να μη σε βγαζει το μυνημα οταν ανοιγεις. πανε και στις ρυθμισεις εφαρμογης τηλεφωνου και δες αν ειναι ενεργοποιημενο το proximity στις εισερχομενες. μετα κανε τεστ να δεις αν ειναι οκ με την μαυρη οθονη. το αρχειο σβηστο τωρα. το persist. εχει περαστει, δε χρειαζεται τωρα. αν θες κρατησε το για Backup.
-
πιο πιθανο να ξεμπλοκαραν τα μυνηματα και να εφυγαν κι εγινε η ενεργοποιηση, παρα τα αγγλικα πιστευω.. οπως και να εχει μακαρι να ξεμπερδεψες
-
χαχαχα.. επειδη ειπες οτι αυριο θα εχεις custom rom δε διαβασες το παραπανω μυνημα καλα το ξεκλειδωμα θελει 168 ωρες να περασουν. 7 μερες. κλειδωμα μπορει να γινει ανα πασα στιγμη. αλλα το αφηνουμε παντα ανοιχτω για να μπορουμε να επεμβουμε σε περιπτωση προβληματος σε καποια εγκατασταση. για ασφαλεια με λιγα λογια. για την εγγυηση ειναι 50 50 αν παει σε service με ξεκλειδωτο bootloader
-
χαχαχαχα.. μπλεξαμε τα μπουτια μας με την xiaomi, αλλα τι να κανεις.. βαρατε μας κι ας κλαιω ειμαστε. χαχαχ
-
ο κωδικος με το wifi κτλ που λες ειναι στην αρχη που ξεκιναει η ρομ και βαζεις τα στοιχεια του mi λογαριασμου σου. το επομενο που σε βγαζει κι εχει να κανει με την ενεργοποιηση ουσιαστικα του xiaomi cloud χρειαζεται να στειλει sms στην xiaomi. αυτο ισχυει για ολα τα κινητα xiaomi. αν γινει αυτο μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις υπηρεσιες της, ευρεση συσκευης, cloud, mi message κτλ. αλλα πρεπει να εχεις μοναδες στην καρτα και να μπορεις να στειλεις διεθνη μυνηματα. πολλοι εχουν παραπονεθει…
-
το εχω ανεβασει σε προηγουμενο ποστ. ειναι για την global εκδοση ομως, εσυ ποια εχεις? την ΕΕΑ? δε ξερω αν ειναι ιδιο. ΕΔΩ εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader? αν οχι δε κανεις τιποτα ακομα. πρωτα πρεπει αυτος να ξεκλειδωσει και μετα προχωρας σε οτιδηποτε θες να πειραζεις, αλλαξεις στο κινητο σου. αν δε γνωριζεις τι ειναι αυτο κτλ κανε πρωτα ενα διαβασμα. εχεις καιρο ουτος ή αλλος. το ξεκλειδωμα θελει 168ωρες
-
δε νομιζω να φταει ο λσμος σου ουτε αυτα τα μυνηματα για προβληματα με κλειδωματα κτλ. αυτα τα 2 πρωτα μυνηματα, ευρεση συσκευης και ενεργοποιηση καρτας σε κανενα απο τα 2 κινητα δε τα εχω περασει. σφαλμα παντα με βγαζανε και τα απενεργοποιουσα. για να γινει το πρωτο, το activate, θελει να μπορει να στειλει μυνημα (sms) στο εξωτερικο και σε ωρες μη αιχμης στην κινα. πιο αργα δλδ (εφοσον ο παροχος σου σε επιτρεπει να στειλεις διεθνη μυνηματα, με χρεωση φυσικα).. μετα θα περασει και το ευρεση συσκ…
-
πανε και στο cit (πατησε πανω στον kernel απο τις πληροφοριες συσκευης πολλες φορες) και κανε το test στον proximity. οταν βαζεις επανω το χερι σου να δεις οτι αλλαζει απο 5 σε 0. μετα παλι απο το cit μεσα, πατησε επανω δεξια τις 3 τελειες και επελεγε calibratio proximity. στην επομενη εικονα πατας calibrate και μετα θα περνας 3-4 φορες το χερι σου πανω απο τον σενσορα, να δεις να αλλαζει 5 σε 0. θα σε γραψει success.
-
το προβλημα που εχεις τωρα ειναι οτι δε μπροεις να βαλεις πιν, δακτυλικο κτλ?
-
δακτυλικο κανονικα χρησιμοποιω. γι αυτο λεω ξαναστησιμο. μηπως κανενα persist, κανενα firmware εχει θεμα κτλ.
-
ε με ολα αυτα που σε κανει ομως? λες κολληματα τωρα και τετοια.. παρτο με ηρεμια απο την αρχη..
-
δε το πας απο την αρχη με fastboot κτλ? εχω την ιδια ρομ. δεν εχω θεμα να πω οτι ειναι η ρομ..
-
μηπως να κανεις αποσυνδεση απο τηλ το mi account, να διαγραψεις την συσκευη μετα απο το i.mi.com και μετα να ξαναενεργοποιησεις απο το τηλ? παντα με δεδομενα ανοιχτα μονο..
-
το παραπανω ειναι απο το mi λογαριασμος, συσκευες? γιατι παω εκει και μου βγαζει σφαλμα "η συνεδρια εληξε, συνδεθειτε ξανα αργοτερα"..
-
το account verification μπορει να γινει? και το restore security info? prnt.sc/wev2e8 prnt.sc/wev2sk δε ξερω παντως αν φταει η ενεργοποιηση της καρτας για ολα αυτα. ποτε δε την εκανα ενεργοποιηση, με αποστολη μυνημα κτλ. ουτε στο 7αρι ουτε στο 9αρι. στο μυνημα ενεργοποιησης και ευρεσης τα εκανα αποκρυψη και δεν ασχοληθηκα ποτε.. τι σκατα κολλημα εγινε σε σενα!
-
αυτο με την ευρεση συσκευης για να παιξει νομιζω θελει να ενεργοποιηθει το mi cloud και να στειλει το μυνημα ενεργοποιησης της sim παλι.
-
αυτο το μυνημα που ακριβως στο βγαζει για να το δω και στο δικο μου?