Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
Μήνυματην τελευταια που ανεβασες για δοκιμη εχω twrp_joyeuse-curtana-RN9S-PRO_3.4.0-Q01-12-2020_NT
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαγιατι εμενα δε το βγαζει αυτο το μυνημα για decrypt user κτλ στο backup? προχωραει κανονικα μολις επιλεξω τα partition που θελω.
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαμπορεις να μπεις twrp, να κανεις καποια αλλαγη στις ρυθμισεις και μετα reboot recovery κατευθειαν να δεις αν τις εχει?
-
Redmi Note 8, 8Τ ή Redmi Note 9s;
baxalo - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλοριζικο! τυχερη η κυρα..
-
μετα κανε.. μολις τελειωσει κατω δεξια στο εχει ηδη σαν επιλογη.. wipe dalvik και μετα επανεκκινηση..
-
δε ξερω αλλο τι.. ασε να το δουνε και να το δοκιμασουν κι αλλοι και επανερχομαστε.. edit: να πω και μια ακομα εξυπναδα ακολουθησες τα βηματα για να γινει αποκρυψη ο magisk manager, σωστα? σου τον εχει ονομασει πλεον manager. δε το κανεις δλδ μονο με το magiskhide..
-
2.9.1 εκδοση πειραιως?
-
το εκανα και στης κυρας τωρα.. στο rn7. παιζει κι εκει. χαχαχαχαχα ελπιζω να εχεις χρηματα στις αλλες τραπεζες.. Χ στην πειραιως. χαχαχα
-
Δε νομιζω.. κι εγω την τελευταια εκδοση εχω. magisk 21.1 manager 8.0.3 δε ξανακανεις μια εκκαθαριση την πειραιως να την ξαναστησεις?
-
εκανες πειραιως εκκαθαριση ολων των δεδομενων πριν? τωρα το ξαναδοκιμασα και παιζει.. μηπως σου ξεφυγε στο magiskhide?
-
Παρακατω ο τροπος να λειτουργησουν οι εφαρμογες τραπεζης, με δακτυλικο και nfc με ενεργοποιημενο root στη συσκευη. Δοκιμαστηκε σε πειραιως (δακτυλικο+nfc οκ), εθνικη (δακτυλικο, το nfc δε βρηκα που ειναι και αν εχει κι ολας), alpha wallet (δεν εχω λσμο αλλα πλεον η εφαρμοη ανοιγει και ζηταει στοιχεια συνδεσης) 1. απο μενου επιλογες προγραμματιστων ενεργοποιουμε το εγκατασταση μεσω usb 2. ανοιγουμε magisk manager, παμε ρυθμισεις (γραναζι πανω δεξια) και επιλεγουμε αποκρυψη magisk manager. αφηνουμ…
-
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαμα εσυ λες οτι δεν εχεις καν φακελο twrp! και να μην βλεπεις τα κρυφα, αρκει να σβησεις τον twrp. αλλα εχεις!??
-
baxalo - - Recoveries
ΜήνυμαΕιναι στην internal ο φακελος.. Χρησιμοποιω τον solid explorer. δες παρακατω. (Hidden Content) (Hidden Content) (Hidden Content) (Hidden Content) EDIT: μεχρι να κανω ολα αυτα, εχετε απαντησει κι ολας. οκ. χαχαχα
-
@tomsak για τραπεζες και με nfc καλυτερα να μη κανεις root.. ακομα δεν παιζουν σωστα και ως καθολου, τουλαχιστον στο κομματι του nfc. για να κανεις hide, υπαρχει αντιστοιχο μενου μεσα στο magisk manager οπου επιλεγεις ποιες εφαρμογες θελεις να μπουν στη λιστα. παρολα αυτα ομως, εφαρμογες οπως οι τραπεζες, βρισκουν τροπο να καταλαβαινουν το root. αναμονη για update του magisk για επιλυση αυτου του θεματος. για να το κανεις uninstall το magisk, απο το twrp κανεις install τον Magisk-uninstaller οσο…