Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
σε rn7... το μενου με την ρυθμιση εντασης ηχων (πατώντας vol+-), πολυ σφαιρα δε κλεινει? σε δοκιμαζει τα αντανακλαστικα σου λιγο χαχαχα edit: το DND απο το ιδιο μενου λειτουργει?
-
ναι.. τα 3 μπλιμπλικια κουναω.. τιποτα.. εκανα και restore.. το ιδιο παιχτη μου..
-
μπηκε και λειτουργει ως twrp. η δονηση οχι..
-
Αλλαγή σε xtrv η όχι ?
Μήνυμαδωσε πονο εδω οι απαντησεις (double post)
-
Αλλαγή σε xtrv η όχι ?
Μήνυμααπο οτι ξερω ολες οι xtrv εχουν τον Mi dialer.. και φυσικα ολα τα υπολοιπα καλουδια. καθαρη rom, χωρις bloatware, optimize.. εντυπωσεις καλυτερες θα σε δωσει καποιο ατομο που εχει το ιδιο μοντελο με σενα..
-
το bug αυτο που λες δε το εχω παρατηρησει, τουλαχιστον ακομα σε μενα. για τα ελληνικα δες παρακατω αυτο που ανεβασε ο @markito ελληνικο ευρετηριο αν σου βγαλει το μυνημα "Can't install system applications from unofficial channels"
-
το bug αυτο που λες δε το εχω παρατηρησει, τουλαχιστον ακομα σε μενα. για τα ελληνικα δες παρακατω αυτο που ανεβασε ο @markito ελληνικο ευρετηριο αν σου βγαλει το μυνημα "Can't install system applications from unofficial channels"
-
ντεν ντουλευει καρντια μου!
-
Εγω να δεις χαχα.. άρχισα να τα βάζω με τα ζαρζαβατικά να ξεσπάσω χαχα... Δε θα βγει όμως. Μόνο stable γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο στην κινα, άρα weekly update-dev τα ξεχνάμε.
-
τεστ..
baxalo - - Test Corner
Μήνυμαετσι φανταζομαι τον επομενο διαγωνισμο! (Hidden Content) τοτε να δω κατι γατακια!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
με μια αναζητηση στο νετ εχω βρει ενα καρο αναφορες για προβλημα στο multi touch στο mi9. παλιοτερες και νεοτερες.. κανεις δε βρηκε λυση ομως. μαλλον θεμα εκδοσης φαινεται. επισης αναφερουν πως οτι ειναι μεσα στο game turbo λειτουργει το multi touch, γι αυτο και σε σενα λειτουργει στα παιχνιδια.. δε κανεις ενα dirty flash την rom μπας και στρωσει? αλλιως περιμενεις update.. edit: ανοιξε το game turbo και πατα επανω το + για να προσθεσεις κι αλλες εφαρμογες μεσα. πχ δοκιμασε την εφαρμογη του gps …
-
τεστ..
baxalo - - Test Corner
Μήνυμα@erateinos ρε συ. ειδα την φωτο με το ζαρζαβατι απο κατω που εβαλες και πατησα, ψαρωσα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παντως thnks για την υποδειξη.. εβαζα μονο sudo rpi-update και sudo apt-get autoremove!!! xaxaxa