Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• Ναι, αυτό. Τώρα αν είναι παραεισαγωγη εννοείται δε παιζει εγγύηση πέρα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες. Το θέμα της φίλης τώρα είναι μάλλον που θα βρει service με καλής ποιότητας ανταλλακτικά.

• Καλά έκανες και τα έγραψες για να βοηθήσουμε τη φίλη. Η infoquest είναι μόνο εισαγωγέας? Δεν έχει service?

• νομιζω η εγγυηση παραμενει αν γινει η επεμβαση απο αντιπροσωπία ή εξουσιοδοτημενο καταστημα. καλυτερα ομως μιλα με την αντιπροσωπία να σου πει 100% τωρα για την γνησια ή οχι.. τι να σου πω. αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα σιγουρα θα εβαζα γνησια. αν η διαφορα ειναι μεγαλη και δε μου περισσευουν θα το σκεφτομουνα. σιγουρα δε θα ειναι ιδια η αποδοση παντως. χρωματα, φωτεινοτητα, αφη. τοσο ποσο μονο καποιος που εχει βαλει ιμιτασιον ηδη..

• rom 20.11.18

baxalo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

σε 2-3 μερες θα βγει νεα εκδοση, ειπαν θα διορθωσουν προβληματα, οπως και με την μπαρα. υπομονη λιγο θα ελεγα. αν σου ειναι μεγαλο προβλημα, περασε απο πανω την ιδια εκδοση, μονο με wipe dalvik cache..

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• rom 20.11.18

baxalo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

στο ιδιο κινητο, ιδια εκδοση ανοιγει κανονικα απο τις 3 τελειες. απλα θελει να εισαι ο flash gordon να το προλαβεις χαχαχα

• απο ελλαδα, ελληνικη αντιπροσωπια.. εχει κανονικα οπως ανέφερα παραπανω.. (Hidden Content)

• κι εγω που τσεκαρω και στα 2 site που εδωσες το δικο μου, στο ενα λεει οτι εχει και στο αλλο οχι.. καλα. στο imei.info λεει οτι δεν εχει και υπερυθρες, ενω εχει.. καλα παμε. χαχαχ edit: δε νομιζω να εχεις θεμα με την συχνοτητα. international κι εμενα.. 4g κανονικα και σε μερικα σημεια ειδα και 4g+ china version δε παιζει το κινητο αυτο, δε κυκλοφορει εκει. να μη σε παρω στο λαιμο μου, αλλα 99% δε θα εχεις θεμα..

• Κόλλημα σε Fastboot

baxalo - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

ξαναπερασε την fastboot με το Miflash που ειχες περασει και τερμα κατω επιλεγεις clean all για να σου ανοιξει τουλαχιστον παλι το κινητο. μετα δοκιμασε twrp και τελευταια xtrv ή περιμενεις καποιο απο τα αλλα παιδια αν εχουν καλυτερη λυση..

• εχασες.. αν ησουν Θεσσαλονικη θα σου εδινα ενα. χαχαχαχ

• Κόλλημα σε Fastboot

baxalo - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

κανε εξαγωγη το vbmeta.img μεσα απο την fastboot και βαλτο στο φακελο c:\adb τρεξε μετα fastboot flash vbmeta vbmeta.img και μετα fastboot reboot και δες αν προχωρησει.. με το πανω βελος πας σε recovery. φαινεται να ειναι "χτυπημενο" το boot αν δε μπει με τον παραπανω τροπο δοκιμασε να ξαναπερασεις το recovery εξαγωγη του boot.img απο το fastboot, αντιγραφη του στο c:\adb και fastboot flash boot boot.img και fastboot reboot edit: αφου ξεκλειδωσες, δε δοκιμαζεις να βαλεις twrp και τελευταια xtrv?

• κανενα αλλο σπρει, θα κανει βραχυκυκλωμα. μονο αυτο που σε ειπα. τα αλλα με αερα που λες δε θα κανουν τιποτα.. με το επαφων μονο και οταν ψεκασεις μεσα, βαλε βγαλε το βυσμα (handsfree) κανα 2 φορες μεσα οσο ειναι υγρο ακομα και αστο να στεγνωσει.. σε ποια περιοχη εισαι?

• θα αγορασεις ενα σπρει επαφων (χωρις λαδι, ετσι θα το ζητησεις). θα κλεισεις το κνητο και θα ψεκασεις (λιγο, κανα 2 ψεκασματα) μεσα στην τρυπα. το αφηνεις κανα 10' και μετα ανοιγεις κινητο..

• Εχει δοκιμασει κανεις να κανει εξαγωγη τις επαφες σε αρχειο? σε μενα δε λειτουργει σωστα. δε τις κανει ολες εξαγωγη, πολυ λιγες. ολες οι επαφες μου ειναι απο ενα λσμο (google), αν παιζει ρολο.

• Mi TV χωρίς ελληνικά

baxalo - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

θα ναι καλο ενα ολοκληρωμενο preview.. ειναι και περιοδος αγορων τωρα.. θα βοηθησει σιγουρα.. καμια φωτο απο μενου, χειριστηριο κτλ..

• Μονο οι xiaomi αυτα!! χαχαχα p077kdb5.jpg

• Mi TV χωρίς ελληνικά

baxalo - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

ασε τον προλογο.. εφτασε το σκ** στην καλτσα μεχρι να δεις τα ελληνικα!!! χαχαχα καλοριζικη και καλοθεατη να ειναι...

• Ναι. Αλλαξε φορτιστή και καλώδιο και δες αν ανέβηκαν τα mA..

• Αλλαξε πάλι καλώδιο φορτιστή ρε συ.. δες αν ανεβαινουν τα mA.