Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi note 9 pro

baxalo - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

με την xtrv που ειμαι, με ολα κλειστα, μονο τηλεφωνια ανοιχτη, (πχ το βραδυ μεχρι το πρωι) εχω 0% καταναλωση (ναι, μηδεν), ελαχιστες φορες το ειδα -1%.. ~6 ωρες αναμονη, μεχρι να χτυηπσει ξυπνητηρι για τη δουλεια μαλλον με την official εισαι. δεδομενου οτι δεν ειναι και η πιο "καθαρη" rom, ουτε κι εχει και την καλυτερη διαχειριση ενεργειας, νομιζω οτι εισαι ψιλο καλα δες αν θες και αν εχεις στην εκκινηση εφαρμογες και σου "τρωνε" ενεργεια. οπως επισης αν εχεις καλο σημα στο κινητο σου, κατι που …

• Σιγουρα καταλαβαινω αυτο που λες.. Παντως αν καποιος μπει στη διαδικασια να "σκαλισει" το κινητου με custom rom, root και ολα αυτα τα σχετικα πιστευω οτι πριν εχει μπει στη διαδικασια να διαβασει καποια πραματα σχετικα.. δλδ να εχει κατανοησει τι ειναι πχ bootloader, fastboot, root κτλ. αν οχι τοτε απλα ρωταει παραπανω πραματα και ζηταει καποιον οδηγο και καποιες οδηγιες παραπανω. εχουν ζητηθει παρα πολλες φορες ολα αυτα μιας και οι αρκετοι δεν ξερουν απο πριν που παν να "μπλεξουν" (με την καλη …

• Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi αυτο δε βοηθησε?

• καλοριζικο.. σου εφυγε και το αγχος.

• Χεχεχε. Ε ναι βρε. Τόσες συσκευές λέω, ε δε μπορεί να μην έχει μια τώρα να δοκιμάσει. Χαχαχα

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

baxalo - - Recoveries

Μήνυμα

βρε και καλα κανεις.. φυλαγε τα ρουχα σου. χαχαχα.. παντως ενα εχω να πω. ολοι μας οταν μας πιανει η μανια να κανουμε κατι τετοιο, δοκιμες, εγκαταστασεις rom κτλ, το ξεκιναμε τετοιες ωρες. χΑΧΑΧΑΧΑ.. καλο σας βραδυ

baxalo - - Recoveries

Μήνυμα

αν εχεις bootloop, ναι. μπαινεις twrp και dirty flash την rom παλι. δε χρειαζεται να κανεις restore backup και τετοια.. και αν θες παλι να βγαλεις για καποιο λογο το magisk, παλι με dirty flash ανα πασα στιγμη το ξηλωνεις. edit: δεν παιζει τωρα κανονικα με twrp? ειναι η ιστορια που μπανεις με fastboot boot recovery *.img? ειπαμε. ορεξη για δοκιμες να εχει

• Παράθεση από gkalen: “ ... δεν το έχω τσεκαρει αν μπορεί να γίνει όμως κάτι τέτοιο και δεν έχω και καμμία συσκευή με IPS LCD τώρα να δοκίμαζα αν .. ” (Hidden Content) μιλαμε για απατεωνια μεγαλη ετσι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

baxalo - - Recoveries

Μήνυμα

ωχ.. δεν εχω με 11 για να ξερω. μονο οτι διαβαζω οτι 11 και magisk ειναι μαλωμενα. αλλα δε ξερω το ποσο αν εχεις ορεξη για δοκιμες, δεν θα ειναι κακο..

• μπορει να παιξει το aod. αλλα ειναι αχρηστο γιατι ουσιαστικα ειναι ενεργη ολη η οθονη και οχι μονο το σημειο της εικονας. αρα τρελη καταναλωση.

baxalo - - Recoveries

Μήνυμα

android 10 δεν εισαι τωρα? δε βρισκω λογο να μην παιζει. μετα την εγκατασταση του αν εχεις θεμα με το safetynet, τραπεζες κτλ δες σε ΑΥΤΟ το νημα..

baxalo - - Recoveries

Μήνυμα

τι εκανα παλι?? για τι κινητο μιλαμε? σε rn9pro παντως το τελευταιο magisk 21.1 παιζει αψογα. android 10...

• χαχαχαχ οχι ρε συ. ουτος ή αλλος δεν εχει amoled η συσκευη μου χαχαχ.. ετσι για επιστημονικο ενδιαφερον ηταν η ερωτηση αν γινεται χαχαχα

• τι λες βρε τρελε. χαχαχα.. γω πηγα να χωσω εσενα κι εσυ χωνεις εμενα? χαχαχαχα.. ωραιος παντως.. χαρα στο κουραγιο και την διαθεση σου

• να σε βαλω δυσκολα! γινεται να διαβαζει απο την γκαλερι ή καποιο φακελο διαφορες φωτο και να τις εμφανιζει στην aod?

• διαβασε πρωτα ενα ενα βημα. οτι απορια πριν κανεις κατι ρωτησε καλυτερα. υπαρχουν εδω παρα πολλα μελη που μπορουν να βοηθησουν.

• ενημερωθηκε το πρωτο ποστ. στα χρησιμα Links μπηκε και το Χρήση Προσαρμοστκής Μπαταρίας thnks στον @thanfun edit 22/12: ενημερωθηκε η εκδοση twrp. εχουν προστεθει κι αλλα partition για backup, full screen theme, αλλαξε η πανω μπαρα με την ωρα/cpu/bat, αλλαγη στο menu για το twrp app και και και, δε ξερω τι αλλο σκαλισε ο @geoanto555 χαχαχαχα

• Joyeuse εχεις. οκ.. και εισαι με την Official. δεν ειναι οτι πιο φιλικο προς την καταναλωση η official παντως. σιγουρα και η χρηση που κανεις μετραει. οπως και μια γρηγορη ματια στην φωτο που ανεβασες, πολυ χαμηλο σημα κινητου, να ξες αυτο επηρεαζει την καταναλωση αρκετουτσικα. μπορεις να περασεις την αντιστοιχη xtrv stable απο εδω παντως. πολυ καλυτερη διαχειριση καταναλωσης, καθαρη απο bloatware κτλ. οδηγοι,links κτλ στα παραπανω link που σε εγραψα.

• για τοσο πολυ που λες, ουτε μερα, ειναι πολυ! τι εκδοση εχεις επανω? ανεβασε καποιο print screen απο την καρτελα με τα χαρακτηριστικα του κινητου σου. και αν θες για ποιο ευκολια, πανε στο αντιστοιχο τοπικ του κινητου σου. στα ανεβασα πιο πανω (αν ειναι το joyeuse ξανα λεω )

• ποια ανεβηκε σημερα για το 9pro? για το ταιβανεζικο εχει, το max ειναι. εκτος κι αν εχεις αυτο και οχι το joyeuse. το φορουμ για το 9pro EU (joyeuse) ειναι ΑΥΤΟ και διαφορες πληροφοριες, link κτλ ΕΔΩ Παντα ομως για το joyeuse μοντελο.