Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σήμερα καλύτερο τεστ. Δεδομένα, Bluetooth, gps ανοιχτά και πλοήγηση μια ώρα. Πολύ συχνή τέτοια χρήση. Πριν την παραπάνω ρύθμιση είχα 10% στην μια ώρα. Τώρα 6%. Να πω πως όταν πρωτοπηρα το κινητό και με miui 11 τόσο ήταν. Μετά άρχισε με τις αναβαθμίσεις να ανεβαίνει και να φτάσει στο 10% την ώρα στην παραπάνω χρήση. Τώρα επανήλθε στο 6αρακι κι ελπίζω εκεί να μείνει χαχαχα. Ακόμα ένα εύγε στον @thanfun για την "ανακάλυψη"
-
Πιστοποίηση play protect
Μήνυμαα καλα.. για πολυ παλιοτερη εκδοση διαβασα. προβλημα τοτε προβλημα και τωρα? αν θες δοκιμασε με root. και μετα Pass safetynet
-
Πιστοποίηση play protect
Μήνυμακαι στο .eu που διαβασα, υπαρχει αυτο το προβλημα στο μοντελο σου. με την 12.0.1. και με την 12.0.2 οτι λυθηκε.. δε ξερω τι υπαρχει εδω και τι εχεις περασει.
-
Πιστοποίηση play protect
Μήνυμαεχεις κανει root?
-
Ταχύτητα 4G /4G+
Μήνυμαδε νομιζω.. να φανταστεις ειμαι τωρα σε αλλο σημειο του σπιτιου, παλι ιδιο σημα πιανω (4g μια γραμμη κατω απο φουλ) και με βγαζει ταχυτητα 2Mbps.. εκει που 10μ μακρυα ειχα 16Mbps.. με το παροχο και τις κεραιες του πιστευω εχει να κανει..
-
Ταχύτητα 4G /4G+
Μήνυμα4G+ εισαι με φουλ σημα.. καλο
-
Ταχύτητα 4G /4G+
Μήνυμαχρησιμοποιεις κανενα vpn ή dns? πχ για να κοβεις διαφημισεις κτλ?
-
Ταχύτητα 4G /4G+
Μήνυμακαι ο φιλος παραπανω ιδιο παροχο εχει, vodafone. να συμπληρωσω οτι ειμαι με "αρχαια" πετσοκομενη καρτα χαμηλα αρκετα ειμαι κι εγω, αλλα αυτος το παραξεφτυλισε χαχαχαχα
-
Ταχύτητα 4G /4G+
Μήνυμασε απλο 4g, vodafone, μια γραμμη κατω απο φουλ σημα.. (Hidden Content) με 4g εσυ, αρκετα χαμηλα!
-
Bug στο viber Mi 10 Lite 5g
Μήνυμααν πας πληροφοριες της εφαρμογης (παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο viber), αδειες, η χρηση καμερας ειναι ενεργοποιημενη?
-
ειχα γυρισει την γλωσσα του συστηματος σε αγγλικα προσωρινα. μολις το εκανα αρχισαν καποιες εφαρμογες να κατεβαζουν αυτοματα την αγγλικη γλωσσα για το περιβαλλον τους. οταν γυρισα παλι στα ελληνικα αρκετες εχουν γινει μπαχαλο. τα μισα ειναι στα αγλλικα τα μισα στα ελληνικα. το ιδιο και το playstore πχ.. εχει γινει καθαρισμος wipe dalvik+cache και σβησιμο data/sytem/package-cache, dirty flash rom.. τιποτες..
-
ειχα γυρισει την γλωσσα του συστηματος σε αγγλικα προσωρινα. μολις το εκανα αρχισαν καποιες εφαρμογες να κατεβαζουν αυτοματα την αγγλικη γλωσσα για το περιβαλλον τους. οταν γυρισα παλι στα ελληνικα αρκετες εχουν γινει μπαχαλο. τα μισα ειναι στα αγλλικα τα μισα στα ελληνικα. το ιδιο και το playstore πχ.. εχει γινει καθαρισμος wipe dalvik+cache και σβησιμο data/sytem/package-cache, dirty flash rom.. τιποτες..
-
την xtrv εχω.. με το εδω twrp. το ιδιο φοραμε.. οπως εχω αναφερει, σε μια ρομ ειχα προβλημα μονο και δε μπορουσα να πειραξω αρχεια και ηταν και xtrv. με την εκδοση ειχε να κανει της rom. απο εκει και περα οτι θελω κανω τι να πεις. ειναι οντως μπερδεμα τελευταια αυτη ο ιστορια. εχω διαβασει κι εγω ποστ με τετοια προβληματα οπως και εσυ. αναμενεις αλλη εκδοση rom για να δοκιμασεις αν στρωσει οπως ειπαμε..