Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
παλιοτερα ειχες προχωρησει την ενεργοποιηση καρτας sim που βγαζει απο την xiaomi? Που στελνει μυνημα κτλ.. δε το εκανα ποτε αυτο εγω. δε σου λυνω το προβλημα με αυτα, αλλα τουλαχιστον μπας και καταλαβουμε γιατι σκαλωσε.
-
@stauros2653 μιας κι εχεις ηδη την xtrv, αρα και twrp, αν θες δοκιμασε αυτο με το persist.img που λενε τα παιδια. βαλε το αρχειο στη συσκευη σου και απο το twrp πας Install, επιλεγεις κατω δεξια image, βρισκεις το αρχειο και τσεκαρεις το partition persist. το persist.img της global ειναι ΑΥΤΟ υ.γ. κι εσυ στο cit αν πας δεν δουλευει ο proximity?
-
πριν μερικες μερες ξαναεστησα απο την αρχη το rn7 (fastboot κτλ).. Οταν μπηκε με εβγαλε το μυνημα που λες, αλλαγη αριθμου. δεν αλλαξα καρτα, αριθμο κτλ εννοειται.. προχωρησα την διαδικασια, με εβγαλε φυσικα οτι το νουμερα χρησιμοποιειται, το ακυρωσα, το αγνοησα και ολα δουλευουν κανονικα χαχαχα
-
εχω την xtrv απο εδω περασμενη, με τον mi dialer. διαφορετικο μενου. εψαξες σε ολες τις ρυθμισεις της εφαρμογης τηλεφωνου και δεν υπαρχει κατι τετοιο? αισθητηρας εγγυτητας στα ελληνικα. δε ξερω αν ειναι της εκδοσης bug, δε το εχω ψαξει να πω την αληθεια, δεν εχω και το προβλημα αυτο με την rom που ειμαι. αν δεν σου ειναι προβλημα, κανε μια επαναφορα δεδομενων (factory reset) της συσκευης σου. (backup παρε πριν). επισης δοκιμασε πριν να πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης τηλεφωνου (παρατεταμενα παν…
-
εχεις κανει το τεστ για τον proximity απο το cit? αλλαζει απο το 0 στο 5 οταν πλησιαζεις το χερι σου πανω στον σενσορα? επισης δοκιμασε απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης του τηλεφωνου, στις εισερχομενες κλησεις, να απενεργοποιησεις τον proximity, να κανεις επανεκκινηση και να τον ενεργοποιησεις παλι με επανεκκινηση.
-
οχι βρε τρελε χεχεχε.. το power + vol+ μονο οταν ειναι κλειστη η συσκευη. ειδαλλως το power ειναι αχρηστο αιντε. εχουμε twrp για Α11.. η rom μας λειπει τωρα χαχαχα
-
τι εννοεις? οταν κανεις fastboot reboot δε χρειαζεται να πατας το Power button. μονο το vol+.
-
περασε το παλι και δοκιμασε το με το fastboot reboot κτλ
-
το περνας απο adb και απο εκει κανεις fastboot reboot με πατημενο το vol+ και δε μπαινει?
-
την official εχεις ακομα επανω μαλλον. εισαι με την global?
-
την official εχεις ακομα επανω μαλλον. εισαι με την global?
-
HMNote8_V12.0.3.0.QCOCNXM_v12-10 υπαρχει stable 12 για το redmi note 8 απο 23/11 το 8 εχεις ή το 8t? για το 8t ειναι HMNote8T_V12.0.1.0.QCXMIXM
-
HMNote8_V12.0.3.0.QCOCNXM_v12-10 υπαρχει stable 12 για το redmi note 8 απο 23/11 το 8 εχεις ή το 8t? για το 8t ειναι HMNote8T_V12.0.1.0.QCXMIXM
-
κανε restart system, ας το να μπει στην official που εισαι και το βλεπουμε απο αυριο, μεθαυριο και με περισσοτερα ατομα μεσα καλυτερα. αν δε σε ξεκινησει ουτε με Official, τοτε θα πρεπει με το Miflash να περασεις την official fastboot. να γινει λειτουργικο το κινητο μεχρι να βρουμε ακρη. edit: αφου δοκιμασεις αυτο που λεει ο Γιωργος πιο πανω