Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πέρασε drivers για Snapdragon Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laurel_sprout_eea_global_images_V11.0.1.0.QFQEUXM_20200424.0000.00_10.0_9c5f95ef79.tgz Πέρασε του fastboot ρομ πρέπει να είσαι ξεκλείδωτος και λογικά θα στρώσει, Το τηλέφωνο μεταχειρισμενο ήταν; τι ρομ φορούσε; πιθανόν να είχε κάποια custom rom Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακολουθώ την κατάσταση όταν βγει κάτι θα ενημερώσω, και μένα με ενδιαφέρει , μια σταθερή miui απογειώνει το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε καμία περίπτωση δεν θα έρθει ΟΤΑ, όταν με το καλό βγει θα δούμε πως θα περαστεί, το Πιο πιθανό από TWRP , το αν χρειαστεί factory reset θα το δούμε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που δεν ξέρω είναι όταν βγει η MIUI 12 που θα βασίζεται σε Android 10 αν θα μπορεί να περαστεί από TWRP χωρίς factory reset, λογικά όχι , μόλις έχω κάποια ενημέρωση από telegram θα στείλω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει καμία σχέση , έχουμε Android one ξεκλειδώνει όπως τα pixel, OnePlus , με εντολές fastboot άμεσα και εύκολα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[MIUI][11][PORT][9] MiUi 11 for Mi A3 - V20… | Xiaomi Mi A3 Εδώ είσαι, ξεκλείδωμα ναι θέλει εγώ την πέρασα με την μέθοδο fastboot flasher τα πέρασε όλα μόνο του και άνοιξε απευθείας σε miui . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Green Dragon: “Παράθεση από NasDriver: “Όχι, είναι με android one...αλλά υπάρχουν port rom στο XDA ” Ευχαριστώ! Θεωρητική ήταν η ερώτηση. Δεν τολμάω να το πειράξω” Υπάρχει miui που δουλεύει άψογα την έχω δοκιμάσει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να απενεργοποιήσεις το Ambient Mode Δες εδώ How to Enable and Turn off Google Assistant Ambient Mode Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει διαφορά το ότι είναι Xiaomi, όπως περνάς γραφικά στοιχεία (widget) σε όλα τα κινητά το ίδιο ισχύει και εδώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχεις usb debugging ανοιχτό μπορεί να γίνει κάτι αλλιώς δύσκολα, περίμενε και τους ειδικούς μήπως ξέρουν κάτι. Και ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα οι επαφές πάντα στον λογαριασμό Google, ή κάνεις συχνά εξαγωγή σε αρχείο και αποθήκευση εκτός κινητού. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως στον Google dialer δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορείς όμως να α βάλεις γραφικό στοιχείο όποια επαφή θέλεις και να την καλέσεις άμεσα, πολύ πιο εύκολα από το την ταχεία κλήση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς το έκαναν για να μπορούν να εισαχθούν νόμιμα στην Ευρώπη. Στα άλλα Α series δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι το δικό μου με eu το πήρα εγώ ξεκλειδωσα και πέρασε global, στην ουσία ίδιες είναι απλά η EU έχει τους περιορισμούς της ευρωπαϊκής Ένωσης. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk