Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Να περιμενουμε και την 12.0.3.0 για το RedmiNote9ProEU (Joyeuse)?
-
Να περιμενουμε και την 12.0.3.0 για το RedmiNote9ProEU (Joyeuse)?
-
οτι ονομα θες καντο. βαλτο takis.img δεν εχει σημασια. οτι ονομα το βαλεις αυτο θα εχεις και στην εντολη. fastboot flash recovery takis.img αν θες το αφηνεις κι ετσι και απλα θα γραψεις: fastboot flash recovery twr και θα πατησεις το πληκτρο TAB και θα σου γραψει μονο του το υπολοιπο μακρυναρι του αρχειου.. οπως σε βολευει.
-
στειλε κι εδω μηπως πετυχεις κανεναν μεσα εκεινη την ωρα και σε βοηθησει παραπανω. απλα διαβαζε προσεκτικα τα βηματα των οδηγων ενα ενα και θα τα καταφερεις.
-
την μετανομασια την κανεις στο αρχειο για να μην καθεσαι και γραφεις ολο το μακρυναρι. δλδ το twrp_joyeuse-curtana_RN9S-PRO_3.5-1.A10-26-03-2021_d-bl-l.img το κανεις σε κατι ποιο μικρο πχ twrp.img και αντιστοιχα δινεις την εντολη μετα: fastboot flash recovery twrp.img απο κινητο δε γινεται να περασεις πρωτη φορα custom recovery. θελεις υπολογιστη. μετα θα μπορεις και μονο απο κινητο να αλλαζεις το recovery, να βαζεις rom κτλ..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
baxalo - - Recoveries
Μήνυμαλίγο παραπάνω πληροφορίες? Ποιο κινητό έχεις, τι εντολή δίνεις, ποιο αρχείο κατέβασες, bootloader ξεκλειδωτος? Κάποιο screenshot από το cmd....
-
εμεις ομως ειμαστε του ρητου: οτι κλειδωνει, ξεκλειδωνει. χαχαχα το προβλημα βρισκεται στον τροπο ελεγχου του cts απο το magisk. δοκιμαστε πρωτα μια 3rd party εφαρμογη για τον ελεγχου του safetynet (πχ SafetyNet Checker) σε εμενα εδειξε pass. (Hidden Content) ηδη ετοιμαζεται νεα εκδοση του magisk που επιλυει το προβλημα. υπαρχει στο canary και σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησει και stable εκδοση. (Hidden Content) (Hidden Content) Παρεμπιπτόντως, κυκλοφορησε και η 12.0.3.0 για το σαβουρακι μας...
-
οντως.. τωρα το παρατηρησα κι εγω.
-
Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ με την εκδοση 22.1 του magisk.
-
Παράθεση από tolisfar: “Redmi note 9 Pro έχω όχι το s. Θα κοιτάξω, σας ευχαριστώ. Στο θέμα του Pro έχει αυτή [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) ” ναι. εκει εχει την τελευταια για το Joyeuse
-
δεν εχει speed dial στον google dialer. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις συντομευση της επαφης στην αρχικη οθονη. αυτο γινεται μεσα απο την επαφη, επανω δεξια τις τρεις τελιτσες και προσθηκη στην αρχικη οθονη.
-
πικρα, ερημια, νερο, σκοταδι!
-
Αναμονή κλήσης
Μήνυμαμε vodafone (οχι cu) που ειμαι δεν εχω αυτο το προβλημα. οταν μιλαω με καποιον βλεπω απο κατω ποιος με καλει και απανταω κτλ κανονικα. δεν εχω πειραξει καποια ρυθμιση.
-
ναι.. με την 1.20 απλα κανεις install το zip. Μπορεις αν θες απο πριν να αλλαξεις και το μεγεθος του extra χωρου στο partition. ανοιγεις το zip και μεσα στον φακελο makesysrw_1.20 εχει ενα αρχειο config.ini αν το ανοξεις λεει μεσα size=100, μεγεθος σε mb ειναι. μπορεις να το κανεις παραπανω αν θες, πχ 500 (προσοχη μονο μη αλλαξεις κατι αλλο εκει μεσα, ακομα και τα κενα που εχει απο επανω ή πριν το size. μονο νουμερο)
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαο φορτιστης στη συσκευασια του rn7 δεν υποστηριζει γρηγορη φορτιση..
-
@apos οχι το φακελο της καμερας αλλα τον συγκεκριμενο που ανεφερα αν μπορεις να βρεις, απο τον file manager του twrp. /data/system/package_cache/ και σβηνεις τον φακελο που εχει εκει μεσα (ενα μακριναρι ονομα)
-
αγγλικα.. ο @gkalen ειπε σε ολους γυρισε και το βλεπουν το θεμα..
-
κανενα προβλημα σε μενα (rn7 αναφερεσαι, σωστα?). ανοιχτη 5'.. εβγαλα και 2-3 φωτο.. edit: δε δοκιμαζεις ειτε απο root explorer ειτε απο twrp να σβησεις το περιεχομενο του φακελου /data/system/package_cache?
-
σε RN7 ολα καλα.. thnks παιδες..