Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@geoanto555 αυτο εψαχνες? (Hidden Content)
-
απο LRTeam ειχα. αυτουνου νομιζω ειναι. αλλα δεν ειχα δοκιμασει το sideload. δε το χρησιμοποιω. απλα στο δικο σου το τσεκαρα χαχαχαχα παντως πριν ειχα και το orangefox, ειναι ακομα σε αρχικο βεβαια σταδιο, κι εκει το ιδιο ακριβως εκανε το sideload. τωρα παντως εχω το twrp_joyeuse_3.4.0-Q16-11-2020_NT by geoanto555 xaxaxaxa
-
δεν βγαζει το σφαλμα, αλλα δε κανει και ακυρωση. χαχαχαχα
-
γιατι δε βρισκει κατι σε haptic σε ολη τη ριζα???? χαχααχα
-
vibration δε δουλευει.. efs OK
-
E: unable to get childid αυτο βγαζει οταν παταω ακυρο γιατι ειναι κολλημενο στην ενεργοποιηση παρα πολυ ωρα. και μετα μονο με power button κανει restart. Καπακι μπαινω twrp και κανω copy το Log. βαζω αυτο που εστειλες και δοκιμαζω και την δονηση. παντα την εχω disable. xaxaxa
-
mega.nz/file/nFVHiaTK#HuE2AezR…xyV_4ygoY-_71s4Wo2K2eWOKU
-
Οταν επιλεγω να ενεργοποιηθει το sideload δε γινεται ποτε. παταω cancel και κολλαει εκει, με powerbutton ξεκολλαει. το κρατει το log και μετα την επανεκκινηση ετσι? θα το δω τωρα.
-
Οχι.. κανενα κοκκινο.. sideload μαλλον δε θα παιξει, ετσι? efs 2 ναι. (2mb και 16mb) efsc δεν εχει.
-
η ωρα εστρωσε.. πλαισιο για τον κωδικο δεν υπαρχει (δε νομιζω να ενοχλει κι ολας). στα mount ειναι οκ.. στο backup εχει super(8192mb) και ξανα super(product, vendor, system, odm)(8192mb). ειναι σωστο?
-
στειλε βρε.. το system_root υπαρχει στη συσκευη. το ειχα δει και παλιοτερα και με τα αλλα twrp καθως και στο df και αν θυμαμαι καλα και σε καποιο explorer οταν εψαχνα πραγματα για root κτλ..
-
η ωρα ηταν οκ πριν. ειχε πλαισιο στην αρχη. στο mount εκανες το system. sideload δεν ειχα δοκιμασει. αν θες ξαναβαζω το παλιο να το δω..
-
Στη πρωτη οθονη για τον κωδικο δεν εχει πλαισιο. γραφεις χυμα. η ωρα σε ολα τα μενου πεφτει πανω στην καμερα. δοκιμασα sideload, βγαζει σφαλμα. στα Mount δε μπορεις να κανεις το system. system, vendor τα εχει μαζι σαν super. πηγα να κανω restart στο system και πεταξε στο fastboot. αυτο ομως δε μπορω να πω οτι ειναι θεμα του twrp ή οχι γιατι απο χθες το βραδυ που το εχω ξαναστησει (fastboot κτλ) με εχει κανει 2-3 φορες τετοιο θεμα οταν παιζω με το root και δε θυμαμαι χθες αργα σε τι φαση το ειχα …
-
ναι. αποθηκευει.. κατι που βρηκα, δε ξερω αν ειναι σωστο.. με το parted.. κανω print αλλα με βγαζει μονο την sd.. παω να κανω remount,rw το system και βγαζει mount: /system not in /proc/mounts ολα αυτα απο twrp. δε ξερω αν ειμαι σε καλο δρομο χαχαχα.. θα το ψαξω παντως εγκυκλοπαιδικα.. οτι βρηκα. ελπιζω να βοηθανε καπου prntscr.com/vj95h9 prntscr.com/vj96ry prntscr.com/vj9816
-
backup??? οχι βρε.. τι ειναι αυτο? χαχαχ.. για το partition table δε το εχω το αντικειμενο.
-
δικο μου λαθος.. ολα οκ με την εγκατασταση.
-
ναι.. αλλα περιμενε. μαλλον δικο μου λαθος.. το ξανακανω τωρα. μισο λιγο..
-
ναι Γιωργο.. ξαναμπαινω να κανω την ιδια διαδικασια να δω τι θα κανει. edit: κρατησε το pin, αλλα οχι το δακτυλικο (συμβαινει αυτο??). τα δεδομενα μου υπαρχουν, εγινε factory reset edit2: περιμενε.. ισως δικια μου μλκια.. εχει αλλη σειρα στα wipe απο το twrp που ειχα. απο αφηρημαδα ισως πατησα data εγω poy einai 2o στη σειρα..
-
οπα! dirty flash την xtrv με dalvik cache+cache wipe μονο και μπηκε σα να εγινε factory reset..