Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 739.

• custom rom

dfoust - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Κατά την γνώμη μου πάντα όσες έχω δοκιμάσει καμία δεν έχει την σταθερότητα της μαμά ρομ , και τώρα με την μαμά eu είμαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• custom rom

dfoust - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

crDroid.net - increase performance and reliability over stock Android for your device Havoc-OS - Browse /daisy at SourceForge.net Δες και αυτές, πολύ καλές. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 8 Pro bricked

dfoust - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Καλό είναι να το γυρίσεις μαμά, το τηλέφωνο αυτό δεν είναι για ρουτ και πειράγματα, αργά η γρήγορα θα μπρικαρει, καλύτερα πούλησε το και πήγαινε σε κινητό με snapdragon. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Aria: “Παράθεση από dfoust: “Αν ήθελες πειράγματα ρουτ κλπ, κακώς αγόρασες αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζεις πως το ήξερα και το πήρα; Δεν έγραφε πουθενά "απαγορεύονται τα πειράματα". Μήπως ξέρουμε αν το 9 προ κάνει τα ίδια; Στην πράξη το βλέπεις. Όπως κι αν είναι η απάντησή σου δεν με βοήθησε καθόλου, αρκετό εκνευρισμό έχω!” Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να σου προκαλέσω περισσότερα προβλήματα, απλά όπως ξέρεις mediatek και custom r…

• Μπρίκαρα! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Μήνυμα

Αν ήθελες πειράγματα ρουτ κλπ, κακώς αγόρασες αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και για μένα καλύτερα gtr η μπαταρία του stratos είναι για κλάματα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Οκ δεν έχω καταλάβει τι διαβάζω . Κρίμα πάντως που τελικά τα καστατηματα σας κάνουν ότι θέλουν. Καλο βράδυ” Για ποιο κατάστημα μιλάς;; Διάβασε το πρώτο θέμα και μετά απάντησε, κατάστημα δεν υπάρχει έκλεισε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με την εγγύηση

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτά που διάβασες, όπου και να πάει και στον αρχιεπίσκοπο ακόμα, άκρη δεν θα βγάλει, ποιος περιμένεις να το καλύψει;; αντιπροσωπεία επίσημη στην Ελλάδα δεν έχει η xiaomi. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με την εγγύηση

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εσύ τα λες πολύ ωραία το θέμα είναι το κατάστημα που το αγόρασε αν έφερε νόμιμα στην Ελλάδα;; πολύ αμφιβάλω. Αν το έχει φέρει με δική του εισαγωγή εγγύηση δεν υπάρχει εφόσον έκλεισε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο συνήγορος εφόσον έκλεισε το μαγαζί, ο Γερμανός δεν έχει καμία σχέση δεν είναι δικό του τηλεφώνο. Δυστυχώς την πάτησε ο φίλος γιαυτό πάντα δεν κοιτάμε το φθηνότερο κατάστημα αλλά το πιο αξιόπιστο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά καλησπέρα είχα δώσει το τηλέφωνο για να εξυπηρετήσω μια φίλη που είχε χαλάσει το δικό της... Μην τα πολύ λέω όταν το πήρα έκανα hard reset απο τα κουπιά τώρα που πήγα να το δώσω στην αδερφή μου δεν περνάει το μαιλ της ούτε το δικό μου του Google μου ζητάει το τελευταίο λογαριασμό που συνδέθηκε δηλαδή της φίλη μου έχει συνάντηση κάποιος το ίδιο;;; Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έπρεπε πριν το Hard reset να αφαιρέσεις το Gmail της φίλης, έτσι…

• [MIUI][12][PORT][10] MIUI 12 for Mi A3 - V2… | Xiaomi Mi A3 Έχει βγει miui 12 όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δεν το έχω εγκαταστήσει και δεν έχω άποψη. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε security patch Ιουνίου το πέρασα μέχρι στιγμής όλα καλά.b73107e470c5cda91c100a17a6a7bade.jpg Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το θέμα λύθηκε με teamviewer και ο φίλος χαίρετε το τηλέφωνο με μαμά ρομ, αυτό που πρέπει να είχε γίνει ο προηγούμενος μάλλον είχε μαμά ρομ με περασμένο twrp γιαυτό ήταν unlock το τηλέφωνο, με το κλείδωμα το τηλέφωνο δεν άνοιγε έχασε twrp, του φλασαρα twrp και μπουταρε ανοιξαμε εντοπισμό σφαλμάτων και μπόρεσε να μπει ρομ με miflash, κάνα δίωρο φάγαμε αλλά όλα πήγαν καλά.

• απο υπολογιστή είμαι

• στο cChat δεν στο βγάζει;

• σου έχω στέιλει μνμ στο chat

• θες να πάμε ένα teamviewer να το δω;;

• Με τι την περνάς;; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για δοκίμασε με κλειστό τηλέφωνο κράτα πατημένο volume up και power να δω αν μπαίνει recovery. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk